A Curiosity legújabb felvételein wellness fürdőt, egy horgászt és egy vízóraleolvasót is lehet látni.

mars-viz.jpg

A NASA magyar idő szerint tegnap éjjel hozta nyilvánosságra azokat a felvételeket, amik kétségtelenül bizonyítják, hogy valaha víz lehetett a Marson. „Mindeddig csak a talajt figyeltük és elemeztük, hogy vannak-e vízre utaló jelek, de arra gondoltunk, hogy keressünk inkább jobban látható objektumokat. Így kezdtünk el vízibivalyokat, ásványvíz palackozó üzemeket, víztornyokat és kifizetetlen csatorna számlákat keresni.”mondta el a Curiosity program vezetője.

A tegnapi képeken jól kivehető egy wellness fürdő medencéje, és egy „A medencébe vizelni tilos!” tábla, egy másikon pedig jól kivehető egy marsi vízóraleolvasó, a jellegzetes bot végére szerelt nagyítóval. „A jelenlegi adatok alapján azt mondhatjuk nagy biztonsággal, hogy ahol vízóraleolvasó van, ott biztos van víz is, vagy egy olyan perverz létforma, ami csak úgy vízórákat szerel fel. Persze még azt is meg kell vizsgálnunk, hogy nem földi eredetű a szennyezés és a wellness fürdő esetleg nem a Curiosity-ről esett-e le.”

43 KOMMENT

  1. Gyerekek, figyeljetek már a helyesírásra, különösen ajánlom a szabályzat egybeírás és különírás részét, nem szoktatok ennyit hibázni. Ásványvíz-palackozó üzem és csatornaszámla.

  2. Biztos, hogy van víz a Marson, mert az összes képen úgy néz ki, mint egy homokos tengerpart, amin cunami söpört végig. Csak jobban kéne keresni. Javaslom, hogy adóztassák meg, és a többit az APEH emberei elintézik. Esetleg jelentsük fel uzsoráztatásért, és majd a TEK előállítja!

  3. @anyádnak Én tolom: Cserélj nicket mert a hátadon baszom meg anyádat.
    On: elgondolkodtatok, hogy miért vörös a Mars?
    No, akkor elmesélem. Sajnos a Marson régen liberálbnolsevik zsidóbérencek éltek, azaz rendes komcsik.
    Nos, mikor ezeknek a hősöknek a vére kifolyt és megalvadt a szél szanaszétt hordta.
    uff

  4. @szpal: “A vizigótoknak nincs köze a vízhez. Az osztrogótokkal szemben a vizigót a nagyobb, jobb ( gótul: “iusiza”) gót szövetséget jelölte. “

    Azta! Már csak azt mondd meg, hogy mihez van közük a szarmatáknak?

  5. @blö: Elképzelhető! A germán jelenlét mellett szól, hogy a nácik építettek csészealjakat, és ahol csésze van, ott víznek is kell lennie. Nem lepne meg, ha kiderülne, hogy a Curiosity nem vízóraleolvasót, hanem egy nyilas házvezetőnőt fotózott le.