Koronavírus: vécépapírt csalnak ki nagyszüleiktől az unokázós csalók, a bulinegyedben a rossz minőségű liszt okoz problémát.

Több kiló vécépapírt szagoltak ki a vámellenőrzés során a szolgálati kutyák Hegyeshalomnál, a toalettpapírt csempészcigarettába rejtve próbálták meg áthozni a határon. Információink szerint a határőrök délután tudták meg, hogy ismét leszámolás volt két hírhedt rivális osztrák nepperbanda között egy nyilvános illemhelynél Neuchatelnél, ezután kezdték el jobban vizsgálni a szállítmányokat.

A vécépapír ma már egyértelműen a világ feketekereskedelmének központi árucikke, nem meglepő, hogy egyre többen próbálnak nyerészkedni vele. Több olvasónk is arról számolt be, hogy az utóbbi napokban megszaporodtak a Nigériából érkező gyanús telefonhívások, amelyben toalettpapírt kérnek, a magyar rendőrség közleménye szerint pedig továbbra is rengeteg fiatal próbál az úgynevezett unokázós csalással vécépapírhoz jutni a nagyszüleitől.

De az sem ritka, hogy a pofátlan kereskedők az Amazonon megrendelt kilós liszt csomagolása alatt egy Bentley Flying Spurral szúrják ki a megrendelők szemét.

A bűnözés még a kiürült budapesti bulinegyedben is jelen van, nem ritka, hogy a dílerek kokainnal felütött liszttel verik át a fogyasztókat. Szombaton három magyar biztonsági őr mászott be az Instantba és zárta magára az egyik vécéfülkét, hogy összeüssön egy roppanós islert, de gyorsan rájöttek a csalásra. Hétfő reggelre “Fake Flour”-feliratokat festettek a Kazinczy utca járdájára, hogy figyelmeztessék az arra tévedő néhány turistát a lehúzásokra.