Autoreverz jelenti.

tail_01.jpg

A népszerű politikus szerint “ez így minden pont nagyon fasza“.

22 KOMMENT

  1. Rákosi elvtárs elismerte, hogy a felcsúti stadion kétséget kizáróan az imperializmus felett aratott győzelem egyik legnagyobb jelképe lesz, ugyanakkor önmérsékletre intette Orbán elvtársat…

  2. Rákosi Mátyás megtekintette a felcsúti stadion építési munkálatait.
    Később Nicolae Ceaușescu is arra járt álruhában és plagizálásra gyanakszik. Ő 1973-ban a szülőfalujában építettet stadiont. Most azt várja, hogy mikor épül – helyszíni útmutatás alapján – a Duna alatt, hosszában (!) metró.

  3. @gipsz.jakab:
    “avakkomondor.blog.hu/2013/08/14/lazar_kezdhet_aggodni_na_ki_ul_orban_mellett”

    Biztos vagyok benne, hogy a kivégzése előtti május elsején Nagy Imre is ott állt a május 1-i tribünön és boldogan integetett. Szóval, szerintem nem lefutott meccs. (Persze ugyanez igaz a borostás fittipaldira is.)

    Tulajdonképpen, ha nem fosnék, hogy államosítják az összes vagyonomat és kibasznak a Hortobágyra, egészen jól szórakoznék.

  4. éjjen !!!!

    a cseh magyar meccsen úgy néz ki nagyon jjóóóól szereplünk
    a fijjuk mindent beleadnak a balsors dac ára !

    meglesz az ezüst érem !!!!
    csak így továbbb fijjuk !

  5. Miniszterelnök Úr! Szeretnénk megtudni mi szerepel a focival kapcsolatban az ön terveiben, különös tekintettel a labdarúgásra?- Őszintén meg kell mondanom, hogy terveimben, többek között csak további stadionok építése szerepel. Azaz legyen minden magyar faluban, városban és tanyán, különösen ahol tükrös és puszta, valamint Felcsút néven szerepel, magyar stadion, ahol a magyar emberek megnézhetik magukat és a játékokat. -De mi az indoka az elképzelésének, miniszterelnök uram? -Nagyon egyszerű. Bár az igaz, hogy én nagyon szeretem a focit, még a fiam is NB 1.-es focista, úgynevezett sztárfutballusta, a „felcsúti csatár”, ahogy a falu apraja és nagyja spontán módon megemlegeti. „Az apja is itt rúgta”, – bár nem az utolsót – járja a mondás faluszerte. Az ok azonban nem csak ez. Ma a foci nem eléggé támadó szellemű és védekezésben sem tündököl. Sok helyzetet hagyunk ki egy-egy mérkőzésen. Pont ez indokolja, hogy a legteljesebb támogatást kapja gondoskodó államunktól. Mert minden magyar aki labdába és mellé tud rúgni, az labdarúgó és jár neki egy szép stadion, ahol megtanulja a labdakezelés csínját- bínját. Ez előbb, de még inkább utóbb meghozza gyümölcsét. Újra csúcson leszünk. Magyarország ebben is a legjobban fog teljesíteni, úgy, mint ma a gaz daság. Ha visszanézünk, az előző nyolc évre, akkor kijelenthetjük, hogy még ma is Gyurcsány és Bajnai levét isszuk. Akkor tették tönk szélére a labdarúgást is. Ma azonban támadó szellemben folytatjuk. Ebben kell keresni a siker titkát barátaim.

  6. Jövőre a stadion mellett akarják rendezni az augusztusi tűzijátékot és a békemenet lesz a szt.j kőrmenet helyett.
    Az előző nyolc évből több mint hármat a mutyikormány csinált.

  7. A hír kacsa, csak a Magyar Nemzetben meginduló antiszatírikus sorozat,
    az Új Rárosiász első cikkét vették komolyan a többi újságok.
    A sorozat könyv alakban is megjelenik, ígéri a szerző, Mixát Márton.
    A Hírcsárda is elkezdhetné közölni.

    A stadion avatójára egy új történelmi eposz-müzikel készül, az országosan
    világhírű Lezsák, Szörényi, Ákos szerzőkétharmadtól:
    Mátyás a Király, azaz, a Jó Király Kopasz ám címmel.
    Négyszázezer nézőt várnak Felcsútra, úgy hogy több turnusban, napi három
    előadásban, két hónapig, zsúfolt, pótszékes házzal 6 hétig fog tartani a happening.
    A rendezés jogát a Toy-Toy Hungary feKálFt nyerte, a hasznot repülőgéppel
    szorják szét az ország lakossága közt.

  8. @házelnök: Móga Zoltán idén már ott ad koncertet.
    Álló putriban nem lehet megtanulni vezetni, építsünk a putrik helyére stadiont!:-))))
    Ha nem jön be a foci, legfeljebb jó lesz oroszlán ketrecnek!
    Bár úgy tudom, a hegedűvonó gyanta hascsikarást okoz az oroszlánoknál is. A köztisztségviselők ezért alligátorteknőst tartanak!

  9. Most hallottam, hogy Szekesfehérváron kihelyezett kormányülés volt.
    Döntöttek arról, hogy bevezetik a Szent Istváni törvényeket és Székesfehérvárt alkalmassá teszik világi és szakrális jelképek tárolására.
    Arról még nem döntöttek, hogy Orbán Viktor levágott bal kezét ki fogja mumifikálni és hol fogják kiállítani, de a KÖZGÉP finanszírozza majd.