Vigyázat! A cikk olvasása után akár 3-4 fokot is emelkedhet a testhőmérsékleted!

201507-hoseg.jpg

1. A hőségriadó gomb egy bőröndben van, amit csak Reisz András nyomhat meg.

2. Hőségriadó esetén a 60 évesnél idősebb politikusokat egy légkondicionált bunkerben gyűjtik össze a Palatinus strand alatt.

3. Amennyiben a hőmérséklet meghaladja a 45 fokot, Orbán Viktort katonai géppel szállítják Lappföldre.

4. A Magyar Honvédség katasztrófahelyzetben fel van készülve arra, hogy 300-400 embernek alakítson ki árnyékot.

5. A Magyarországon mért legmagasabb hőmérséklet 54 fok volt, ám ezt eltitkolta a Gyurcsány-Bajnai-kormány.

6. Lázár János 5-6 liter vizet is megiszik hőségriadó esetén, mert kiszáradása esetén elpusztulna az ország.

7. Ami Spanyolországban egy átlagos nyári nap, azért számít Magyarországon vészhelyzetnek, mert a Pilisben szétrobbanhat az ország szívcsakrája.

8. Az ország áramimportja akár 20-30%-kal is nőhet, mert Pakson be kell kapcsolni egy ipari légkondicionálót a reaktorok hűtésére, ami többet fogyaszt, mint amennyit az erőmű termel.

9. Az 1-es villamos pályája 40 fok felett 1,3 kilométerrel hosszabb a hőtágulás miatt.

10. Napi 10 liter folyadékot és 6 liter vizet kell fogyasztani akkor, hogyha medúzák vagyunk.

9 KOMMENT

  1. Megszakítjuk híreinket, az 1-es villamos pályája mellől jelentkezünk. Az esőben a pálya összement, mert elmaradt a szabás előtti beavatás.

    Továbbá bejelentés érkezett egyes kutyasétáltatóktól, hogy mosogatórongynak kinéző dolgokkal játszanak a kutyák a trolimegállók közelében. Ezekről kiderült, hogy elázott rongyokban rekedt emberek, a BKK nemzetközi állatvédelmi egyezményekből eredő kötelezettségekre hivatkozva, holnaptól a trolimegállókba az alábbi táblát helyezi ki:

    Esőben a trolik nem járnak, menj tovább!

  2. Wáberer György, a Waberer’s elnök-vezérigazgatója, ebben ahőségben is kész kiállni az országút szélére és szabálytalankodni, hogy több pénz jusson a hivatásosjárművezető-képzésre!

    “Ha kell, én magam is kiállok az út mellé, és részt veszek a szabálytalankodásban” — jelentette ki az elnök-vezérigazgató.

    Köszönjük, Wáberer Úr!

  3. Thomas Pikettyés úrnak, a Paris School of Economics kommunista professzorának, szintén az agyára ment a hőség: farkat lát Merkel kancellárasszonyon, amellyel a görög csalánt verni szeretné.

    Mint ismeretes, Merkel május tizedikén Moszkvába látogatott, hogy bemutassa Putyinnak az Obamától kapott csillagos-sávos nyakörvét és pórázát. Putyin megsimogatta a fejét és Fit Active kutyatáppal kínálta a munkavacsorán.

  4. A híres embereket tessék pontosan idézni. Win. Churchill a következőt mondta: “Nem ígérhetek mást csak vért, erőfeszítést, verítéket és székrekedést.” Hogyan lett ebből franciasaláta, pláne kolbásszal?