Semjén Zsolték örökbe fogadták és el is nevezték az amőbababát.

semjon lo

Új jövevénnyel gazdagodott a Fővárosi Állatkert, a szülők hosszas vajúdása után két hete megszületett az Egysejtűház régóta várt amőbája. A csöppséget Semjén Zsolt ás Rétvári Bence fogadta örökbe. A pár a magyar igazolvány ünnepélyes átnyújtása után el is nevezte az új jövevényt, aki a Kereszténydemokrácia nevet kapta. Az Állatkert a nemes gesztusért cserébe tisztelete jeléül Fidesz-KDNP-re nevezte el a hüllőóvoda háromszarvú kaméleonját.

Semjénék eredetileg az István Aga Kund Magor Emese Jób nevet akarták adni az amőbának, de miután megcsodálták a bámulatos alakváltó képességét, az utóbbi mellett döntöttek. A szerelmesek már túl is vannak pár felhőtlen napon.

„Pofozgatjuk, rugdossuk, mint minden normális, keresztény szülő, Bencus még meg is szoptatja. Így aztán minden nap új alakkal ajándékoz meg minket, csak nehezen találunk ráillő ruhát. A régi állat túl zabolátlan volt, egy egysejtűvel elbírunk.” – nyilatkozta Semjén Zsolt.

Az amőba a nevét egy kisbéri félvér tüzérségi lótól örökölte, aki viszonylag tisztességes kort élt meg, de a közelmúltban elpusztult, mivel Semjén Zsolt annyira szétülte a haszonállat hátát, hogy az felfekvéses lett, ráadásul krónikus bélsárrekedés alakult ki nála a sok stressztől. Rétvári Bence elmondta, amennyiben a látogató kisgyerekek megkedvelik az amőbát, akár még játékot is csinálhatnak belőle.

3 KOMMENT

    • A vérhasamőbákat Soros küldi át a határon, hogy megfertőzzék dizériával a magyar kúltúrát! Ezért kell a kerítés, hogy ne jöhessenek be!

      #soros #migránsok #hamagyarországrajössz #kúltúra #kerítés