Az orvosok és ápolók már tízesével hordják őket és állatkerti aprómajmoknak is készül belőle pelenka, de a szállítmányok csak özönlenek szerte a világból. Több rakományt el is kellett égetni.

Először értelemszerűen a kórházak és rendelőintézetek kaptak, de annyi volt, hogy a dolgozók tízesével-húszasával kezdték hordani őket. Emiatt legalább végre jól védtek, de a súlyúk miatt a viselőik rendszeresen orra buktak és néhányan komolyan meg is sérültek.

Sok helyen aztán az ideiglenes vécépapírhiányt oldották meg vele, de az MTA központi biológiai kutatóintézetének kapacitását is erre a problémára irányították: kifejlesztettek egy módszert, amivel élesztővé alakítható.

Aztán a budapesti állatkert is kapott egy 2 milliós szállítmányt, ott az apróbb majmoknak készítenek belőle pelenkát. Utána pedig a dolgozók kávészűrőnek használják őket.

A folyamatosan érkező szállítmányok miatt megnövekedett a légi forgalom, a gépek leszállni sem tudnak már a magyar reptereken, így több gépet a Balatonba irányítottak a pilóták majd katapultáltak.

Emiatt pedig Orbán Viktor napirendje is felborult. A meglepetésszerű kórházlátogatásokra és az orvosok idejének rablására már alig van ideje, mert napi 5-6 órát kell az érkező gépekkel fotózkodnia.