A 888 először, még a rendőrség előtt le merte írni, hogy a Deák téren cigányok gyilkoltak, ez a fajta karakánság viszont elképzelhetetlen a cigánysimogató balmeleg médiától, amely rendszeresen összemossa Farkas Flóriánt vagy Mága Zoltánt a romákkal.

Előbbin már összes pigmentsejtet kicserélték, utóbbi művészt viszont muszáj megvédenünk a sivalkodótól. Tíz ok, hogy Mága nem roma.

1.

Magukhoz szorították-e táskájukat és/vagy szűzlányaikat a résztvevők, amikor Mága Zoltán a pártnak kampányolt Szombathelyen vagy Miskolcon? Kapott-e krumplit, mert a Fideszre szavazott? Egy darabot sem. A hegedűművész nem lehet cigány. 

2.

Meresztettük a szemünket, de egy Aréna koncerten sem láttuk Toroczkai Lászlót felvonulni Mága Zoltán előtt, azért az feltűnt volna. Pedig a Mi Hazánk elnöke sohasem téved, ha romákat kell megfélemlíteni. Mága Zoltánnal kivételt tett volna? Ugyan már…

3.

Tényleg gond lehet a látásunkkal, mert egy 888- vagy Pesti Srácok-cikkben sem olvastuk, hogy bármely késelés vagy köztéri erőszakkal kapcsolatban az ismeretlen tetteseket lemágazoltánozták volna. Ott bizony a cigány szó szerepelt… Olvasás, szövegértelmezés!

4.

Ha nem hisz a 888-nak, hallgasson meg egy újságírót. Bayer Zsolt véleményvezér nem azt mondta, hogy “Mága gyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba”, hanem hogy “Cigány gyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba”. Mennyire kell már gyurcsányferencnek lenni,  hogy ne lássuk a két mondat közötti alapvető különbséget?!

5.

Ok, ha a fenti példa nem elég, vajon mondta-e Bayer, hogy “a mágaság ezen része állat”? Bocsánat, igen, egyszer tényleg így dicsérte meg, a publicista valóban így ordított fel egy Járóka Sándor-betét után az újévi koncerten, elnézést a hibáért.

6.

Most komolyan, melyik hangzik őszintébben egy roma szájából, az, hogy “Dikh, adjá cigit” vagy az, hogy “350 millió forintot kaptam a templomi koncertsorozatomra az Emberi Erőforrások Minisztériumától az előadó-művészeti szféra költségvetési előirányzaton keresztüli közvetlen támogatásának rendszerében”? Naugye… Utóbbit csak Mága mondhatja el magáról, a cigány nem.

7.

Terepszemlét tartottunk Törökszentmiklóson, de egy közmunkás sem kaszálta a füvet, ami két dolgot jelent: a cigányok megint nem dolgoznak és mivel Mága Zoltán nem közmunkás, nem lehet roma. Matt.

8.

Kövezzenek meg minket, de nem emlékszünk rá, hogy Kocsis Máté a Budapest Arénával próbálta  volna megoldani a romák lakhatási problémáit, Mága viszont rendszeresen ingyen kapja a létesítményt a magyar államtól.  Égő mi, romák?

9.

Mikor mondta a vezető, hogy Mága Zoltán tömegesen bevándorol Miskolcra? Hallott valaki olyat, hogy bárki is szóvá tette volna, hogy Mága Zoltán “keccsöl” vagy „nagy összeget fog kapni, munkavégzés nélkül”? Cikk? Valami poszt? Hír? Hírecske? Hm? Nagy a roma csend…

10.

Látott már cigánymuzsikust, aki Ázsiába vándorol, hogy Facebook-like-ot gyűjtsön? Nevetséges… Hallotta bárki is, hogy számonkérik, hogy miért kapott a (nem hiszem el, hogy leírom…) gyöngyöspatai Mága Zoltán 100 milliót szegráció miatt? Mikor adott egy cigánynak 30 millió forintot Kásler Miklós? Mi kell még, hogy felébredjetek?