Kertész Ákos „genetikusan alávaló” kijelentése miatt üldözéstől tartó magyarok hagynák el az országot, miután Kertész Ákos Kanadába távozott.

Levédiában nincs internet és magyar televízió, ahol folyamatos zaklatást kell elviselnünk. 18 éves egészségügyi szakközépiskolásként végre felszabadultan és önkiteljesítően élhetnék” – mondta el Anikó, az egyik politikai menekült.

Ha ez így marad tovább, nem marad itt senki. A romák, a jogvédők, meg az írók Kanadába emigrálnak, a magyarok Levédiába, akik meg nem akarnak éhen halni, külföldön vállalnak munkát. Már csak az idegenlégiós sportolókban bízhatunk és Gianniban” – kesergett egy demográfus, aki jövő héttől Frankfurtban dolgozik.

92 KOMMENT

  1. Nem meglepő! Mindenki aki teheti elmegy mert a kotmániában nincs jövő már a múltat is elintézték természetesen visszamenőleg csak a vezír akarata érvényesülhet. Ami a legszarabb verzió! Lassan kezdünk belefásulni már csak annyit mondunk minden új hírre BAZDMEG!

  2. Kertésznek viszont nagyon könnyű a dolga!

    Kertész? Persze, hogy egy ilyen szakmával kaszál becsületesen.

    Na, de én mit kezdjek a szakmámmal, orbán? Csak itt kellek nektek, balfaszok!

  3. Az, hogy a mindenkori hatalom az ellenszegülők megzabolázására próbálja használni az elvileg független intézményeket, teljesen megszokott dolog. Az már viszont a diktatúrák és egyre inkább Magyarország jellemzője, hogy ennek semmi sem szabhat gátat.
    A bóvli Orbán kormány sose látott szégyent hozott hazánkra.

    Orbán takarodj, még van egérút!

  4. A sírás kap el amikor egy fasiszta zsidó menekülni kezd sivalkodva, mint egy fürdős kurva. Neki ismernie kellene a fajelmélet végét….
    Ordítva rohan, miközben senki sincs a nyomában.

  5. @hétköznapi naplopó: Mijaszar a neved????Kertész naplopó????Mer kertész imre,meg átkos,azaz ákos,má elment.Aggyatok papírzsepit,itt sírom össze-vissza magam.Kertész….hmmmm ,mi lehetett az eredeti nevük?Kertésztsein???????Gartenstein???cshőőőőőőőő
    Bálint gazda a mienk.Sokan szeretjük.Csak maradjon. :-))))

  6. Mégis mit gondolt Kertész Ákos, melyik magyarnak tetszik a nyilatkozata. Ha annyira kikivánkozott belőle, irta volna meg egy regénybe.Természetesen üldözni, meg megfélemliteni szégyenletes dolog, persze a jelenlegi politikai viszonyok között erre számithatott volna.

  7. Lenne egy olyan kérésem a kedves kormányhoz hogy ha lehet engem is üldözne picikét, mert nagyon szeretnék Torontóban élni. Ha csak annyit üldöznének amennyit Kertész úrral tették az részemről rendben van, az én díszpolgárságomat elvehetik bármikor.

  8. Tell Vilmos: nyugodt lehetsz, te sem fogsz hiányozni nekik…

    1. a poszt vicces, fasza! (mint mindig)
    2. az viszont még viccesebb, hogy mennyi nímand nulla senkiházi ekéz egy tiszteletreméltó öreg bácsit, olyat aki már nagyon sok mindent letett az asztalra és erősen építette az országimázst az irodalom területén. (K.Á. tényleg elszállt azokkal a mondataival, de talán azt is nézni kellene, hogy miért, milyen körülmények között írta le, ráadásul van is benne valami… Mondjuk odaírhatta volna a cikke végére, hogy tisztelet pármillió kivételnek.)

  9. @pistola:

    Azért valahogy túlélem, hogy nem fogok hiányozni nekik.

    “aki már nagyon sok mindent letett az asztalra és erősen építette az országimázst az irodalom területén.”
    Mire gondolsz konkrétan országimázs építés területén? Azt, hogy folyamatosan ekézik azt az országot ahol élnek? Szándékosan nem írom, hogy haza, mert az nekik nincs, vagy 1 kicsit távolabb van. Valahol a Jordán völgyében. Aproposz! – vajh miért nem az őshazába emigrált a kiválasztottad? Ja, Hogy ott nem biztonságos az élet?

  10. @pistola: Miért szállt el az a mondat? Ha “generikusan alattvaló” helyett amúgy népies egyszerűen “sok barom”-ként írja le ezt a népet, akkor mindenki egyetértene vele. Kivéve tán azokat, akiknél nem Kádár János a második legnépszerűbb aktív politikus.

  11. Kertész Ákos író február 29-én Kanadába távozott, és ott menekültstátuszt kért! A továbbiakban kintről fikázná a magyarokat a kis cérnametélt! Nem dagonyázik többet a “diktatúra pocsolyájában”, külföldről “röfög és zabálja a moslékot”. Úgy tűnik, nem érez “egy szikrányi lelkiismeret furdalást” sem! Az idegenszívű magyar-gyalázó még futása közben is provokál! Drukkoljunk neki, hogy meg is kapja a menedékjogot, mint a cigányok, hátha a többiek is kedvet kapnak és utána mennek!

  12. “a magyarok Levédiába,”
    Ki azok a magyarok??? Azért jó lenne definiálni! A betelepített tótok, vagy svábok leszármazottairól van szó? Vagy a jászok, besenyők, kunok? Besenyő Pista bácsi for prezident! 🙂

  13. A szocik mindig rárontottak nemzetükre, tehát alávaló fajták, sőt hazaárulók -jelentette ki a Nagy Szókimondó. Ezek nem is magyarok, mert a magyar faj felsőbbrendű, és uralkodásra termett a mocskos zsidók pedig mindig csak bajt hoznak a magyarságra, a karvajtőke segítségével -jelentette ki a a barikád jobboldala. A magunkfajták különbek, mint a magukfajták, akik nem szeretik ezt az országot.Hit,remény,szeretet – jelentette ki Krisz-tus helyett. A cigányság genetikusan bűnöző faj -jelentették ki a jobbos hazafiúk.Az álamfő levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz, arra kérve a kormányt, hogy vizsgálja meg az állami kitüntetések visszavonásának lehetőségét “az arra érdemtelenné vált személy” esetében. A hazaárulók (a Gyurcsány-félék) megsértik a magyart. Ki velük.

  14. Üzenet a jövőből:

    “A kanadai genetikusan alattvaló. … A kanadai a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van, legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire.”

    2014.03.04.
    Akos Gardener
    nepszava.com

  15. @Tell Vilmos:

    Baszki annyira nem méltó egy olvasni tudó emberhez, hogy ilyeneket leírsz, de komolyan. Kertész Imrét hagyjuk, más tészta. De akiről most szó van annak a faszinak a műveit szerte a világban olvassák, csomó díjjal kitüntették már, híres író bazmeg! Ezzel építi a nevünket az irodalom világában. És tudtommal nem olyan mint a K.I. aki csak a zsidóság témájában ír/t.
    Itt született, itt nőtt fel, ez a szülőföldje, hazája. Menj már ezzel a jordán völggyel baszki! Annyira gáz, de komolyan. Az égegyadta világon semmi jogod nincs így beszélni róla.

    Ja, amúgy meg elég vicces, hogy a jobboldal egy jelentős része legszívesebben visszaállítaná a királyságot, aztán meg azon hüppög, hogy alattvalónak titulálják…

  16. @pistola: Hagyd a picsaba. Fogalma sincs emberunknek Kertesz Akos irodalmi eleterol, gyanitom, a sokat idezett cikket sem olvasta, szimplan talalt (hallot a TV-ben) egy mondatot, amire ra tudott ugrani, es azota azt porgeti. Ha ettol boldogabb lesz? Amugy a HCs pont egy olyan blog, ahol ok is leirhatjak a velemenyuket. Ha ettol boldogabbak lesznek? Had tegyek.

  17. orbániai viktatúra, az európai doktorátus… orbánia menny ország…

    – Mi a különbség egy ügyvéd és Isten között?
    – ???
    – Isten nem hiszi azt magáról, hogy ügyvéd.

  18. @Tell Vilmos: Ezek a zírók meg költők, ezek asztán a csűrhe népség! Állandójan csak ekéznek é sekéznek a zországukon. Aza Petőfi, meg aza Zady, azok főleg, meg aza József Attila, de most asztat is elekézik, végre!

    És akkor a Wass Albertet még nem is említettem, aza hazajáruló, agyon meg vissza ekézte a zországát mega többségi nemzetet a zországában… Pfúj, jobber-baller országekézők, ahejett, hogy nyalnák a zoláh mega szittyaseggeket!

  19. Kanadába emigrálása előtt Ákos visszaszívta kijelentését a magyar genetikusan alattvalóságáról, és kijelentette, hogy a magyar valójában genetikusan emigráló fajta, eredetileg is ezt akarta mondani csak életkora miatt nem jutott eszébe a pontos kifejezés, aztán emigrált Kanadába, mert ott vannak a legjobb szótárak, amelyekben utánanézhet, pontosan milyen is a magyar genetikusan. A háza előtt álló szemétgyűjtőjében a kanadai kukázók rengeteg előre nyomtatott “milyen a magyar” papírlapot találtak, rajtuk áthúzott szavak listájával. Tekintettel a kiváló kanadai szótárakra, Ákosnak élete végéig biztosítva van az elfoglaltsága.

  20. @tobias2: Pedig tudhatná eza Zákos, hogy a magyarok génjei “pontosan kilencszer csavarodnak meg, akárcsak a Szíriusz csillagról a Földre érkező fény”… Biztos ezér született agysebészek…

  21. @czejp: Hogyne volna! Nézd meg a Békemenetet, és láthatod, hogy a magyarok nem “alattvalók” genetikusan, hanem “radikális kormánypártijak”… Ésa zugye nem ugyanaz… A zelőbbi alázatot jelent, a zutóbbi hüjegyereket…

  22. @dr. Aszongyaja Prof. Zanyósom: Maga itt az Ákos kenyerét erodálja, hogy úgy mondjam?! Ákos azonban harcos típus: még ma levédeti C és R betűvel a kanadai jogvédő hivatalban a “Milyen a magyar genetikailag” kifejezést, aztán akkor nézheti magát a sok magyar körmölő, aki helyette akarja megmondani, milyen a magyar genetikailag. Mától minden ilyen irányú megnyilatkozás zsebbenyúlós lesz a magyaroknak. Zseb-be-nyú-lós! Én szóltam!

  23. @John Preston: “A Kereszténydemokrata Internacionálé 2003-as vezetőségi ülésén a magyar párt kezdeményezésére bírálták a polgári és politikai szabadságjogok helyzetét, majd erről nyilatkozatot is kiadtak. Ebben az áll: Magyarországon a »széles körben elfogadott nézet szerint a legutóbbi országgyűlési választások után a helyzet jelentősen romlott, és több esetben megsértették az alapvető politikai és polgári szabadságjogokat«, és a szervezet ezért »felszólítja a magyar kormányt, hogy tegyen erőfeszítéseket az alapvető emberi, polgári és politikai jogok tiszteletben tartása érdekében«.”

    Burma és Kuba mellé kerültünk a szégyenpadra.

  24. @laszlos: ja, bameg. Meg valami Nobel-díj is volt ott a Kertészék környékén, de annak más volt a keresztneve, és fogalmam sincsen amúgy, meg olvasni sem szokok…. Irdatlan tirpák-e vagy? Yessss!

  25. Nem is tudom, de én teljesen egyetértek; egy rakás genetikusan alávaló izé kommentelget itten is példájul. Kertész úrnak az “alattvalóban”-ban igaza vót, de az “alávaló” még jobban teccik:DDD

  26. @John Preston: Így hagyomány tiszteletből… Tiszteletből készült hagyomány így (sic!)… Nem köll azokat a feszes szabályokat túlspiráznyi, mer belegabajocc… Úgyis qrvára láccik, hogy bazinagy magyar vagy…

  27. @pistola:

    Azt írod, hogy nincs jogom ilyeneket írni Kertészről. Kinek van joga? Egy egyszerű állampolgárnak nem? Vagy csak a magadfajták alkothatnak véleményt? Nos, NEM! A demokrácia lényege, hogy mindenki szabadon elmondhatja a véleményét. Ehhez tartom magam! Ja! – és baszkizás nélkül teszem azt… Senkit nem küldök el a k. anyjába, nem baszkizok. Szabadon kifejtettem a véleményemet. És Kertész ország és magyarság “értékelése” attól még elítélendő, ha tudjuk, hogy 80 éves! Nem korfüggő a hülyeség!
    A legnagyobb természetesség lenne nálam, ha visszavonnák a Kossuth díját! Nem méltó rá! Amit leírt azt nem teszi az ember egy olyan országban aki neki a legmagasabb kitüntetést a Kossuth díjat adományozta. További okfejtéstől tartózkodom, mert az egész ember nem ér annyit! Isten éltesse Kanadában! – csak sajna az a helyzet, hogy vissza fog jönni! Ide ebbe a diktatúrába ahol annyira üldözik szegény zsidókat, hogy a társadalmi élet MINDEN területén csak ők vannak döntéshozó helyzetben.

  28. @Tell Vilmos:

    Szevasz Vili, Te még mindig ezen pörögsz? 🙂

    Remélem egyszer kiizzadod magadból ezt a paranoiát, amit a magyar zsidók okoznak Neked. Ha más nem, azért, mert nem nagyon van más választásod.
    Csak sajnálni tudlak, ha nem találkoztál még olyan zsidó származású magyar emberekkel, akik annulálnák benned ezeket az viszonylag újkeletű, eléggé megalapozatlan fóbiákat.
    A “magadfajták” úgy tesznek, mintha köztünk (nemzsidó magyarok között) csak szentemberek élnének és minden szarról “ők” tehetnek. Mintha magyar ember nem lenne magyar embernek a farkasa…

    A szavaimat meg nem kell kiforgatni, elég értelmesek vagyunk ahhoz, hogy tudjuk, hogy a nincs jogod valamiről így vagy úgy beszélni, az csak egy szófordulat, nem azt jelenti hogy kussolnod kell egy témában. De ezt Te is jól tudod, csak hirtelen elő lehetett húzni a “demokráciában élünk, beszélhetek amit akarok” mártírkártyát.

    Na csá! Lazíts egy kicsit, könnyebb lesz, meglásd!

  29. @Link Elek: Csak megjegyzem, hogy most már európaiak vagyunk. Igaz voltunk mi már kelták, avarok, hunok, rómaiak, törökök, magyarok, vagy félezer évig osztrákok, de most már európaiak vagyunk. Hogy mi az, hogy magyar azt sajnos még István királyunk törölte el.

  30. @pistola:

    Barátom!

    Te nem tudsz leszakadni a témáról! Itt rugózol a dolgon, féltelek, hogy rámegy a gyomrodra… Jobb programod nincs? Menj be a zsinagógába oszt dobj egy imát értem! 🙂
    Megleplek két dologgal, kis barátom! Képzeld el, Tell bácsinak több zsidó barátja van mint magyar! És ezek évtizedes barátaim. Igaz, ők nem cionisták mint te és a védenceid, a két Kertész vagy Kerstein vagy mittudomén mik.
    A másik meglepim pedig az, hogy képzeld én is a cionizmus híve vagyok! Tudod miért? Nos a cionizmus legfőbb gondolata, talán kimondatlan primátusa, hogy minden zsidónak egy hazában kell élnie! Nos, ezzel én totálisan azonosulok! Látod milyen egyszerű, máris egy állásponton vagyunk mi ketten. Ugye ezt nem tudtad volna csevegésünk elején elképzelni? Hmmmm?

    Shalom!

  31. Így van (ezt most csak úgy in medias res írtam, szóval nem az előző kommentre reagálok, hanem an block), nekem is egy csomó remek Kertész Ákos alkotás ugrott be, mert művelt vagyok. Pontosabban voltaképpen egy sem, de szerencsére fut a gépemen a wikipédia, szóval tessék szégyenkezni büdöspofájú fröcsögő antiszemita villamoskalauz-suszterinas mélymagyarok:
    Hétköznapok szerelme (1962)
    Sikátor (1965)
    Makra (1971)
    Névnap (1972)
    Witwen : Schauspiel / Ákos Kertész ; [übertr.] Jörg Buschmann (Berlin, 1976)
    Vdovy : hra / Ákos Kertész ; přel. Kateřina PoŠová (Praha, 1976)
    Jmeniny : příliš hořká komedie o dvou částech / Ákos Kertész ; přel. Anna Rossová (Praha, 1978)
    Vdovy / Ákos Kertész ; hra. prelož Ladislav Obuch (Bratislava, 1978)
    Makra – en vanliig människa / Ákos Kertész ; övers. Maria Ortman (Helsingborg, 1978)
    Kasparek (1979)
    Családi ház manzárddal (1982)
    Aki mer, az nyer (1984)
    Huszonegy (1984)
    A világ rendje (1984)
    Namnsdagen (Stockholm, 1984)
    Gimenes māja ar mansardu / Ãkošs Kertēss ; no ungāru valodas tulkojusi Laima Žihare (Rīgā, 1987)
    Makura / Kerutēsu Akosuu ; hyaku Miyasaka Ichiko (Tōkyō, 1988)
    Zakariás (1990)
    Másnaposság (1990)
    A gyűlölet ára (1992)
    Akár hiszed, akár nem : válogatott írások, 1974-1994 : novellák, publicisztikák, vallomások (1994)
    Tündérmesék (1999)
    A tisztesség ára (2000)
    Zé és más történetek (2000)
    Még a kapanyél is elsülhet (2001)
    Prófétát a lelátókra! : esszék, publicisztikák, egyéb csacskaságok, 1999-2002 (2002)
    Brúnó, Borcsa, Benjámin… (2004)
    Le prix de l’honnêteté : la véritable histoire d’une enquête policière / Ákos Kertész ; trad. … par Georges Kassai et Gilles Bellamy (2004)
    A Nap utcai fiúk (2006)
    A romazsaru : bűnügyi regény. Javított kiad. (2009)
    Égszakadás, földindulás : napló miniatúrák : kisesszék és publicisztikai írások : Könyvhét, 1998-2009 (2009)
    Még a kapanyél is elsülhet : történelmi regény (2010)
    Zakariás : regény (2010)
    Tigrisbunda (2011)
    Jónás Ninivében : publicisztikák, esszék 2002-2010. (2011)

    És ez csak VÁLOGATÁS! (Forrás: hu.wikipedia.org/wiki/Kert%C3%A9sz_%C3%81kos)

    Aki legalább a felét ezeknek nem olvasta, az náci, és dögöljön meg.

  32. @Tell Vilmos:

    Júúúj, most aztán jól feladtad a leckét! :)))))))

    Te vagy az aki egy nap után is utánamküldött egy kommentet. Még jó hogy válaszolok rá. Ezután is fogok…
    Annyira tipikus hazugság ilyenkor, hogy zsidó haverjaim vannak, bla bla bla… 🙂 Átlátszó vagy pajti!
    Ha zsidó haverjaid lennének, akkor nem fogalmaznál úgy ahogy. És nem kivánnád őket egy másik távoli országba. Mi a faszért kellene elmenniük vazze?? Ez a szülőföldjük, hazájuk. Ugyanolyan joguk van itt élni, mint neked vagy nekem. Bár, te és az elvhaverjaid akkora szégyenfolt vagytok, hogy az lenne a legfaszább, ha keresnétek magatoknak valami fain kis újhazát, mert nem érdemlitek meg ezt. Én mindenesetre az első sorban leszek, ha aprítani kell a köcsög nácikat. Bizonyos értelemben már alig várom, hogy lépjünk előre egy nagyot ebben a kérdésben…
    Ja, és shalomozzál anyádnak!

  33. @Tell Vilmos: Nohát, Tell bácsi, magának télleg több zsidó baráttya van, mint magyar? Nekünk, a (Prof.) zanyósommal szinte csak magyar baráttyaink vannak. Persze, talán lehet közöttük zsidó is… Nem tuggyuk, mer nem számojjuk…

  34. @pistola:

    Barátom!

    Én napközben húzom az igát, csak este Tudok a gép elé csücsülni. Nem tudok rögtön ugrani a válaszodra. 🙂
    Figyu! Az anyázás megint azt sugallja, hogy nagyon ideges vagy! Tőlem ennek ellenére nem kapsz riposztot! Tudod a mondást! “A stllus maga az ember!”
    Anyukámnak nem köszönök shalomot, hiszen ő nem zsidó, ilyen 1xrű.
    Felhívnám továbbá a figyelmedet arra, hogy ha valakit más országba kívánunk, az nem 1enlő az őket fenyegető kiirtással! Maguk a zsidók akarnak tiszta államot, ők kívánkoznak egy közös hazába, ezt támogatom!
    Ami pedig a fasizmust illeti: Maguk a zsidók a legnagyobb fajvédők (rasszisták)! Nem csak a 40 éve irtott palesztin őslakosság miatt. Pl. még az oszladozó tetemeket is kiássák a temetőből, ha kiderül, hogy nem szín tiszta zsidó volt az illető.

    Nyugodj meg szépen, jobb, ha bemész a rabbidhoz, és +beszélitek a dolgot.

    Shalom!

  35. ALATTvaló. Az is csúnya, főleg a “genetikusan” kifejezés miatt, amit nem is értek, hogyan (és milyen tudatállapotban) írhatott le Kertész Ákos.
    De nem ALÁvalót írt. (És nem Imre.)

  36. @Tell Vilmos:

    Szia Vili, én ráérek. Az a baj, hogy amikre kellene arra sosem reagálsz.
    Ja, tényleg felhúzol, néha, ez tény. Nem tagadom.
    Megint úgy beszélsz a zsidókról, hogy kizárt hogy velük barátkozol, a korábbi beírásodban meg jösz azzal az olcsó dumával, hogy tele vagy zsidó haverokkal. Egy rossz vicc vagy pajti. 🙂
    Nem tudom honnan veszed, hogy a zsidók izraelbe vágynak. Elképesztően ostoba vagy faterkám. Sokkal több zsidó él szerte a világban, mint izraelben. Sokkal! És maradnak ahol élnek, mert az a hazájuk, szülőföldjük. Mielőtt ilyen fasisztoid fóbiák alakulnak ki benned inkább tanulj többet, olvass meg ilyenek. Sokat segít.
    Izrael állam vagy az (ultra)ortodox zsidók faszságait pedig ne hozd be ide, mert nem az a téma. Mellesleg a legnagyobb támogatója vagyok a független Palesztín állam létrejöttének és elítélője annak az állami terrornak, amit a mindenkori izraeli kormány és telepesek a palesztínokkal művelnek. De ez nem tartozik ide.

    Elképesztő egyszerű a gondolkodásod, hogy azért mert megvédtem K. Ákost, illetve mert szidom az olyan lelki toprongyokat, mint te, akkor én már csak zsidó lehetek. Elmondanám kispaszuly, hogy a te beteges logikád szerint én jó eséllyel magyarabb vagyok, mint te. Borsodban élek, egy kis faluban, 2002 óta még csak el sem hagytam az országot, pálinkázgatok és kéthetente főzök körömpörköltet, az egyik kedvencemet. És ez nem az a duma, mint te meg e zsidó haverjaid…
    El sem tudod képzelni, hogy egy magyar “fajtársad” így áll a kérdéshez, mi? Csak ismételni tudom magam, egy rossz vicc vagy pajti.

    Ha van kedved abbahagyhatjuk, mert nem kell egymást győzködnünk semmiről. Illetve én semmiképpen nem akarlak meggyőzni semmiről. Max. egy dologra szeretnélek rávenni, hogy lődd fejbe magad, de ezt úgysem teszed meg az emberiség kedvéért. 🙂 Amúgy meg ha akarod, folytathatjuk, mondom, én ráérek. Közben még ha fel is húzom magam néha, azért jól szórakozok azon, hogy milyen arcokkal kell egy levegőt szívnom. Totál szürreális.

    Na csumi, mára ennyit, megyek ledőlök.

    Éccakát!

    Ui.: Mondtam már hogy csak egy rossz vicc vagy? 🙂

  37. Szerintem az a ronda kutyafejű tényleg nem zsidó. Szerintem inkább cigány lehet, azért nyal a férgeknek, mert onnan jön a lóvé. Segílyes szegényke.
    Aki szerint ez a (ki tudja miből magyarosított) kertész ember, az biztos, hogy nem normális.
    Ha mindezt a saját fajtájáról írta volna, akkor már nem élne. De a birka hülye kutyafejű magyarokkal mindent meg lehet tenni. Szégyen.

  38. @◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Szivecskéjim, szerintetek a magyarok genetikussan birkák, hülyék & kutyafejűjek? Merhogy ha a nevét valaki magyaríttya cigányból, zsidóbul vagy kituggyamiből, az ugye nem ember, akkómegmi és örökölte-je, aki meg elhiszi hogy ember a zijjen, az nemnormáális…

    Ijjeneket írni valóban szégyen. De Szivecséjim, Szerelmeym, akkómeg ti mijér dicsexetek a zocsmányságaitokkal?…