Morvai Krisztina erről egy pofa sör mellett beszélt.

A választás után kialakult bonyolult helyzet miatt Morvai Krisztina ezután nem magunkfélékről és magukféléről fog beszélni, hanem mi-ről és  miafaszomokról. Morvai Krisztina szóvivője szerint ez jobban lefedi a jelenlegi politikai felállást.

A Jobbik Európai Parlamenti képviselője szerint, mivel az ország 2/3-a jobbikos, csak még nem tud róla, ezért ezek az egyelőre bizonytalan szavazók miafaszomok, míg a radikális jobboldal képviselői a mi kategóriába tartoznak. Az LMP és az egykori MSZP kategorizálása még tart, valószínűleg csak azok, vagy tudodkik néven fognak szerepelni a radikális retorikában, de lehet, hogy Jahve nevéhez hasonlóan soha többet nem ejtik ki egyáltalán a nevüket. Morvai Krisztina szerint erre a kis időre, amíg megsemmisülnek és eltűnnek a történelem süllyesztőjében nem érdemes még jelzőket sem keresni azokra, sőt a főnevek létjogosultsága is kérdéses.

17 KOMMENT

  1. Könyörgöm,keressétek meg azt a képet;ahol a bájos,szexis CIPI LIVNI(Medinat Jistroel=IZRAEL ÁLLAM)külügyminisztere és a mi kis Morvai Krisztinkánk egymás mellett látható!Olyan nagy a hasonlóság a két hölgy fizimiskája között;hogy bátorkodom javasolni;cseréljenek helyet,poziciót és országot!

  2. “Az LMP és az egykori MSZP kategorizálása még tart, valószínűleg csak azok, vagy tudodkik néven fognak szerepelni a radikális retorikában, ”
    Ha járt volna már budai vendéglőkbe, mint a Sipos, vagy hasonló polgári helyek akkor tudnia kéne, hogy a fent felsoroltaknak – “ezek”nek, és semmiesetre se feledkezzünk meg a korábbi szdsz-hez tartozókról sem – már réges-rég óta létezik jólbevezetett terminusa, miszerint: MONDANOMSEMKELLKIK, esetleg EZEKA előtaggal.

  3. Mosveszemészre!
    Hééééééééé! elnézést! Asszeretném mondani, hogy szörnyű hiányosságot vettem észre a honlap menüsorában, vagy mi a lóf*sz. Tuggya, ott ahol sorba vannak, hogy politika, bulvár, sport, élet stb.
    Hiánzik, hogy VALLÁS, vagy legylább hit. Nem, az úgy nem jó, mermég aszinnék, hogy gyüli, vagy ütés, vagy siker aki tud angollul. HÍVÉS. Így jó lesz. De ki ne maradjon, mert sokáig nem maradhat fönn ez a izé így a neten.