Végre tételesen megismerhetjük, hogy mit is rejt a Soros-terv. A migránsok kötelező betelepítése benne a legkevésbé durva pont.

201711-sorosmain

Az ünnepekre időzítve megjelent Soros György “Mein Plan”, szabad fordításban “Az Én tervem” című könyve, amiből végre pontosan megtudhatja mindenki, hogy mit is rejt a Soros terv.

Eddig csak a migránsok kötelező betelepítéséről, a nekik juttatandó 10 millió forintról tudtunk, valamint, hogy fia, Alex olyan durva bulikat szervez, ahol csak úgy folyik a rozé. De ha valaki beleolvas a könyvbe, gyorsan kiderül számára, hogy a migránsok a legkevésbé durva dolog, amit Soros ránk akar erőltetni.

Mi elolvastuk, hogy Önöknek már ne kelljen. Íme a főbb pontok:

  1. Liftek a hármas metróban. Soros mozgássérülteket és babakocsis anyukákat akar rászabadítani a békésen utazó magyar emberekre.
  2. A nemek eltörlése. Csak a baj van abból, hogy férfi meg nő, meg hogy a nők állandóan nyivákolnak, hogy a férfiak verik őket. Ha mindenkit egységesen átműtenek férfivá akkor megszűnnek az egyenlőtlenségek. Külön pozitív hozadéka lenne a lépésnek, hogy így nem kéne kötelezővé tenni a homoszexualitást, hiszen úgyis az maradna az egyetlen lehetőség.
  3. Homoszexualitás kötelezővé tétele, ha mégsem megy a nemek eltörlése.
  4. A határok eltörlése. Ha nincs határ, nincs illegális határátlépés sem. A határok őrizetének eddigi költségeit mind a migránsoknak adná Soros, ami mellé adna nekik megerőszakolható nőket és gyerekeket is, mielőtt azokat férfivá műtenék.
  5. Soros György már nem is migránsokat akar betelepíteni, hanem a magyarokat akarja a migráns országokba átköltöztetni.
  6. A szabad sajtó, mint Origo, 888 és Pesti Srácok elhallgattatása.
  7. A mobiltelefonokon csak kihangosítóval, headset nélkül szabad majd beszélni. A buszmegállókban ezt a BKV ellenőrei tartatják majd be az utazóközönséggel.
  8. Akit nem költöztetnek át migráns országokba, annak kötelező lesz kisemmizve a híd alá költöznie, de csak miután áttért az iszlám ÉS a zsidó hitre.
  9. Magyarországot automatikusan külföldiek vásárolják fel, de a pénzt, amiért felvásárolták, nem Magyarországnak fizetik ki, hanem saját maguknak. Soros ezen az üzleten saját bevallása szerint már most keresett 200 ezer milliárd dollárt.
  10. És végezetül a Három Végső Csapás: a drogok kötelezővé tétele, a pedofília bátorítása és az SZDSZ felélesztése és kormányra juttatása (utóbbit kizárólag akkor, ha Gyurcsány Ferenc hajlandó lesz elvállalni a miniszterelnökséget).

13 KOMMENT

  1. Szíjjártó örömmel jelentette be, hogy Istennel is sikerült szerződést kötnünk, mint az egyik stratégiai partnerünkkel. Közösen talán sikerül egy Soros György nevű emberen felülkerekedni.

  2. Mondjuk azt erősen sérelmezem, hogy a 11. ponz kimaradt a felsorolásból. Pedig az az egyik legfontosabb, de mindenképpen a leglátványosabb:
    11. Az utcán minden magyar állampolgárnak kívül, vagyis a felsőruhája fölött kell hordania a fehérneműjét. (Akkor is, ha az történetesen fekete, vagy piros – nehogy már ezzel az ürüggyel lehessen kibújni eme bölcs szabály alól.)
    Fideszesek figyelmébe: ez tényleg igaz, és tényleg Soros György “Mein Plan” c. könyvében áll. Egyelőre angolul jelent meg, de már folyamatban van a magyarra fordítása.

  3. Titkos utolsó pont: a Biblia áthangolása feminista színűre. Mózes nő lesz, Dávid és a zsidó királyok is mind. Teleszülik Izráelt lányokkal. A Miatyánkot nem Ámennel, hanem Áwomennel zárjuk. Stb.