A jelöltek a Megbuktak, Meg fognak bukni, Meg kéne buknia, Fasza csávó, Fasz a csávó, és Gyurcsány Ferenc kategóriákban mérik össze erejüket. Az ellenzéki lét a tét.

201401-vv6.jpg

Gazdaságossági megfontolásból inkább mégis a Valóg Világ 6 élő tévés beválogató műsoraiban választja ki miniszterelnök-jelöltjét az ellenzék, amihez új beválogatási kategóriákat is kért Mesterházy Attila és Bajnai Gordon.

A “Megbuktak” kategóriában, csak olyanok indulhatnak, akik már voltak miniszterelnökök, sajnos, és nem Gyurcsány Ferencek. A “Meg fognak bukni” kategória azokat a jelölteket várja, akiknek semmi esélyük a győzelemre. Ez némileg ugyan részthalmaz képez a “Megbuktak” kategóriával, de valahova Mesterházy Attilának is be kell férnie. A “Meg kéne buknia” kategóriát csupán a nézők szórakoztatása végett vették fel. Itt végeredményben csak verekedésre kell számítani.

A “Fasza csávó” kategóriába kerülők a Való Világ jelöltekkel együtt méretik meg magukat. Itt a leghangosabban böfögő, legnagyobb tetoválással rendelkező, vagy legnagyobb csöccsel büszkélkedő jelölt lehet esélyes Magyarország miniszterelnökének.

A “Fasz a csóvó” a diszlexiás miniszterelnökjelöltek válógatója lesz, míg a Gyurcsány Ferenc kategóriában bárki szabadon indulhat.

4 KOMMENT

  1. Az ellenzék azonnal mondjon le! Magyarország a magyaroké, azaz Orbán Viktor Miniszterelnök Úré, nem a balliberális imperialista nyugatbarát kommonista hazaárulóké!