Örvendetes, de nem megismétlendő eseménynek nevezi Bayer Zsolt publicista a budapesti zsiráf születését.

„Bár letagadni nem lehet, hogy Budapestnek is vannak zsiráfjai, tény: más országokban sokkal jobb helyük lenne” – írta a Magyar Hírlap újságírója. Bayer szerint ha szüksége van rájuk a világnak egyáltalán, a zsiráfokat haza kéne küldeni oda, ahonnan származnak. „Még akkor is, ha igazából nincsen országuk, csak a világ tesz úgy, mintha egy konkrét helyről árasztanák el a világot” – írta.

A zsiráfborjú születésének hírére a Goj Motorosok Egyesülete felvonulást hirdetett az állatkert elé, ám a motorbőgetés hangjától senki sem hallotta a felhívást, ami ráadásul tévedésből a pécsi állatkert elé szólt volna. Az egyesülettől senki sem kommentálta a hibát, mivel nem értették, mit jelent kommentálni valamit, azt pedig, hogy kommunisták lennének, mereven elutasították.

„Végre a kapott díjnak megfelelően foglalkoznak a HírCsárdán a zsiráf-kérdéssel” – adott ki közleményt e cikkünk hírére a Jobbik.

7 KOMMENT

  1. A Magyar Hírlap nem. újságíróit nem tiszte Ürügyminisztériumunknak megvédeni. Ám mielőtt elhamarkodottan félreértenénk Bayer Zsoltot és elítélnénk ordas eszmék vagy oltári baromságok terjesztése miatt, emlékeztetném a Ti. Nem. Egy. Műkő. társaimat, a zsiráfoknak például a márvány-alfaja mekkora veszélyt jelentett, csak a minap is, Dr. Schmitt Pál köz. el. úr számára!
    hircsarda.blog.hu/2012/02/18/schmitt_pal_szerint_nem_plagizalt_christian_wulff

  2. szerencsére, mikor a mi nemzeti vityánk a martonyis kaná, illetve villába tárgyalt körűmetétettem magamat

    malyjd amikó kinnyába kinába lyárt, akó+ piroscsillagot vettem

    x audi- arábijába kódút, akkó mekkorbácsútam a zanyósot engedély néküli bringázásér, mer nem volt vezetői engedélye

    mos hogy mögen unilyóná kódiskodik vityánk, rátetovátattam a körőmetéllés helye után a zösszes unijjós csillagot 100 Ft-os nagyságút szépen sorba egymás után

    FIGYELEM ! – lekfőjjeb még KÉT tagállamot lehet fölvenni a unijjóba

  3. Zsiráfcsontokat találtak az állatkertben
    2012.02.24. 14:40 – Index

    “Árokásás közben hatalmas csontokra bukkantak a Fővárosi Állat- és Növénykertben csütörtökön, közölte Hanga Zoltán szóvivő. A szakértők a helyszínen azonosították a maradványokat: egy zsiráf jobb mellső lábának csontjai kerültek elő.” index.hu/belfold/budapest/2012/02/24/zsirafcsontokat_talaltak_az_allatkertben/
    “Valószínűleg a második világháborúban elpusztult Szidi vagy Szahib maradványait ásták ki.”