Volt alkotmánybírák egy szeparatista hekkercsoportja ma reggelre feltörte és több helyen átírta a nemzetközi hekkercsapat honlapját.

A renegát alkotmánybírák az alaptörvény részleteit másolták be a weboldal szövegébe több helyre is, valamint férfi alkotmánybírák fürdőruhás képeit töltötték fel az oldalra. "Upsz" – kommentálta az esetet az Anonymus egyelőre még beazonosítatlan szóvivője, aki ma hajnalban értesült a támadásról.

A hekkerek az eset után feljelentést akartak tenni ismeretlen tettes ellen, de aztán rájöttek, hogy ők is azok, így nem tették.

13 KOMMENT

  1. Van egy kis gond.
    Az alkotmány nélküli alkotmánybíróság igazából 15 tagú. Leépítés volt?
    (garantáltan nuni mentes, genetikailag zsidó és cigánymentes társaság,
    az N tip. átvilágításnak köszönhetően)
    Itt a képen csak nyolcan vannak. Hun a többi?
    Fagyiznak? Csak óvatosan, mert lefagy az a kicsi huncut nyelvecske. Fociznak? Kispályán egykapura unalmas. Áll a meccs, menjetek vissza!
    Ketten vannak egy maszk alatt? Közös reverendában,
    egyedül nem megy refrénnel, úgy ütik el az időt.
    Kivéve az elnököt, aki a bíró, és homofob.
    Vagy tartják a plafont? Vagy éppen hekkelnek?
    Vagy őket hekkelték le? És most kóvájognak a ciber térben valahol.
    Tanulmányutaznak Újzélendon?
    Telefonügyeletben vannak? Rufen sie an!
    Mossák a nagy-nagyfőnök kocsiját? Vigyáznak a gyerekeire?
    Sok a feladat, és mégtöbb a megválaszolatlan kérdés.
    Talán a marslakók feltárják.(nem láttam, mondják, profik benne)

  2. Eleve rossz a cim:

    Laaaaaaaaaassssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaannnnnnn irom, hogy mindenki megértse:
    ALAPTÖRVÉNY BIRÓSÁG, nem Alkotmány, az megszünt, pirossal át van húzva!

    topi mackó

  3. Az alkotmánybírák honlapját feltörték az Anonymus hacker-bírák és viszont. A két rivalizáló csapat a másik becsületébe gázolt. Az igazi alkotmánybírák riválisuk lejáratására azok honlapjára töltötték esküjük szövegét: Minden esetben alkotmányellenesen döntünk. Erre a hackerek a rivális honlapra szerkesztették: a jövőben, egyhangúlag, visszamenőlegesen csak a sarkalatos törvényeket semmisítjük meg, ezzel káoszt teremtünk a parlamenti munkában.Ezt követően Lázár és Báb Stromfeld Gábor fidesz-képviselő előterjesztésében még aznap,a parlament 2/3-os döntésével kimondta: Az alkotmánybíróságot és bírákat január hónaptól visszamenőleg, Alap- és Árnyék-Törvényszéki Bíróságnak, a bírákat pedig alap-és árnyék-széki bíráknak fogják elnevezni.A törvény kimondja: a Fidesz-törvényeket soha nem szabad megsemmisíteni.

  4. A cikkben leírt nem feltétlenül megtörtént eseménynél sokkalta nagyobb baj, hogy az új alkotmánybírók (pl. Balsai István, a visszamenőleges törvénykezés atyja) magát az Alkotmányt ill. az Alkotmánybíróságot hekkelték meg. És ez kurvára nem vicces.