Kásler Miklós új egészségügyi törtvényt is szeretne, ami a 10+3 parancsolaton alapulna.

kasler a pokolban

Tegnap robbant a hír, hogy Nagy Anikó egészségügyi államtitkár lemondott, miután az Országos Kardiológia Intézetből elbocsátották Székely László szívsebészt, ma pedig kiderült, hogy meghalt a szívsebész egyik műtétre váró betege.

A kedvenc bibliakörében sikerült utolérnünk Kásler Miklós Emberi Erőforrás minisztert, aki a hírre úgy reagált, hogy

Ha betartja a tízparancslatot, még ma is biztos élne az a szívbeteg. Biztos valami paráznaságot csinált, attól ment fel annyira a pulzusa. Ezért mondom én mindig: csak a 10 parancsolatot kell betartani és akkor nem leszünk betegek.

Kérdésünkre, hogy ha ez így van, akkor nincs is szükség orvosokra és kórházakra, így válaszolt:

“De, egyelőre még sajnos szükség van orvosokra és kórházakra, mert a tízparancsolathoz még hozzá kell csapnunk párat, hogy végre megszűntethető legyen az egészségügy. Így szeretnénk bevenni a Mindig moss kezet! Használj szájmaszkot, ha köhögsz! és Ne légy rákos! parancsolatokat. Ja, és az Isten nevét szádra ne vedd! helyett Orbán Viktor nevét ne grafitizd fel gecis kontextusban!-t szeretnénk kanonizálni. Ha ezek megvannak, akkor bezárathatjuk az összes kórházat, és elküldhetjük végre az orvosokat és nővéreket is, a felszabadult kórházakaból pedig luxuslakásokat és stadionokat alakíthatunk ki.”

További kérdéseinket a miniszter azzal hárította el, hogy nem ér rá, mert ma bűnös gondolatai voltak egy csokis fánkról, ezért még 100 miatyánkot, 200 üdvözlégymáriát és valami óvoda átadó beszédét kell elmondania.

2 KOMMENT

  1. Ha esetleg kételkednél, hogy ez a 21. század:

    “Hollandia kiutasított négy orosz hírszerzőt, akik a hágai központú Vegyifegyver-tilalmi Szervezet, az OPCW ellen terveztek titkosszolgálati műveletet, írja a BBC. A kiutasítás még áprilisban történt, de csak most derültek ki az ügy részletei.
    Az OPCW korábban a szíriai vegyifegyver-támadások nyomait vizsgálta.
    A négy orosz diplomata útlevéllel érkezett az országba, és volt köztük egy IT-szakértő is, de további ügynökök támogathatták a munkájukat a hollandok szerint. Nem sokkal később autót béreltek, és a tervük az volt, hogy az OPCW rendszerét meghackelik. A hollandok által lefoglalt laptopot korábban Brazíliában, Svájcban és Malajziában is használták.”