Akciódús napokon van túl Gyurcsány Ferenc, akit a HírCsárda fotósai is elkísértek vasi körútjára. Szex, szerelem és európai értelemben vett gyengédség!

gyurcsany_guatemala.jpg

Nem indult jól a túra. A Demokratikus Koalícó vezetője meg akarta lepni a stábot, azzal, hogy előugrik egy plüssnyúllal egy bokorból. Tévedésből Guatemalában ugrott elő, egy város közepén keletkezett óriási lyukból. A megjelenés pillanatában Gyurcsány Ferenc harminckétszer nagyobb volt, mint általában. Érdekes.

gyurcs_dj.jpg

„Azt hallottuk, nem elég zsírosak errefelé a beatek, ezért mutattam  pár korai Skrillexet a helyieknek” – írta le kulturális erőfeszítéseit Gyurcsány a Facebookon.

gyurcs_elbandukolt.jpg

Éppen elmerültem egy sakkfeladványban, amit az Élet és Irodalomban találtam, amikor láttam, hogy egy afrikai háborús konfliktusba csöppentem” – meséli mulatságos kalandját Ferenc. A volt miniszterelnököt láthatóan nem zavarta, hogy éppen egy véres etnikai konfliktus zajlik körülötte.

gyurcs_slash.jpg

„Járt már ez a Slash-koncert nekem, a miniszterelnökség alatt is el szerettem volna jutni rá, de olyankor Amanda sosem ért rá. Most mindent bepótoltunk Körmenden” – lelkendezett a politikus.

gyurcs_sztrip.jpg

„Azt a jó büdös kurva élet…”írta ki véletlenül a körút végén a Facebookra Gyurcsány Ferenc, majd bejelentkezett a helyi idősek otthonába.

Köszönet: Nyugat.hu

32 KOMMENT

  1. annyi más fikáznivaló politikus akad mostanában (szinte kizárólag a jobberek közt), hogy Gyurcsány helyett érdemes lenne rájuk fókuszálni az energiát, mert ő tényleg kismiska hozzájuk képest…

  2. “annyi más fikáznivaló politikus akad mostanában (szinte kizárólag a jobberek közt)”

    A helyzet az, hogy a szinte kizárólag jobber fikáznivalót képtelenség fikázni mert önmagában egy hatalmas fika, mind.

  3. Nem szeretném túl negatív színben feltüntetni kedvenc hírportálomat, de nem tudom meg nem említeni, hogy egy Gyurcsányról szóló heti beszámoló kapcsán említésre sem kerül a budapesti fényjelenség. Pedig tudjuk, amit tudunk.

  4. @DezInf: “Azért a hírtv sem smafu:D
    Az echo meg maga a csoda :D:D”
    Nincs lehetőségem egyiket sem nézni, mert csak földi sugárzású van.
    A Klubrádiót néha tudtam fogni, de úgy hallom azt sem tudom ezután, mert a kecskemétit megszüntetik. A bolgáruras volt a legjobb! :))))
    No meg vasárnap délelőtt Vicsek meg barátai ámokfutása, ahogy hergelték magukat.

  5. @rezvez:

    Őszinte sajnálatom a mazochizmusodért:)
    Én hallgathatnám,csak nem sok kedvem van.
    Viszont a hírtv maga a csúcs:) Iskolapéldája a pártos hírszerkesztésnek,
    A kedvencem,amikor két “hívő” jobboldali vitatkozik egymással és a moderátorral.:)
    Az echo az néha olyan mint egy orgia. Néha viszont a hülyeség ellentételezéseként teljesen korrekt műsorokat is leadnak,mégpedig “ellenzéki” politikusokkal,szakértőkkel.

  6. Újabb nagy Fidesz simli várható emberek!

    Valami nagy simlire készül a fidesz banda megint, mert gyorsan hitelt törlesztettünk, olcsóbb áron. Egy várható orbán-matolcsy-lázár szájszellentésre romlani kezd a forint, a fidesz tőzsdései eladják a forintot és nagyot kaszálnak megint a jó oligarcháknak.

    Ilyen a mi nemzeti szar kormányunk!

  7. @DezInf: ” Őszinte sajnálatom a mazochizmusodért:)”
    Ha olyan volt a hangulatom, szórakoztató volt, de nem mindig bírtam végig.
    Jó azért nem elfelejteni miféle emberek közt élünk! :))

    (már eltértünk mi is a HírCsárda komolyságától)

  8. Hmmm..az valtoztat valamit, hogy en vagyok Jimmy, a ne tarts egy nagy magnest, ha valaki ventillatort hasznal a kozelben solyom??!!

  9. Nyomott a Slash Körmenden? Még jó, hogy annyira nem vagyok oda érte, mert egy körmendi kiruccanás nem két fillér.A Metallica makói bulija is nagyon fájt, de hát imádom a Load albumot !( meg mindent amit kilencven óta csinálnak, mert az az IGAZI!)

  10. „Mindinkább meggyőződöm, hogy az ország helyzete reménytelen, ez az ország nem képes magát megvédeni, mert nincsenek az állam kormányzatában becsületes emberek! (A pápai követ írja Rómának, 1526-ban!)
    „…el nem tagadhatjuk, és nem szépíthetjük azt a példátlan önzést, amelynek durva konfliktusaiból áll e korszak úgynevezett politikai története. Keserű arra gondolni, hogy ez ország politikai vezetői méltatlan, alacsony lelkű, legjobb esetben tehetségtelen emberek voltak”
    Szekfű Gyula Tomori című tanulmányából. Nincs új a nap alatt!