A Facebook-vezér magyar kutyát vásárolt magának, amivel valóságos hisztériát indított el, a hírességek közül most mindenki magyar dolgokat akar magának.

 

Mark Zuckerberg példájára több celebtársa szerzett magának magyar háziállatot. George Clooney már korábban is tartott házikedvencként disznót, most újra beújított egyet, ráadásul egy mangalicát, míg az Obama család egy szürkemarhát költöztetett a Fehér Házba. A következő napokban várhatóan Paris Hilton több barátnője is lecseréli csivaváit kuvaszokra. Már a rackát is kiszemelték, a Miami Heat csapata épp a napokban szerzett egyet a csavart szarvú magyar juhból, a Lil Károly névre hallgató állat lesz a kosarasok kabalaállata. A csapat egyébként hamarosan a buszait is lecseréli Ikaruszokra.

Ebből is látszik, hogy nem csak a háziállatok, hanem egyszerűen minden nagyon menő lett most, ami magyar. Egyre több sztár garázsában jelennek meg a Pannonia motorbiciklik, és a hírek szerint már Lance Armstrong is beszerzett magának egy Csepelt bevásárlóbiciklinek. Brangelináék is majdnem örökbe fogadtak egy magyar gyermeket, szerencsére egyik asszisztensük figyelmeztette őket, hogy már van olyanjuk, Colin Farrellt viszont nem lehetett lebeszélni a Kövér László bajuszról. És ha már divatnál tartunk, mexikói helyett mostantól magyar nyakkendőt adnak egymásnak a Los Angeles környéki bandák.

Charlie Sheen már keresi, hogy ki lehetne az a magyar pornós, akit a női közé fogad, addig is mindenesetre rendelt magának több rekesz Kőbányai Sört. A legnagyobb magyarfüggőnek viszont Vilmos herceg és mennyasszonya tűnik, akik teljesen átalakították közelgő esküvőjük programját, és Mága Zoltánt vásárolták meg, hogy ő húzza majd a lakodalmukon, ráadásul lecserélték az egész menüt, az előétel disznósajt, a főétel pedig pacal lesz. A divathullámnak remélhetőleg a magyar gazdaságra is lesznek pozitív hatásai.

8 KOMMENT

  1. Nagyon jó! Foglalkozzon ezzel a nemzet és hagyja azokat a fránya papírokat a kedves kormányra!
    Mi mindent elintézünk a háttérben és 5 éven belül itt a tejjel-mézzel folyó kánaán. 😉