Kezdenek eldurvulni a dolgok, nézni is nehéz.

Tömegverekedés alakult ki egy II. kerületi óvodában. A még mindig sokkos állapotban levő óvónő – Szeder Lajosné, Elvira néni – számolt be nekünk a különleges esetről.

Tetszenek tudni, ez egy különleges óvoda. Sok közéleti szereplő és politikus gyermeke, unokája jár hozzánk. Szegénykék, sokszor nem tudják függetleníteni magukat az otthon is érezhető feszültségektől.” Az egész verekedés egyik pillanatról a másikra tört ki. A hadügyminiszter unokája Szekeres ErwinRommelka valami kutyás perselyen összeveszett a kis Oszkó Lehmannbradörsz-szel.

Innen felgyorsultak az események. Sorban beszálltak a verekedő gyerekek kispajtásai. Az MNB elnök kislánya, Simor Cipruska és a kis Vona Luftwaffe egymást cibálták, míg a Fidesz elnökének hatodik gyermeke, Orbán Bonaparte felváltva dobálta őket ólomkatonákkal.

Szerencsére, voltak olyanok is, akik nem vettek részt a csihipuhiban. Például Demszky Gábor – nyolcadik házasságából született – 13. gyereke; igaz ő a verekedés káoszát kihasználva a terepasztalról a közlekedési eszközöket belegyömöszölte az uzsonnás zsákjába, miután a gazdálkodj okosan társasjáték összes papírpénzét eldugta egy vécétartály mögé.

Szegény kisfiú, sok nehézség érte az elmúlt időszakban. A gyerek eredetileg Mátyás volt, de az apja, most, hogy „jobboldali fordulat lesz”, taktikai okokból új névként a Mátyás ősmagyarított változatát választotta, így a gyereket január óta Mútyúsnak hívják, vagy ahogy az apja kedveskedve szólítja: Mutyikám!” – folytatta Elvira néni, aki végül egy Karda Beáta poszter felmutatásával oszlatta szét a verekedő gyerekeket, akik komolyabb sérülések nélkül megúszták a csetepatét.

5 KOMMENT