Teljes a félreértés. Részünkről is.

A keddi „Nyilvános Szoptatás Napjához” váratlanul csatlakozott a rendőrség is. E napot eredetileg kismamáknak szervezték, s az akció célja az volt, hogy jelezzék igényüket: nyilvános helyeken is szeretnék cicből etetni csemetéiket. A rendőrség viszont ezt félreértette, és csatlakozva az akcióhoz, ezen a napon kirakták az utakra összes traffipaxukat.

„Ha tudtuk volna, hogy a nyilvános szoptatás a mellekre és nem az autósokra vonatkozik, akkor más időpontot választottunk volna.” – mondta el Zárda Huba, a rendőrség Sebességmérési és Rendszámleolvasási osztályvezetője. „Azt azért eredménynek kell elkönyvelni, hogy egyetlen gyorshajtó szoptatós kismamát sem fogtunk, viszont sajnos 17 helyen ellopták a traffipaxot, 2 helyen rendőröstől, egy helyen pedig a híddal együtt, amire fel volt szerelve.”

Zárda Huba közölte, a jövőben ügyelnek rá, hogy a sebességmérő akciójuk ne essen egybe más világnapokkal, vagy akciókkal, így biztosan nem számíthatunk mérésre a Rejtvényfejtők világnapján, a Nemzetközi Anyanyelvi napon, vagy az Emberszeretet világnapján.

10 KOMMENT

  1. Demost volt biztositas az ellopott rendorokre? Nekem egyszer elloptak egy legiiranyitomat a tablajaval egyutt, de azt mondta a biztositom, hogy ez bizony Vis Maior es (marmint, hogy o volt az elkoveto, es mivel az egy kemeny srac, igy) nem fizetnek.

    Remelem sanyanak komolyabb biztositasa volt, kulonben sokba’ lesz neki :(((