Tisztán kivehetőek még a vármegyék is.

A Vas megyei Mészáros Tibor néhány szelvényéről tegnap kiderült, hogy nem az Állami Nyomdában készült, ma reggel pedig a Jobbik Borsod megyei listája került veszélybe néhány ajánlószelvény miatt.

A különleges, hamisításbiztos ajánlószelvények jobb felső sarkában egy Magyarország alakú perforáció látható, ám Borsod megyei Erényessy Csongor leadott ajánlószelvényein egy Nagy-Magyarország alakú perforációra figyeltek fel a helyi választási bizottság MSZP-s tagjai. Jelenleg a begyűjtött 1200 szelvényt nézik át, hogy mennyi a hamisítvány közülük.

A képviselőjelölt nem érti, hogyan kerülhetett a másik mintázat az ő szelvényeire, véleménye szerint ez csak egy trükk, hogy ne tudjon indulni a választásokon. A megyek rendőr-főkapitányságon ezért feljelentést is tett ismeretlen liberális elkövető ellen. “Az a legérdekesebb az egészben, hogy az egykori vármegyék tökéletesen meg vannak formázva a szelvényeken.” – nyilatkozta a választási bizottság egyik tagja.

5 KOMMENT

  1. Tisztelt Hölgyem/Uram!

    Mint az alábbi link is mutatja sajnos nem állt módomban indulni a választásokon.
    http://www.valasztas.hu/hu/parval2010/351/351_0_index.html

    Az ajánlószelvények pedig a 2014-es választásokra készültek, csak valami ok miatt idő előtt kikerültek a nyomdából. De sebaj, könnyebb lesz megszokni őket, s lehet hozzászokni a 64 megyei listához is…
    Csak a képviselők száma ne változzon, a többi OK.

  2. A hír igaz: terjed az élveszületés! Mint külföldi tudósítónktól megtudtuk, aki hatalmas kockázatot vállalva kimerészkedett az ősi Dorozsma földjén kívülre, a hír tényleg igaz.

  3. Kaotik Us Pápa vs Vati Kán:

    A Kaotik Us Pápa a Vati Kán elleni öregfiúk mérkőzésen Rácz Inger elmondta: csapata csak azért nem nyert, mert nem hittek elég erősen a győzelemben.