A hetedik kerület fellélegezhet

A körülményekhez képest jó általános egészségi állapotnak örvend az MKKP napokban elhunyt 7. kerületi polgármesterjelöltje, Mogács Dániel. A „hét vezér” értesülve a halálát követő spontán megmozdulásokról és szimpátiatüntetésekről saját elhatározásból feltámadt, és egyben megígérte, hogy sose halunk meg, különös tekintettel azok, akik neki adják a kopogtatócédulájukat. A többiek viszont mind nagyon megdöglenek. Egyszer.

„Én igazából nem is akartam meghalni, de hát kampány van, az ember nem válogathat az eszközökben. Kiszámoltam, ha egy verés 20%-kal, egy baleset 43%-kal több szavazót jelent, akkor, ha meghalok, egyértelműen én fogok nyerni. Csak miután meghaltam, akkor szóltak, hogy posztumusz nem lehet elnyerni a polgármesterséget, ezért a kampánystábom tanácsára kénytelen-kelletlen, megszakítva halálomat, feltámadtam. Még kicsit fáj a torkom, és abból fekete folyadékból kell 3*2-t innom, de már jobban vagyok.” – mondta el a 7. kerület jelöltje. Hozzátette, a neki küldött csokrok és koszorúk árát sajnos nem tudja visszatéríteni, viszont tudja, hogy kik nem jöttek el a temetésére, és azoknak majd nem lesz jó, ha ő lesz a polgármester 7. kerületben.

Az újra élő Mogács Dániel elmondta, hogy nagy szeretettel várja a kopogtatócédulákat, amiket az itt leírtaknak megfelelően kér kitölteni és leadni. Aki rosszul tölti, vagy nem tölti ki, vagy nem az MKKP-nak adja, az meghal. Aki jól tölti ki, de csúnyán ír, annak egyik lába bánhatja. Kivéve, ha jó nő, mert akkor nem.

Adja Ön is kopogtatóját az MKKP-nak és Mogácsnak, és örökké fog élni!

5 KOMMENT

  1. Danikám! Oszt vizen tucc e mán járni??? Na nem ám ahun a cölöpök le vannak verve, hanem csak úgy a mezitelen talpaddal. Gyúrjál rá egy kicsinyt oszt viheted a cédulámat. Igaz, hogy már csak fél cédula, de van itt más is félcédulás, hát majd összeragasztgatod, mi az neked!
    A pártlógón egy kicsit igazitcccsatok, mer úgy néz ki a kut tya mint aki pisilni készül és megemelte lábacskáját a második farka akárhol is lehetne. Vagy mérlegállásba megy éppen a talajtornán…..

  2. “abból fekete folyadékból kell 3*2-t innom, de már jobban vagyok”

    Nem jó ómen, hogy még nem is voltak a választások de Mogács polgármesterjelölt úr már a feketelevest szürcsölgeti…
    Kék Falú Kuka Párt!

    //az elnöki palotát majd át lehetne nevezni House M.D-re//

  3. Megdönthetetlen bizonyítékaim vannak arra vonatkozóan, hogy Mogács Medveidomár Dániel az MKKP tagjaként A kampány további részében fénymásoló segítségével szaporítja a kopogtató céduláit.
    Erre vonatkozóan tizenhét különböző hangfelvétellel és kétszáz negyvenezer (vagy amennyit kíván a tisztet közvélemény) szemtanúval igazolhatom állításomat.
    Továbbá korabeli fényképes, és videó felvétel bizonyítja, hogy Mogács úr részt vett a téli palota ostrománál és később a Romanov ház lebontásánál.
    Ezen túlmenően, a szóban forgó illetőnek vastag aktája van a III/III ügyosztályon amelyben korábbi elvtársairól tett jelentések olvashatóak.
    Ezen iratok bizonyítják, hogy a Brendon fedőnévvel rendelkező Mogács Dániel személyesen felelős több korábbi személy kommunizmust bomlasztó tevékenységének leleplezésében.
    Szikora Róbert hajnövekedésének megállításában, Pataki Attila korai kopaszodásában, és Kiszel Tünde agysejttevékenységének megállításában.

    A mostani kampány során elkövetett elhalálozása is csak kacsa.
    Valójában a feltámadása is egy földközelben várakozó idegen űrhajó élőlényeinek megas szintű orvasi tudásának köszönhető.
    A HARP programot irányító idegen lények befolyása alatt álló Mogács Dániel hajszálai a halála idején átkódolt emberi agyakra gyakorolt hatásai tekintetében antennaként működő chip vezérelt tudatbefolyásoló tevékenységet folytató elbutító jellegű testrészekké átoperált UFÓ érdekeket kiszolgáló testrészek.
    Amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy aki az ő műsorait nézi és elbutul, még az ostoba vicceken is képes nevetni.
    A nevetitisz elterjedéséért nem kizárólag Mogács Úr a felelős, de mint bolygóközi kém jelentős része van hazánk negatív irányú befolyásolásának, a politika területén is.
    Ezért mindenki aki rá szavaz egy tudatos tudatelszívás áldozataként egy más égitestről származó befolyás hatása alatt elhülyült állapotban szavaz rá.

    Polgártársak!
    Gondolkodó, még ép elméjű magyarok.
    Vessük ki magunk közül a hülyeség sötét árnyait.
    És ne legyünk hülyék!
    Ne legyünk bábjai idegen hatalmaknak.
    És szavazzunk tudatosan a Tejjel és Mézzel folyó Kánaán párt jelöltjére.
    Melyre a Jó Isten is jókedvvel fog szavazni

  4. Kedves Kovács Csaba!

    Ne is haragudjon, de azt kell mondjam, az Ön állításai nem felelnek meg a valóságnak. Diplomatikusan fogalmazva: Te hazug tapír! Hogy mást ne említsek, Kiszel Tünde agytevékenysége bizonyíthatóan a tündévé válás előtt leállt. (Érdekesség: előtte hobbit volt, csak nem a közismert Szőröstalpú-klánból származik, hanem az igen zárkózott Brezsnyevszemöldökűből).

    Öööö, a többi érvet jelenleg nem tudom megcáfolni, mert, öööööö, sietek, óvodába kell vinnem a gyereket, huh, ez jó volt, de hát a vak is tudja, hogy ahol egy füllentés elhangzott, ott a többi állítás valóságtartalmát is fenntartással kell kezelni, különösen, ha a Kilencszercsavarodott Szittya Ősbolygó Intergalaktikus Hírszerzési Intézete Mogács Dániellel Foglalkozó Igazgatósága (KSzŐIHIMDFI) űrhajóját és legénységét burkoltan kapcsolatba akarják hozni a HARP-ot működtető, közismerten rosszindulatú judeóbolsevik pomogácsokkal.