A Csepeli Önkormányzat biztonsági szolgálata is besegít.

146223_SCS_20150429x_focuspoint_926x504

Sok támadás érte Ómolnár Miklóst a Ripost múlt heti, hajléktalanok ellen uszító cikke miatt. A főszerkesztőnek több hosszú éjszakája is volt azóta, de harag helyett kegyet gyakorol.

„Nem nagyon értem, mi volt a baj a cikkel, mindenesetre már ki is rúgtam azt az újságírót, akinek lediktáltam. Én nem az üzengetés, hanem a párbeszéd híve vagyok, ezért karácsonykor vendégül látjuk a hajléktalanokat a hazai bulvár élet csakrájában, Jimmy korábbi lakhelyén, Csepelen, ahol az önkormányzatának biztonsági szolgálatával közösen elbeszélgetünk velük. Ezt sajnos nagyon kevesen teszik meg a mai rohanó világban…”

– mesélte a bulvárpápa, aki hozzátette, a „Karácsonyi gyújtás” nevű csepeli eseményen egyéb módon is segítenek az utcán élőknek.

„Én, a csöcsmarketing legnagyobb híve nem is idézhetnék mást, mint a neves Buddhát. „Nem érheti szenvedés azt, akit semmi sem béklyóz, akinek semmije sincs.” Hát tegyünk együtt értük, jöjjön el ön is a karácsonyi gyújtásra, égessük el minden tulajdonukat és emléküket, hogy megszűnjön a szenvedésük!”

– mondta Ómolnár, aki jelezte: a munkában igazi profik segítenek majd, akik minden nap több tonnányi Ripost remitendát égetnek el.

1 KOMMENT