Több olvasónk is jelezte, hogy még mindig nem áll össze neki, hogy a pesti, illetve a budai önkormányzati választáson ki kivel indul és főleg, melyik városban.

jobbter3i.jpg

Nekik indítottunk egy kibeszélő podcastet a napokban, amit itt lehet letölteni, a tartalmát röviden összefoglaljuk:

Miután Semjén Zsolt törvényjavaslatot nyújtott be, hogy több reklám és pornó lehessen a televíziókban, a Jobbiknál rögtön tudták, hogy az ezeken a területen profinak számító Terry Blacket kell támogatniuk főpolgármester-jelöltnek Puzsér helyett. Hamarosan fel is helyezik a kampányplakátokat, de az igazi küzdelem a Pride-on kezdődik majd, Black jelölt kamionja az LMBTQIA-EKÁER szekcióban indul majd.

További fejlemény, hogy a Mi Hazánk Mozgalom kikosarazta Gyurcsány Ferencet, és Törökszentmiklóson megegyezett Győzikével. Ők is mennének a Pride-ra, de a Nemzeti Légió még tanulmányozza a szivárvány és a román zászló közötti különbséget. A showman egyébként vállalta, hogy nem kerül többet képernyőre, ha cserébe ő lesz budapesti főispán. Mögéje Fekete Pákó is beáll, hogy kellően takarva legyen, mint egy kampányszlogen az RTL Klubon.

De itt még korántsem ért véget az agitprop air race: Flour Tomi egy legóval áll össze, őket a Hír TV indítja villamosként, az Autóklub pedig Demszky Gábort 4-es metróként. Orbán Viktor nyelve fölé Manfred Weber áll be, de csak az előválasztás után, Majka viszont csak az előválasztásig támogatja Curtist, utána már nem. A TAO beállt Európa és a Felcsút közé, a hagyomány viszont szakított a Haladással.

Az majd csak a későbbiekben dől el, hogy Vajna Tímea együtt indul a kakadujával, vagy önmaga ellen harcol, esetleg rámegy a Vittula védelmi pénzére is; bálabontás után okosabbak leszünk. Lesz itt sok izgalom, ahogy egy külső-pesti plébánián mondanák.

Mivel többségbe kerültek a tévés jelöltek, a választást az X-Faktor szünetében tartják meg. A főpolgármester személyére emelt díjas sms-sel, az előválasztáskor pedig a piszkozattal lehet majd szavazni.

2 KOMMENT

  1. Jobbikos megoldások, nemzeti balsors ellen!

    Felvilágosító-útmutató táblák kihelyezése rovásírással!
    Rovott múltúak támogatása, (ellesve kezdő MDP-től) te is lehetsz valaki, ha közénk állsz!
    (M)agyaros bőszültség újraélesztése, régi dicsőség feltámasztásával!
    A magyarok kis nyilasaitól újra retteg majd Európa!
    Munkahelyteremtés: minden roma mellé egy csendőrt állítunk! Közbizonyosság érdekében, alattunk rend lesz!
    Rendteremtés Szent László törvényeivel! Tolvajnak kézlevágás, hazugnak parázs a nyelvére! FUSZ máris tiltakozik!
    Jövőteremtés álomkergetéssel!
    Megoldás: problémacsomó átvágása, disznóölő késsel!
    Új jelszavak: „aki magyar velünk tart! Mi elűzzük az ipart! Kalandozni fogunk, mint mikor még sikeresek voltunk!
    Régi álmok: „A magyar név, megint szép lesz! Méltó régi rossz híréhez!”
    Újra kitöltjük a Kárpát-medencét nemzeti színű pántlikával, jobbikos pálinkától megrészegültekkel!
    Szobrot állítunk kötéllel felemelt nagyjainknak!