Bár azt állították, hogy a koronavírus elleni vakcináknak nincs mellékhatása, már több egészségügyi dolgozót is kirúgtak miatta.

Mint ismeretes, az első körben az egészségügyben dolgozókat oltják, aztán prioritásos alapon folytatódik a vakcinázás. Meglepő módon az oltásban előrekerültek a vezető politikusaink.

A János kórház egyik aneszteziológusa, aki három hete csak vörös iszapban tud kezet mosni az osztályán azt mondta, hogy “Az egész kormány egy csicskagyász buzidiszkó, egy vödör sár jobban kormányozna, mint ezek az álkeresztény jachtfideszesek“. Durva oltása után azonnal felmentették állásából az orvost, így egyben bizonyítást nyert, hogy az oltásnak igenis van mellékhatása.

Hasonló eset történt a Jahn Ferenc Dél-pesti kórházban is. Ott egy szakápoló mondta, hogy “A kínai lélegeztetőgépek közül némelyik annyira vállalhatatlan, hogy már az is hatékonyabb lenne, ha a beteg szájára egy lassan leengedő lufit kötnénk”. Bár a dolgozót nem rúgták ki, de innentől fogva csak a normális mennyiség felét kapja orvosi kesztyűből és maszkból fél évig, vagyis havi egyet-egyet.

A friss hazai tapasztalatok egyébként egybevágnak egy korábbi kutatás eredményével: 100 emberből átlagosan 3 ember érzékeny az oltásra, 10 pedig a finomabb oltogatásra, de azok kis csíra gyökerek, menjenek haza aztán sírjanak otthon.