Gerendás Péter zenész, és hozzávetőleg 10 gyermekes apa állítja meg hazánk lakosságának csökkenését. Népességpolitikai Államtitkárként folytatja márciustól a pályáját.
A Ratkó korszakhoz hasonló hullámra számítunk a Péter segítségével. A különbség csak annyi lesz az 50-es évekhez képest, hogy ő maga fogja személyesen megoldani a problémát” – mondta Hegyi Fábián, demográfiai szakértő.
 
Genetikusok, szociológusok és statisztikai szakemberek szerint is így 2030-ban a legvalószínűbb dialógus egy egyetemi felvételin a következő lesz:
 
– Építőre te is?
– Aha
– ’12-es vagy?
– Aha
– De jó, akkor testvérek vagyunk…
 
Gerendás Pétert nem értük el, mert állítólag megkezdte magyarországi koncertkörútját, Nagy Családregény 2. címmel. 

6 KOMMENT

  1. Azért sokkal szebb dolognak tartom, ha sokgyermekes szülőket, akik gyermekeiket tisztességesen próbálják felnevelni, állítanak példaképként az emberek elé, mintsem ha Terry Black, VV Akárki, Felnőttfilm Frigyes vagy tetszőleges senkiházi médiagenya a példakép.

  2. Kulturális adót vetnek ki a kerti törpékre is, ebből fedezik majd a képviselő urak pornó előfizetését!
    Bár az urakat közvetlenül is fedezhetnék a kerti törpék!

  3. @pocaklakó minimanó: Én pedig azt tartom a “legszebb” dolognak, ha valaki felnevel akár csupán egy gyermeket, akit embertársai megbecsülésére, a közössége iránti szociális érzékenységre stb. nevel, és mindegy, hogy az ilyen gyermek nevelője Terry Black. VV Akárfi, Felnőttfilm Frigyes vagy tetszőleges senkiházi médiagenya.

  4. @empatikus pszichopata:

    Amennyiben olyan figyelmet kap, mint Terry Black, VV Akárfi, Felnőttfilm Frigyes vagy egy tetszőleges senkiházi médiagenya, akkor az jó is lehet.

    De Átlag Béla és neje, Átlag Béláné ilyen tevékenysége sosem kap akkora megbecsülést és közfigyelmet, mint amilyet kap Terry Black. VV Akárfi, Felnőttfilm Frigyes vagy egy tetszőleges senkiházi médiagenya.