A néger törpés transzvesztita MILF art déco pornó még a legkevésbé furcsa tétel a listán. Az biztos, hogy nem a tüntetés szervezése miatt foglalták le éjjel a rendőrök Rékasi Zsigmond laptopját.

201801-tunteto

Mint a Mérce megírta, lefoglalták a rendőrök a múlt heti diáktüntetés egyik szónokának számítógépét. Sokan rögtön arra gyanakodtak, hogy a tüntetés szervezése miatt lehet retorzió a laptop lefoglalása,

de ennél komolyabb az ügy.

Több forrásunk is megerősítette, hogy Rékasi Zsigmond számos EU-s pályázatban is részt vett, amikből vadászházat és stadiont is épített a házuk mellé, ahonnan kisvasút vezet egészen a magán kőfejtőjéig, ahonnan rálátni a ledózerolt óvoda helyére épített Oxygen Wellnessre, amelyben 51%-os tulajdonjoga van.

Megtudtuk azt is, hogy „tüntető” a tao-pénzekkel is többször ügyeskedett, például, amikor a Budapest Arénába szervezett egy Kozsó Symphonic Live és Michael Jackson Live koncertet 8 évvel Jackson halála után és 53 évvel Kozsó halála előtt. De a laptopján talált adatok alapján az is tudható, hogy ő vásárolta ki Simicskát az Elios Zrt-ből, így végre tisztázódhat Tiborcz István és Rékasinak kell majd elvinnie a balhét az OLAF-nál.

A fiatalember számítógépén a rendőrség egyebek mellett egy félbemaradt M4-es építkezést, egy offshore céghálózatot, valamint egy helikopterút-igénylő excelt is talált.