A jövőben már a lélegeztetőgép-raktárkoncerteket is meg lehet majd rendezni.

A magyar kormány a GDP 50 százalékát különítette el, hogy vadiúj, modern és minden igényt kielégítő lélegeztetőgép-raktárakat rendeljen Kínából, derül ki a Magyar Közlöny legutóbbi számából.

„Annyit elárulhatok, hogy a kisiskolások meglepi lélegeztetőgépet találnak majd az iskolatáskájukban! Bőven elfér az uzsi mellett, csak arra kell vigyázni, hogy külön tárolják az iskolatejet, mert zárlatos lehet a gép!”

– beszélt a részletekről Orbán Viktor.

A miniszterelnök hozzátette, hogy a raktárak számából is látszik, hogy a kormány 16 ezer jó minőségű és nagy darab lélegeztetőgépeket vásárolt, hiszen raktáronként csak 5 fog elférni.

Orbán örömmel újságolta el, hogy az új beszerzéseknek köszönhetően végre lehetőség nyílik, hogy megrendezhessék a lélegeztetőgép-raktárkoncerteket.

A kormány most azt mérlegeli, hogy létrehoz egy lélegeztetőgép-raktár összeszerelő gyárat, illetve szintén tervben van, hogy külön csarnokot húznak fel, hogy a túl sok raktár nem férne el.

A DK, a Momentum és a Jobbik közös közleményben ítélte a beruházást, mondván hogy ekkora összegből nagyon sok lélegeztetőgépet lehetne vásárolni.