Nem kell vele annyi évet várni

Huffmann Rózsa oktatási államtitkár szerint az előző kormány nemiségek közti egyenlőségét oktató felfogását le kell cserélni a nemi szerepek erősítésére és rögzítésére.

Az oktatási államtitkár kiemelte: a korábbi kormányrendelet vitatható irányba befolyásolhatta volna a gyermekek erkölcsi, szellemi fejlődését, ezért elengedhetetlenül szükséges volt a korrekció. Így az új szabályozásban a felnőtt, párkapcsolati életre hasonlító, kötelező páros feladatokat kapnak az óvodások már középsőtől.

Betanított szerepjátékok során a gyerekek eljátszák, hogy a részegen, későn hazaérő férj pörköltszaftos atlétában nekiesik a még vasaló asszonynak. A tiniévekre is készülnek, a lányoknak megtanítják, hogy milyen partidrog után milyen szolgáltatást kell nyújtani, a fiúk pedig homokos férfikaraktereknek beöltöztetett bábukat rugdoshatnak, akár a délutáni alvás után is.

Örülünk a döntésnek, mert már voltak problémák. Fordult elő olyan, hogy a gyereket behozták hétfőn Zolikaként, de péntek délutánra már mint Annát vitték haza a szülei. Teljesen összekavarodtak a nemi identitások. Bár ha belegondolok, lehet, hogy az egy másik gyerek volt…” – nyilatkozta a változtatásokat támogató, ma ügyfélszolgálatosként dolgozó egykori óvónő H. Jolán.

8 KOMMENT

  1. Remélem Huffmann Rózsa nem azonos Hoffmann Rózsával, mert akkor kezdődnek a gubancok, és az idézőjelesen nyilatkozó H.Jolán nem annak a Hoffmannak a rokona, hanem csak a Huffmannak.
    Na ennyit a történeti hűség kedvéért. A hírnek csak örülni lehet, Rózsaédes jól gondolja, tudja csak meg a kis büdös óvodás, hogy mi végre született, és helyes ha edződik, nem mindenféle ködös elképzelései alakulnak ki a felnőttlétről, időben helyes irányba szocializálódik a kis poronty. Hajrá Rózsánk! Csendes kérdés: Dobiági hún van?

  2. Tisztelt Ház!

    A pedofil hajlamokkal rendelkező óvodások részére a jövőben külön kurzusokat tartunk Roman Polanski módszerei alapján. Hadd döntse el már az ember ovis korában, hogy vonzódik-e a gyerekekhez, vagy csak az állatokhoz! Apropó állatok, A szodomista gyermekek részére is vállalunk kurzusokat EU-támogatással, a “Frank Zappa” módszerrel.

  3. Belőlem is az oviban nevelték ki a férfiasságot, láthatóan elég jól sikerült.
    A hangom csengése (?) is ott csiszolódott az ismert szépségűre.

    LMP-snek:
    Kifelejtetted a nekrofil ovit, a temető mellett ami nyílt ! A szülők csak úgy tolongtak a beiratáskor.

  4. Jaja, a magánovikkal Dunát lehetne rekeszteni.
    Itt vannak pl. Terry Black nővérei, hogy mást ne mondjak. Melegen ajánlom minden liberális csemetének. Idén szeptemberben nyitjuk meg az országos ovilánc 666. intézményét…

  5. Libi-ovi is lesz tudtommal, ahol a szülők kifejezetten név nélkül iratják be gyermekeiket,
    nagyon helyesen rájuk bízva, hogy mi legyen a nevük.
    Gyermekeiket naponta meztelenül adják be,és rájuk van bízva,fiúcska vagy lányka ruhát vesznek fel.
    A nagycsoportosoknak már megengedett a nem-váltó műtéti beavatkozás is,tébé alapon.

  6. hát ezt nem értem…
    Nem az a globalizáció lényege, h mindenki ún. “metroszexuális” meg szingli legyen?
    Dobhatok ki 5 évadnyi keksz és nyújorkot? pfff… hát rohadjon meg ez a rózsa.

  7. “Betanított szerepjátékok során a gyerekek eljátszák, hogy a részegen, későn hazaérő férj pörköltszaftos atlétában nekiesik a még vasaló asszonynak. A tiniévekre is készülnek, a lányoknak megtanítják, hogy milyen partidrog után milyen szolgáltatást kell nyújtani, a fiúk pedig homokos férfikaraktereknek beöltöztetett bábukat rugdoshatnak, akár a délutáni alvás után is.”
    Homofób embereket akarunk nevelni? Az addig oké, hogy a divathomoszexeket megakarják szüntetni, de könyörgöm, elméletileg minden ember egyenlő! Megtanitani a kislányokat, hogy mit csináljanak a fiúkkl, már 6 éves kor előtt? Ha rosszul értelmezem a dolgokat, akkor szidjon le mindenki, de ha jól értelmezem, akkor itt 10 éven belül mindenki rasszista lesz, és gáz lesz ha valaki 10 évesen még nem füvezett és nem volt pasival, bocs kisfiúval.