Kövér László (FIDESZ-KDNP) házelnök rendkívül elfoglalt, most, hogy elkezdődött a tavaszi ülésszak. De hétvégén ő is megtalálja a módját a lazításra.

 

"Ritkán van időm leugrani a Fidelitas-os lányokkal tekerni egy-két kört a keréken, de olyankor mindig jól mulatunk" – meséli kisfiús lelkesedéssel a bajszában a házelnök. A lányok szerint Kövér László mindig a piros 25-re rak, és gyakran nyer is. "Sármőr és hazárdőr" – jellemzi őt az egyik 24 éves hajdú-bihar megyei Fidelitas-tag.

 

21 KOMMENT

  1. Én pedig azt hallottam, hogy hétvégeken Plagi bá tárogatózik vagy”zongorál”neki Kövérnek
    Ez magyarázza azt a dicsérő és méltató nyilatkozatot is, melyet Kövér Plagi báról tett és az ő érdemeiről egy-két napja. Különös tekintettel az elmútmásfélévre.
    Így változnak az idők és a sommás vélemények másfélévente, sőt van amikor egyik napról a másikra. Jó a kormányzó párt, jó rugalmas, osztjónapot

  2. Fat Boy, Aczél elvtárs legkisebb fia, szerencsét próbál
    a Károly-hegyi libafarmon.Private.
    (Kicsit véznák, dehát nem sütésre tenyésztik őket)
    Krupié: Faites vos jeux, Monsieur. Mondom, fetrozső mösziő !!
    Tegye meg tétjét uram.
    FatBoy: Nó Fet Rezső, Fat Boy, én lenni Fat Boy, Laci, nem Rezső.
    A partvist már feltettem, mit akar még?
    Krupié: Rien ne va plus. Mondom: riennővaplű!
    Nincs több tét, az ide kevés.
    FatBoy: Riadt nő van hű. Nem kell félni, már nem tömik a libákat géppel.
    Gá-gá libulibu.

  3. A poszt aljas rágalom! Mi, vagyis a Nem. Egy. Működő rendszer vezetői, mentesek vagyunk mindenféle káros szenvedélytől. Példás életet élünk: Nem rulettezünk, még hétvégén se! Nem kártyázunk, nem tőzsdézünk, nem görögválságozunk, vagyis soha nem hazardírozunk. Továbbá nem iszunk, nem drogozunk, nem paráználkodunk, még csak el sem kúrunk, nem vadászunk énekesmadarakra, nem lopunk, és végül, de nem utolsó sorban: Sohasem szorítunk meg!

    Egyetlen apró hibánk van: Néha icipicit füllentünk.

  4. és teremőr… és zsong-őr…

    a termekben demokrácia van…ő a teremelnök… a balyúsza mögött ember lakozik…

    viszont a teremben lévő hölgyeket, akiknek viszonylag magas fizulyuk van, azokat (szigorúan szakmai alapon !!!) a rokonaira-ismerőseire cseréli… a feleségére, nő-vére, szomszéd asszony stb stb

  5. @nincs_itt: Az már sok lenne. Annyi pénzt már én sem tudok elképzelni. 😉
    Gyurcsány avasi panel performanszában a legjobban a riporter által megkérdezett szerencsétlen, szemmel láthatóan teljesen lepukkant utca embereinek a reakcióin borultam ki. A riporter ott lobogtatta a Gyurcsány-villa képét és azt kérdezte tőlük, átköltöznének-e Avasról abba a Rózsadombi villába. Nézték-nézték a képet, majd EGYTŐL-EGYIG azt válaszolták, hogy NEM! Néhányan még meg is magyarázták, hogy: “nem tudnám a rezsit kifizetni!” Komolyan azt éreztem, hogy még szégyellik is emiatt magukat! Azonnal megértettem, miért is üresek még (pontosabban 2006. óta) a lámpaoszlopok.

  6. @Dr. Adofizeto: Dottore(ha szabad így szólítsalak). Szóval a helyzet az, hogy amikor 1994-ben(megboldogult ifjúkorom, óóó) vissza szavazták az Avasiak is(!) az MSZP-t szintén “vidám” többséggel, majd a harcos ántikomenista szadesz-t maga mellé vette Gyula, na akkor megfordult bennem a borjú!! Azóta, csak az jut eszembe egy politikusról, mindegy, hogy melyik p-árthoz tartozzék és mit hadovál a kombányban, 3 méter kötelet neki. Az teljesen környezetbarát, recikling meg minden…
    Én Lenin eftársat követném, én lövetnék!!

  7. @Dr. Adofizeto: a zutca embere, Miskolc 1986, Moldova: Bűn az élet című könyvében is szerepel, már akkor is le volt pukkanva szerencsétlen, ezt az azóta zelmúlt 26 év csak “fokozta”. Jelzem, aki azt mondta, hogy nem bírná fizetni a rezsit, az még gondolkodik nyomokban…

  8. @nincs_itt: SZDSZ – Horn Gyula kooperáció számomra is érdekes fejlemény volt. (Utólag már -számomra legalábbis- napnál is világosabb, hogy Horn részéről a politikai zsenialitása diktálta felelősségmegosztás és bizonyos körök szimpátiájának megőrzése, az SZDSZ részéről szimpla hatalomvágy és pénzéhség volt a motiváció.)
    Nade azóta fénysebességgel haladunk a lepusztulási lejtőn!!!
    MÁRA MÁR (a nem mellékesen pufajkás) Horn is egy úriember, EGY IGAZI DEMOKRATA lett!!! (Atyaisten, ennek már a leírásába is beleszédül az ember).

  9. @Dr. Adofizeto: inkább nem minősítem… mármint a SZDSZ-MSZP “koalíciót”… Lássuk be, akármennyire is gyomorforgató, hogy Horn Gyula “ezekhez” képest, tényleg virtigli demokrata és úriember volt. Illetve még volt fogalma, ha nem is sok, a zátlagpógár életéről, gondjairól.
    Zsiga Marcell ifjú “titánról” eszembe jutott, az “ellenzékben” ücsörgő Z.Kárpát Dániel. Nem érthető elsőre, hogy miért, de ha Z.Kárpát lánykori nevét is elárulom, akkor válik izgalmassá a képlet: Zsiga Dániel… Z.Kárpát csak a “mozgalmi” neve… Mókás, mert még a Vagyonnyilatkozatát is Zsiga-Kárpát Dániel Gáborként írja alá… Akkor még a Vona született Zazrivecz, Gaudi-Nagy… Ezek még azt sem merik vállalni aminek születtek…

  10. Kövér Laci aztán tudja, mi az az ÉLETMINŐSÉG!
    Persze én is tudom. Én már szerdán is rulettet játszottam az asszonnyal. Kijött, hogy a kötelező biztosítást nem fizetjük be, győzött a villanyszámla.