Soros György nyerte meg az utolsó szabadon maradt országos rádiófrekvenciát, így hamarosan elindulhat a milliárdos nevével fémjelzett „Soros adó”.

soros ado copy

A milliárdos elmondta: elsősorban a Tilos Rádió fullasztó uralkodását akarják megtörni, ennek érdekében újraindítják a körkapcsolást „Galilei” címmel, és újra lesz hangjáték is, nyitásként Charlie Chaplin Modern idők című alkotását dolgozzák fel Weisz Fanni narrálásában.

Mivel Soros György kb. 3-400 milliárd migránst akar Magyarországra hozni, anyagi forrásai korlátozottak, ezért a rádiónak bulvárműsorokat is sugároznia kell a szponzorok miatt: hetente lenne szépségverseny, valamint a Braille-írást népszerűsítő éjszakai talk show, és már toborozzák a játékosokat a minden nap adásba kerülő a Ninja Warrior című vetélkedő felvételeire.

A rádióadó a 87.0 MHz-en lesz fogható, és főleg a 20-as, 30-as évek slágereit sugározza majd, szlogenje pedig a „Mi csak a slágereket listázzuk” lesz.

A Soros adó hangjáért még ketten maradtak versenyben, a rutinos rádiós, Fekete Pákó, valamint a korábban a Budapest TV-nél dolgozó Lexike.

3 KOMMENT

  1. Szörnyű, hova fajul ez a mai világ! Amikor én fiatal voltam, senkinek se jutott volna eszébe rádión rendezni szépségversenyt! Sajnos az imperializmus sose nyugszik, nap mint nap újabb kúltúrszennyel kell bemocskolnia hazánkat, mert csak így tudják megakadályozni, hogy az ifjúság meghallja a Miniszterelnök Úr szavát, és az igaz útra térjen! Ezért mi sem nyugodhatunk, kedves barátaim!

    #hovafajul #régiszépidők #sosenyugszik #kúltúrszenny #igazút