Kovács Zoltán szerint egyre több jel utal arra, hogy a Corvinus valójában külföldi egyetem, ezért mennie kell, akárcsak a CEU-nak.

Jaksity Györgynek a Corvinus diplomaosztóján elmondott rendszerkritikus beszéde után lehet, hogy mennie kell az országból a Corvinusnak.

Egyre több dolog utal arra, hogy a Corvinus valójában a Soros Birodalom befolyása alatt álló külföldi egyetem.

– közölte az MTI-vel Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, egykori CEU hallgató.

Kérdésükre, hogy “Milyen jelek utalnak erre?“, Kovács Zoltán saját kézzel írt gót betűs levélben válaszolt.

“Először is visszautasítjuk, hogy Orbán Viktor náci, ne is próbálják elterelni a témát arról, hogy a Corvinus egy külföldi kémegyetem. Azon állítások, amik elhagyták Jaksity György száját akár megbízójának, a másik Györgynek a száján is kiömölhettek volna, hiszen tudjuk, hogy miféle. És ezzel a kijelentésemmel természetesen nem a zsidó származására utaltam, ahogy Orbán Viktor sem nácizott, hiába próbáltak a kérdésükben erre utalgatni a ‘jelek’ emlegetésével. Természetesen semmilyen SS szimbólum nincsen Orbán Viktor karjára tetoválva, ezt egyértelműen visszautasítom, csak ráömlött a kakaó a beszéde elején. Ami viszont a Corvinust illeti: mi sem bizonyítja jobban, hogy nem Magyarországon van a helye, mint az a tény, hogy ha a nevéből elvesszük, hogy ‘orvinus’ és utána írjuk, hogy EU, akkor azt kapjuk, hogy CEU. Márpedig a CEU-nak semmi keresnivalója az országban. Ahogy a náciknak sem, és Orbán Viktor sem náci, csak szereti a kakaót” – fejezte be levelét Kovács Zoltán.