Közzétette 2020-as keresési statisztikáit a Google, így megtudhattuk azt is, hogy a magyarok milyen szavak vagy kifejezések után kutattak a legtöbbször a mögöttünk hagyott esztendőben.

A toplista alapján messze kiemelkedően a “kereszténydemokrácia”  jelentése foglalkoztatta leginkább a magyarokat.

“Szájer József brüsszeli kalandja után annyira megnőtt a szó iránti keresések száma, hogy már most győztest tudunk hirdetni, a decemberi adatok érdemben nem fogják befolyásolni a végső sorrendet. A kifejezés ráadásul még nagyobb előnyre tehet majd szert, mivel nincs nagyon magyar nyelvű kortárs irodalma az interneten, vagy, ha igen, azt legtöbbször uszító tartalomnak jelölik meg a felhasználók. Tapasztalataink szerint minden más esetben egy amőba oldalára irányítják az olvasókat”

– nyilatkozta a Google vezérigazgatója.

Sundar Pichai elmondta, hogy még az ezredfordulót követő években is elenyésző számú magyar érdeklődött a kifejezés iránt, 2010-től azonban exponenciálisan nőtt a keresések száma, 2019-ben például majdnem megvolt a csúcs. Tavaly sokáig a “bekólázva tolok két csoffadt ribancot az Adrián”-t vezetett, de egy idő után a Google fordító az ilyen és ehhez hasonló kifejezéseket is automatikusan kereszténydemokráciára javította a magyar felhasználóknak.

Idén azonban már nem volt kérdés. Íme tehát, a következő szavakra vagy szókapcsolatokra kerestek rá a magyarok a legtöbbször 2020-ban:

  1. kereszténydemokrácia mi az
  2. kereszténydemokrácia+19 ezer pedofil kép
  3. kereszténydemokrácia+véres kézzel ekivel zúzok meztelenül egy buzibuliból az ereszen
  4. hogyan lehet három mellem?
  5. yacht út Szijj menyi
  6. Ismerős arcok Nélküled jelentése
  7. Szoboszlai zsidó
  8. Négy mellem lehet e
  9. buzik+szinonimaszotar
  10. koronavírus