Parlamenti információink szerint elindult a „passzív” KDNP kipöckölése a kormánykoalícióból, hogy az egyre példásabban viselkedő LMP lépjen Semjén Zsolték helyébe.

Fideszes forrásaink arról számoltak be, hogy a nagyobbik kormánypártnál nem nézik jó szemmel, hogy a KDNP lendülete visszaesett az utóbbi időkben. Orbán Viktor többször is sérelmezte, hogy Semjén Zsolt legutóbbi vadászata már több mint fél éve volt, a KDNP elnöke pedig azóta nem tudott semmit sem felmutatni, csak a csökkenő svéd szarvaspopulációról szóló PDF-et küldözgeti neki, amit viszont Orbán nem tud megnyitni.

Többek szekere rúdja is kifelé áll a lazuló fegyelem miatt, Hollik István múltkor egy menekült kisfiú felé köpött, de nem találta el, ellenben a hajbeültetéséhez egy szíriai aranyhörcsög szőrét használta fel, amit szintén nem néztek jó szemmel a Fideszben.

Orbán Viktor saját bevallása szerint Seszták Miklósról azt sem tudja, hogy kicsoda, Süli János állandóan langymelegere hugyozza a Paks környéki folyókat, Rétvári Bence pedig többet sertepertél a gyerekek és az iskolák körül, mint egy plébános, nem beszélve arról, hogy – név nélküli KDNP-s forrásunk szerint – állandóan összevesznek Harrach Péterrel „a husisabb kisfiúkon”.

Ezzel párhuzamosan azt suttogják, hogy Orbán Viktor és köre szerint az LMP „példásan” viselkedik, a nagyobbik kormánypártnál felettébb elégedettek a zöldekkel, már kész tényként beszélnek arról, hogy megjutalmazzák a pártot.

fideszlmp

A Fidesz prominensei szerint „egy rossz szavuk” sem lehet az LMP -re, tetszik az a kétkezi paraszt-attitűd, amit Sallai Róbert Benedek képvisel, és titkos hangfelvételek bizonyítják, hogy többen fegyelmit kértek maguk ellen Demeter Mártától. A kormányzó pártnál ugyanakkor üdvözölték, hogy az LMP-ből kilépett egy nőnemű ember, Szél Bernadett, így már ivararányban is javultak.

Ungár Péter ráadásul egyre profibban működik az Éticsiga Terméktanács elnökeként, sőt, iskolai emlékkönyvébe nem más, mint az első Fidesz-kormányban a miniszterelnök politika főtanácsadójaként dolgozó Schmidt Mária írt neki ajánló és motivációs sorokat.

Amennyiben valóban létrejön a már szinte borítékolható KDNP-LMP-csere, Ungár Péter lehet a miniszterelnök-helyettes.

A folyamat tehát elindult, és legkésőbb jövő májusban véget ér. Azért akkor, mert a Fidesznél állítólag tartanak a vatikáni pedofilbotrány begyűrűzésétől, és még a 2019-es gyereknap előtt megválnának a mellettük porosodó manópárttól. Mindenesetre Mészáros Lőrinc készül a váltást megünneplő partira, ahol egy limitált szériás „Kösziiiiiii!” feliratú 2Rule-póló garnitúrával ugrik majd ki a kétharmad tortából.

1 KOMMENT

  1. “Mészáros Lőrinc készül a váltást megünneplő partira, ahol egy limitált szériás „Kösziiiiiii!” feliratú 2Rule-póló garnitúrával ugrik majd ki a kétharmad tortából.”

    Majd leül a sarokba és számolgatja a millióit. Biztos boldoggá teszik