Valószínűleg megnyerjük az Eb-t – nyilatkozta a magyar fociesélyekről Matolcsy György a CNN televíziónak.

 

„Veri beszt men Sándor Torghelle iz viner tájp, vi hev szákszídid förszt kántri in júróp, ha evör” – magyarázta el folyékony angolsággal a miniszter, majd hozzátette, nagyon örül, hogy végetért a magyar foci elmúlt nyolc éve, ami negyven éven keresztül tartott, és nyilván a kommunisták hibája.

13 KOMMENT

  1. egyébként felhívnám a figyelmet egy nagy félreértésre…

    drmatolcsicska “feri téjl”-t mond kiejtés szerint, vagyis a fletó farkáról beszél…

    szóval van/lesz nektek LÓF@SZ… vagy ördög f@sza… kb ennyit tesz dakotáról fordítva…

    ez tapogathatóan a képernyőn braille írással is ott volt ez a szerszám…

  2. igen, az aranycsapat is Rákosi alatt volt igazán sikeres, egy hasonló kaliberű vezető kéne most is a magyar futball felvirágzásához. Csak hát hol találni manapság hozzá hasonló kvalitású, a futballt ugyanúgy szerető pártfőtitkárt? Hol?

  3. És mi a véleménye az európa bajnokságról?-kérdezte a CNN riportere folyékony angolsággal,majd megitta a felkínált hungarikumot.-Ez nonszesz, mondta büszke magyarsággal,és hibátlan angolsággal a miniszter, elébevágva a riporter kérdésének.Majd a feltett kérdésre adandó, a nemzet csillagszemű gazdasági tündérének mesébe illő válaszát halk szférák zenéje és a nemzet miniszterelnökének koreografált pávatánc-árnyjátéka festette alá,mintegy keretét adva mondanivalójának: természetesen! -hangsúlyozta. -Egyébként is a magyar kétharmad nagyon kreatív azemberekből álló nemzetteste a nemzetnek és simán megnyeri az unortodox bajnokságot, akár itt Európa közepén is, ahol minden éremnek két oldala van. Ez a páratlan tulajdonság okozza brutális fejlődését, ami a gazdaság jövőjét illeti, beemelve az európai élvonalba országunkak -mondta hibátlan angolszász hangsúllyal, amit a CNN- riporter úgy értett, hogy a lemaradás, a nehézségi erővel szinkronban, zuhanó repülésbe fordul. Mi nyitottak vagyunk- zárta be a nemzet tündére, a riport végén magvas gondolatsorát.