Facebook oldalán fakadt ki a Miniszterelnök urológusa a KESMA kiadványaira.

A húsvéti lapszemlés posztja után kicsit komolyabb hangvételű bejegyzést rakott ki Facebook oldalára a Orbán Viktor, a miniszterelnök saját urológusának gondolatait osztotta meg a követőivel. Az orvos a posztban arra kéri a kormányközeli Közép Európai Sajtó- és Média Alapítvány kiadványainak szerkesztőit, hogy cikkeikben és műsoraikban kicsit kevesebbet nyalják a vezető seggét, mert az már fáj neki. Volt már rá példa, hogy a farcsontig átnyalták a bőrt, és félő, hogy komolyabb egészségügyi problémákat is okozhat a miniszterelnök altáján.

Az urológus szerint több esetben is annyira pozitívan írtak a kormány munkájáról az origo munkatársai, hogy Orbán seggéről lejött a bőr, egy meg nem nevezett origós nyelvét pedig miniszterelnöki vastagbélből kellett eltávolítani. Az orvos szerint annyira komplikált volt a műtét, hogy nagyon kockázatos lenne még egyszer végrehajtani.

Az urológus posztjához Müller Cecília tisztifőorvos is hozzászólt, ő az érintett sajtó munkatársai védelmében szólalt fel.

A munkájukkal jelentősen növelik a fertőzésveszélyt is. Ha mindenképpen muszáj segget nyalniuk, azt csakis maszkban és 2 méteres távolságból tegyék!

Orbán később már megszólalt, több önuralmat kért a követőitől ezekben a nehéz időkben, és kérte őket, hogy felelősen szóljanak hozzá a posztjaihoz, különben megsérül a szájuk, és akkor őket kell leváltatnia Káslerrel. A miniszterelnök maga is igyekszik elkerülni a saját seggét, ezért a jövőben nem posztol csak önmagáról szóló és őt éltető címlapokat a Facebook oldalán.

Ha Orbán Viktor urológusának posztja önmagában nem jár eredménnyel, akkor a témában hamarosan Nemzeti Konzultációt kezdenek, amihez óriásplakát kampányt is csinálnak.