„Elég volt már Magyarországból, sokkal jobb lenne egy iszlám kalifátus Európa keleti szélén” – indít a Sékelhívő Transzvesztiták Országos Pártja (röviden: STOP SOROS) kiáltványa. A HírCsárda elsőként szerezte meg a kétszáz oldalas tervezetet.

stop soros copy2

A 2017-ben, külföldi illegális ételosztó embercsempészek és testileg-lelkileg torz, transzgender norvég zsidók által alapított SGYP természetesen a választások megnyerésére készül – a kiáltvány szerint az első programpont az ideológiai alapul szolgáló Mein Plan című Soros-könyv teljes körű végrehajtása lesz.

A párt pedig komoly esélyekkel indul a választáson: egy felmérés szerint a megkérdezettek több négyötöde szerint ugyanis a párt ténylegesen létezik, így jogosult lesz az őt megillető kampánypénzek felvételére. Ebből további illegális migránsok betelepítését tervezik mindenhova az országban, míg a nemillegális nemmigráns oltalmazottakat hazaküldenék.

stop soros2

„1988 óta a zsebünkben van Orbán Viktor, most elérkezett az idő, hogy törlessze a tartozását” – utal a párt programja a miniszterelnök egykori oxfordi Soros-ösztöndíjára. A kiadvány szerint Habony Árpád már letudta a visszafizetést a STOP SOROS országos reklámkampányának finanszírozásával, a többiek pedig ráérnek akkor, amikor a kalifátus kialakult Magyarországon.

 

 

2 KOMMENT