Impozáns szereplővel bővült a fideszes médiabirodalom.

Újabb szereplő csatlakozott a a több száz fideszes médiumot magához ölelő Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA), az Operatív törzs is felajánlotta magát a kormánypárti médiabirodalomnak, jelentette be Müller Cecília a tömeges megbetegedések küszöbén.

A tisztifőorvos hozzátette, nagyon örül, hogy sikerült betöltetni az Echo TV és a Hello! magazin megszűnésével keletkező kínzó űrt.

“Ahogy az Operatív törzs eddig sajtótájékoztatóin tapasztaltuk, a nézőink főleg a kormánypárti médium híreivel találkoznak. Nem meglepő, megváltoztak a médiafogyasztási szokások, nekünk pedig fejet kell hajtanunk a magyar emberek akarata előtt. Fontosnak tartjuk, hogy mindenhol ugyanazok a hírek jussanak el az emberekhez. És könyörgöm, mossák meg a káposztákat, de ésszel!” – hangsúlyozta Müller.

Továbbá örömmel újságolta el azt is, hogy a következő tájékoztatón konty- és kertápolási tippeket is megoszt a hallgatókkal, valamint a KESMA-nak köszönhetően végre kiadhatja új receptkönyvét, amelybe már most betekintést engedett.

“Akik az injekciós üveges ACTRAPID 100 NE/ml oldatot vagy Frontint szeretnék kiváltani, mindenképpen figyeljenek majd!”

– kacsintott Müller Cecília.