A norvég miniszterelnök módszerét ellesve, Orbán Viktor is úgy döntött, taxisként bemegy a nép közé.

201308-taxi.jpg
A Habony Árpin meg az Anikón kívül csak az Egervári Sanyi jelent nekem valós kapcsolatot a külvilággal, ezen változtatni akarok! De, aki Taki-Viki-Bának mer szólítani, az mehet a Millába sárkányfű árusnak!” – mondta az otthonában őszintén nyilatkozó miniszterelnök, majd folytatta Skype-beszélgetését a fürdőszobában teregető Anikó asszonnyal.

A Mátyás királynak öltöztetett Orbán egy Helyey László gégemikrofonnal tesz fel kérdéseket a meglepetés utasoknak, akik többnyire Szijjártó Péternek maszkírozott Rogán nevű polgárok, illetve Rogán nevű jelmezbe öltöztetett Selmeczi Gabriellák lesznek. Aki bármilyen kérdésre rosszul válaszol, azt szájon keni a kalaptartón bólogató TEK-es kutya.

Orbán nem csak autóban tájékozódik. Szeptembertől a Ferihegy 1-en egy Sólyom jelzésű, propelleres Concorde-dal várja a véletlenül arra tévedő 4-12 éves értelmiségi munkanélkülieket, akik korkedvezményes nyugdíjazásuk miatt tervezik az azonnali londoni emigrációt.

5 KOMMENT

  1. A hírek szerint, a norvég követség tanácsára a festői Kirkenesben kezd,
    az 2600 km-re van Oslótól, norvég utakon, de Murmanszk csak 230 km.
    Így nem sérti a hazai miniszterelnök felségterületét.
    Az Isten áldja meg, aki ezt kitalálta neki.

  2. “taxisként bemegy a nép közé.”
    Még a villamos elé lelépő állapotos nőt is simán lepofozza.
    Ha Árpi is mellette lesz a vezetőfülkében akkor az előtte szabályosan átmenő kerekeskocsis nyugdíjasok sincsenek biztonságban.