201208_iphone.jpgÚjabb jó hír az Apple-rajongóknak: az iPlastic segítségével ezután elég lesz egy kütyü.

Nem kell tovább szomorkodniuk azoknak, akik iPadjük miatt mondtak le iPhone készülékükről. Az Apple ugyanis bejelentette: augusztus közepén piacra dobják azt az eszközt, amellyel bármelyik iPad készülékből iPhone-t tudunk varázsolni. Az iPlastic névre hallgató műanyag lap titka, hogy az iPad képernyőjére kattintva pontosan akkora négyszögletes helyet hagy csak szabadon a képernyőn, amekkora egy iPhone kijelzője.

Így akik megszokták már, hogy az alkalmazásokat, képeket, filmeket kis képernyőn nézik és használják, azoknak iPad-használat közben sem csorbul a komfortérzetük. Az iPlastic 1.0 fehér és fekete színekben lesz kapható, 340 dollár körüli áron, de ha hihetünk a fejlesztői pletykáknak, érdemes lehet várni jövő tavaszig, amikor 360 dollár körül talán megkaphatjuk az iPlasttic 2.0-t.

29 KOMMENT

  1. Jópofa hír, csak az a gond vele, h az iPad valóban tudja futtatni az iPhone alkalmazásokat, természetesen a felbontásból adódó különbségek miatt egy kisebb keretben! 😉

  2. Ez más, mert ez kifejezetten az iPadra írt alkalmazásokat csökkenti le iPhone méretre és nem az iPhone-ra írtakat jeleníti meg iPadon.

    Twice as amazing! Én az XMS2-nél fogok sorban állni érte 🙂

  3. Ez mondjuk akkor lenne királyság, ha virtuális3D-ben ki lehetne venni egy virtuális iPhone-t, és normál módon lehetne vele telefonálni! Oppsz, ezt le is védetem, mert az Apple tutira ellopja az ötletem!

  4. LOL és ROFL!

    swGuru és tylerd hozzászólását olvasva eszembe jutott Boldrick és Blackadder párbeszéde:
    – Remélem tudod mi az irónia?
    – Hogyne, az az ország ahol az Irónok laknak.

    A I-divatmajom önkétes rajongói kör ezt is beveszi… Hihetetlen!

    ..És nem gondolkodik el rajta, hogy egy gyártó két közel azonos kis-számítógépéből a nagyobb tudja futtatni a kisebb alkalmazásait!

    Persze, hogy csoda, hiszen megszokhatták, hogy erre külön kapnak
    10USD-ért (Mo-n garancia nélkül 19.99USD nyilván mert ez is magától értetődő ) egy újabb kütyüt és hozzá a propagandát, hogy aki az új fordító kütyüt használja a szebb és okosabb és különbenis kap hozzá később egy kütyü 2.0-t is. És ezért élnek, ezért boldogok!

    Majd az unokáik talán lesznek elég műveltek, hogy védekezzenek a propaganda ellen, addig meg: http://www.eatliver.com/i.php?n=4599

  5. @ezanicknevem: Így van, jövőre már ajándék azúrkék, kétüléses platós IFÁ-val is kapható lesz, amin elfér majd, így mindig magával viheti a boldog tulajdonos, de sajnos csak konvertibilis rubelért lesz elérhető.

    (megj.: Jövőre tervezik a luxusadó kiterjesztését platósifára, junosztyra és tengerkékre is.)

  6. Azért kedves ihater troll kollégák: az iróna Örkénynél kezdődik, ez csak aranyos poén. Az igazi vicc, hogy mennyien ráugrottak a hírre, hogy kifejezzék mennyire hülyék akik nem ihater trollok 😀

  7. az iPadre az a Mac által gyártott spanyolajkú gyóntató alkalmazás vagy egyenesen mesterséges papi intelligencia?

    és ha kormányunk liszenszeli, akkor menő újbudai iskolásfiúknak kijön az iSemjén?

    (egyébként Egyéves Önkéntesnél a pont. :))