Vlagyimir Putyin érkezése miatt hatalmas leárazások lesznek Magyarországon, ezért országszerte nagy torlódásokra, fennakadásokra kell számítani ott, ahol elhalad az orosz elnöki különítmény.

putyin akcio

A hazai Cirill ABC-üzletekben a „Töltsük meg spájzokat!” akció keretein belül minden üveg vodka mellé ingyenes adják Vlagyimir Putyin „Demokrácia és jogállam” című standup-estjének DVD-jét, a H&M pedig 50 százalékkal olcsóbban adja a felső rész nélküli katonai egyenruhákat. A Jó fogáson regisztráció fejében Kalasnyikov-markolatokhoz lehet jutni pár száz forintért, letelepedési kötvényért cserébe pedig Magyarországhoz, húgyért-szarért.

Számos intézmény nyomott árú vagy ingyenes belépőkkel és rengeteg akcióval várja a magyarokat, a Csodák Palotájában ki lehet próbálni a Rubik-kockával és pulival kombinált Matrjoska-babákat, a Nemzetközi Beruházási Bankban Trójai falovas nyílt napot, a Fővárosi Állatkertben pedig játékos medvelovaglást tartanak félmeztelen gyerekeknek.

Az is eldőlt, hogy mivel nem indul hazánk az Eurovíziós Dalfesztiválon, ezért Putyin tiszteletére itthon rendezik meg a dalversenyt, de már csak „Euro” néven.

Bár az akciók Erdogan török elnök látogatásának végéig élnek majd, érdemes sietni, és minél előbb útnak indulni Ausztria felé. A külügyminisztérium jelezte, hogy ára van a nagy olcsóságnak: a különbözetet a Paks 2 hitelösszegéhez csapják hozzá.

1 KOMMENT

  1. “Számos intézmény nyomott árú vagy ingyenes belépőkkel és rengeteg akcióval várja a magyarokat, a Csodák Palotájában ki lehet próbálni a Rubik-kockával és pulival kombinált Matrjoska-babákat, a Nemzetközi Beruházási Bankban Trójai falovas nyílt napot, a Fővárosi Állatkertben pedig játékos medvelovaglást tartanak félmeztelen gyerekeknek.”

    Üdvözlünk a Szovjetunióban!
    3 évente elmehetsz nyaralni! Decemberben kaphatsz banánt a zöldségesnél! Havonta bizonyítsd a hűségedet a Párthoz! Majd mi megmondjuk, mikor nevethetsz…