A végső beteljesülésre utaló „KONYec 2012” címmel elkészült a KONY 2012 kampányfilm pornó változata. Az eredeti filmet rendező Jason Russel egy rövid maszturbálós kameót is vállalt benne, amit sokan félreértettek.

Mint minden sikeres filmet, így a KONY 2012-őt is elérte a pornósítás végzete. A „KONYec 2012” története szerint sok hippi fiatal összejön és transzparenseket tartva szexel, vagy magával a transzparenssel szexel, miközben az ötévesnek maszkírozot Ron Jeremy a világosító lányokat dugja, és közben nagyon csodálkozik, miket mesél neki apukája. A filmben egyébként a címnek megfelelően 2012 darab beteljesült vég látható, de az alkotás készítői ezzel együtt sem tartják öncélúnak alkotásukat, mert filmmel arra is szeretnék felhívni a figyelmet, hogy $9.99-ért már megvásárolható a jobb pornóoldalakon.

A filmben egyébként egy rövid kameó erejéig megjelenik az eredeti KONY-film készítője, Jason Russel is, aki egy rövid maszturbációs jelenetet ad elő San Diegoban. A TMZ és egyéb híroldalak ezt sajnálatos módon úgy állítják be, mintha Russel bekattant volna, és ezért húzta volna végig péniszét az egész nyugati parton.

Joseph Kony történetét egyébként hamarosan a legkisebbekkel is megismertetik: már készül az Én kicsi KONYm.

7 KOMMENT

  1. Ez a Kony ismet egy kiba nagy atveres az amerikai kormany, bill gates es az uj vilagrendes bandaja reszerol. A sok artatlan ember pedig benyalja a konnyeket. Milyen erdekes, h pont akkor akarja nagy hirtelenseggel MEGMENTENI Ugandat a szupertorodo amerikai kormany, amikor olajat talalnak. Kossz Rothschild ba, ne nezz hulyenek.