201211_listazas.jpg„Feketelistát szeretnénk, igen, az afrikai országokban dúló terrorizmus miatt ugyanis nem ártana, ha felmérnénk, mekkora kockázatot jelentenek ránk az eddig sötétben bujkáló suvickosképűek” – mondta el Gyöngyösi Márton, kérdés nélkül.

A Jobbik később pontosította Gyöngyösi nyilatkozatát, mivel Gyöngyösi hosszabb időt töltött Németországban, ahol élnek afro-németek, amiből arra a következtetésre jutott, hogy valószínűleg hazánkban is hasonló a helyzet. A Jobbik szerint a feketék megkülönböztetése nem rasszizmus, hiszen a feketék magukat különböztetik meg a színükkel.

Jobbik-közeli forrásaink szerint szerepel az afro-magyar listán Navracsics Tibor közigazgatási- és igazságügyi, valamint Fazekas Sándor mezőgazdasági miniszter, akik nem merik nyilvánosan vállalni bőrszínüket, és egy andorrai drappító klinikán fakíttatták magukat magyarrá. Az MSZP képviselői, tiltakozásul a Jobbik újabb rasszista megnyilvánulására, több tő gyapottal jelentek meg a Parlamentben, az LMP-s képviselők pedig kizárólag Louis Armstrong-hangon voltak hajlandóak hozzászólni a vitához.

A megkülönböztetés elleni tiltakozáshoz Morgan Freeman, a Negro arca is csatlakozott. Gyurcsány Ferenc szombaton délelőtt gyújt fel a tervek szerint egy buddhista szerzetest, a Fehérek feketén flashmob keretében a Széna téren.

42 KOMMENT

  1. A jobbik szerint, a kereszténység soraiba befurakodott zsidó származásúakat is
    el kellene távolítani, akár visszamenőlegesen.
    Tisztuljon meg eszméjében a KDNP is, mint kormányzó, a néptömegeket képviselő párt.

    Jézus Krisztus levele a jobbikosokhoz:
    Testvéreim az Úrban!
    Bizony mondom néktek, magam is zsidó származék valék.
    Félzsidó, az biztos. Apámat még senki sem látta, de ha mondjuk néger,
    vagy maláj lett volna, nyomokban legalább látszana rajtam.
    Bocsásson meg nékem ezért a mindenható, de hát ő akarta megtenni anyámmal a csodát.
    Szóval, látván a nép javáért való tántoríthatatlan, buzgó elkötelezettségteket,
    ezennel lemondok világmegváltói státusomról, vezéretek számára.
    Szebb jövőt!(karácsonyra)
    A ti Jézuskátok.

  2. GyöngyösineK igaza van!!
    Össze kell írni a zsidókat, a szocikat, a kékszeműeket, a barna cipősöket,
    (gázkamrába velük…),és aki marad az kormányozhat !
    sieg HEIL !!!

  3. Súrolja a témát:
    A CÖK & GŐZGÉP KHT (közpénz hasznosító társaság)
    tegnap felvásárfolta a Stabdard & Poor’s-t.
    Az intézetet azonnal két részre osztották, Matolcsy Unstandard-ra,
    és Poor Matolcsy-ra, amit a terjedő röhögés hatására
    Clever Matolcsy-ra módosítottak.
    Magyarország számára egy új minősítési szintet alkottak, a TTT-t,
    jelentése: Tüneményes Turbó Tündérország,
    jele: egy Titanic rendű gyorsnaszád felett szárnyaló Dandár Turul madár.
    Mindjárt át is soroltak bennünket a bóvli -10-ből az új TTT-be.
    Angela Merkelt, és José Manuel Barrosot a StrH szintre vágták, útszéli kurvának.
    Obama értékelésén még hezitálnak, de javasolják az USA-nak a négerek,
    eszkimók, latinok, sárgák, de főleg a kétszínűek mielőbbi összeírását.
    Amennyiben nem teszik meg, rájuk küldik Arma Gedeon Azeri Balta dijas főtárgyalót.

  4. A hírt kommentálta az USA külügyi képviselete is. Az angol nyelvű közlemény hevenyészett magyar fordítása kb. így hangzik. “Ez a geci bebasz, mint a deci barack, húzóra.” Barack, mármint az Obama nem szólt hozzá a kérdéshez.

  5. @kittrabi: Kedves Jézus, higgye el a Jobbik jobban tudja, már nevében benne van, Ön bizonyára NEM lehet zsidó származású! Lehet azeri, turk, palesztin, arámi, bármi ami baráti, de a felvetése ki van zárva! 😀

  6. Tájékoztatom a Ti. Nem. Együttműködőket, hogy szándékosan megtévesztő provokáció történt, mikor Novák Előd képviselőtársunknak egy ismeretlen magyargyűlölő, névtelen levélben az MSZP és LMP frakció, valamint a DK-tag képviselők gyerekkori fényképeinek a negatívjait küldte el. Novák Előd ezen megalapozott bizonyítékok alapján joggal feltételezhette, hogy ezen hazaárulók szándékosan eltitkolták Fekete-piréziai származásukat.

    Novák Előd azóta hivatalosan, több (fehér) nyelven tartott sajtótájékoztatóján már megnyugtatásul közölte, hogy szereti a viccet, csak nem érti.

  7. Jobbnál jobbak az írásaid, de összes közül ez a jobbik. Már a cím olvasásakor harsányan felröhögtem. A folyamat azóta is tart, és remélem, ez csak fokozódik. 🙂

  8. Nadekérem nemúgyvana, mert: a négeren láccik, hogy néger, a fehérített néger meg a májküldzsekszon, eztet alapéssze mindenki beláthassa. Na de a zsidó, az kérem alássan, az furmányos népség, mert zsidó voltát titokban tartja, mert nem láthassa egybű az embör, miszerint alsónadrágjéban a fogyatkozást, iszen hát takarva vagyon. Mely mint olyan permanens nemzetbiztonsági veszélyt képez, titokba. Azaz, itten jogosulatlan előny fennforgásanak instant veszélye mutatkozhatnék, melyre is hathatós eszközökkel odahatást foganatosítani üstöllést szükségeltetik, titkosszolgálati eszközökkel akár. Suma summárum én biza odanyilatkoznék, hogy üdvös lenne hathatós törvénkezés – a LEX FITYMA -eszközének által , hogy nemzetbiztonsági kockázást elkerülendő minden tisztelt parlamenter csak és kizárólag nadrág és alsónadrág nélkül mutatkozhassék ezután, hogy megtudhassuk egyúttal a frankót, s végre-valagára azt is, járulékos haszon!, honnan is fú a szél. (Há Turul, alsó széle közepe rulez.) – Ordnung muss sein, különbe csak sötétben tapenolunk, mint négerek az alagutban.

  9. Nekem akkora a faszom, mint egy négeré. Akkor nekem is fel kell kerülnöm a listára? Vagy inkább bekapja Gyöngyösi Márton?

    Egyébként sokkal inkább lennék a pontagyú Jobbik listáján, mint a Moszadén, amelyen jó eséllyel már ott figyel ez a kis köcsög.

  10. Az olyan emberek, akik, egyszer már a dologtalan, kalandos vadászéletet folytatják, szinte leküzdhetetlen ellenszenvet éreznek az állandó rendszeres munka iránt, amit a földművelés megkövetel. Az Észak amerikai bennszülöttek nemcsak rossznak tartják a munkát, hanem szégyennek is! Büszkeségük majdnem olyan makacsul küzd a civilizálódás ellen, mint a lustaságuk!
    Megjelent a Kapuban! 2006
    idézet Tocqveille től