Autisták főbelővésével csinálna helyet az utcán a főszerkesztő.

homelesss copy

Az otthonápolás elismeréséért küzdők demonstrációját is Soros György civiljei támogatják – jegyezte meg a Prosti Srácok a minap, nagyon helyesen. A portál viszont a sorosista tüntetők hőzöngése helyett valódi megoldásokat is kínál a problémára.

A kormánypárti híroldal szerint a négy fal között élni kénytelen betegeknek és “ápolóiknak” egy gonddal kevesebbjük lenne, ha nem lenne otthonuk, így megúszhatnák az otthonápolási díj okozta frusztráló feszültséget.

„Ha a betegeknek elvennénk az otthonaikat, képesek lennének egy szabadabb, felhőtlenebb életre, míg így ki vannak szolgáltatva a sorosista szervezetek vegzálásainak! – mondta a portál főszerkesztője, Huth Gergely, aki hozzátette, az így felszabadult lakásokból, házakból luxusszállókat és tanösvényeket lehetne építeni, ezzel a magyar GDP is nőne, tehát mind a beteg, mind az ország jól járna a módosításokkal.

Huth Gergely elmondta még, ha túl zsúfoltak lennének az utcák, szívesen az autisták közé lövetne, hogy helyet csináljon, ahogy fogalmazott, “az utcára tett nyomorékoknak”, végső esetben még a rendelkezésükre is bocsátaná saját, vérrrel és ürülékkel feltöltött medencéjét is. Már, ha belemennek, hogy a fürdőzés közben félóránként dühöngve rájuk élvezzen.

A Magyar Idők újságírója, Jurák Kata még ennél is továbbmenne, a kemoterápiára váró hosszú, Soros György által fizetett sorok problémájáról is lerántaná a leplet, illetve végre eloszlatná a tévhitet a rák nevű “fantomproblémáról”, ami sok magyart megvezet.

Az erkölcsileg és lelkileg teljesen megnyomorodott zsurnaliszta asszony elmondta: az oknyomozásához szükséges anyagi feltételeket a lap új együttműködési megállapodásából biztosítaná: a héten derült ki ugyanis, hogy a jövőben a Magyar Idők lesz a ToiToi cég legfőbb beszállítója, a Szigeten például már a nemzeti napilappal törölhetik ki a seggüket a koszos körmű fesztiválozók.

1 KOMMENT

  1. “a jövőben a Magyar Idők lesz a ToiToi cég legfőbb beszállítója, a Szigeten például már a nemzeti napilappal törölhetik ki a seggüket a koszos körmű fesztiválozók.”

    Ennyi

    És még egy másik univerzumból, amit egy időhurok hozott létre, és ahol nem értik a kapitalizmust:

    “Szilágyi Áron úgy jelent meg a fizetett reklámot tartalmazó műsorszámban, hogy nem tudott róla, hogy a 2Rule-t reklámozza.”
    “A készülő anyagban akaratom ellenére nevemet és arculatomat használták, amire sem jogi és sem etikai megfontolásból így nem lett volna lehetőségük – írta közleményében, utalva arra, hogy neki más márkákkal van szerződése, amibe a 2Rule már nem fér bele. Azt is írta, hogy a vívószövetség vezetői beszélték rá a szereplésre, az anyagot pedig a készítők ígérete ellenére nem láthatta megjelenés előtt.”

    Lófej