Mészáros ingatlankezelő cége elsősorban wellness-szállodákat és autópályát építene Meseország területére.

Egy alapítványon keresztül 100%-os tulajdont szerzett Meseországban a Mészáros Lőrinc-féle Gran Private Equity Zrt. – adta hírül a portfolio.hu. A portál szerint az akvizíciók első lépései annak a hosszú távra tervezett, stratégiai növekedésnek, amelynek keretében a felcsúti cégbirodalom a fantázia világában is terjeszkedne.

„Csak egy jó országot szeretnénk csinálni” – kommentált az RTL Klub Híradójának Mészáros Lőrinc, majd hozzátette: szerencsére már 45 milliárd forintnyi fejlesztési pénzre kapott ígéretet a kormánytól. Ez a vállakozó szerint kizárólag azért történhetett, mert semelyik másik pályázó cég nem rendelkezett sárkányokkal és háromfülű nyulakkal.

„Vegyes érzésekkel állok most itt. Egyrészt örülünk, mert a koronavírus alatt erősen megfogyatkoztak a meseországi munkahelyek, ugyanakkor garanciákat szeretnénk látni a kormánytól, hogy a Meseország igazgatását hamarosan átvevő Vidnyánszky Attila jó irányba viszi majd a céges ügyeket” – nyilatkozta az MTI-nek Meseország leköszönő vezetője, Óriásölő Margaret.

„Ez nem kommunizmus, hogy valami mindenkié legyen. A kormány egyébként sem szeretne beleszólni magáncégek üzleteibe, lehet, hogy ez Soros Györgyéknél és Gyurcsány Ferencéknél így szokás, de mi tiszteletben tartjuk a magántulajdont” – kommentálta a hírt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Információink szerint a meseországi hivatalokban már elkezdték leszedni a szivárványos zászlókat, de az emailben elküldött kérdéseinkre egyelőre nem reagáltak.