Az örményországi fiaskóval a fehérvári csapat automatikusan kvalifikálta magát az európai csapatok negyedik vonalának szervezett nemzetközi tornára, a Szánalmas Vesztesek Európa Kupájára (SZVEK).

Mivel az európai csapatok harmadik vonalának szervezett Európa Konferencia Ligából (EKL) estek ki, így rögtön a SZVEK csoportkörében kezdenek, ahol ellenfeleik lesznek egy vak koldus a tiranai vasútállomásról, egy hordó rohadó litván hering és egy félig leégett vízibicikli a ploiești strandról.

Kemény ellenfeleket kaptunk, de matematikai esélyünk még van a továbbjutásra

– nyilatkozta a 6,3 milliárd forintos költségvetésű Videoton edzője egy föld alatti szerelőaknából, ahol a kétmilliós Cartier óráját akarta kihalászni a Teslájából a szétvágott biztonsági öv segítségével.

Beszélt a hazaiak 2-0-ás győzelmével végződő jereváni meccsről is: vélhetően óvást nyújtanak be az EKL-nél mivel mérkőzés közben többször is a szemükbe szivárványoztak egy brüsszeli rendszámú foodtruckból, valamint azt hitték, hogy ez még az Eb, ahol a kiesés is győzelemnek számít. Végül a mester hozzátette azt is, hogy az edzéseken valójában nem is erre az ellenfélre készültek.

A 4:4:2-t gyakoroltuk. 4 tekila, 4 viszki, 2 votka. Ugyanis bevallom, félreértettük: azt hittük a tömények ellen lépünk pályára.

A győztes örmény Ararát Jereván edzője a mérkőzés után portálunknak elmondta: örül a győzelemnek, mert így már duplájára emelt, 12 eurós költségvetéssel vághatnak neki jövőre a hazai bajnokságnak. Ez számtalan fejlesztést tesz lehetővé, többek között végre tudnak majd venni egy labdát is, mivel az eddig használt, labda formájúra varrt és macskahányással töltött vakondbőr már kicsit szivárog.