A tolvajok mostanában mindig a benzintank megkopogtatásával kezdik. 

Sosem zárom kulcsra az X6-ost, mert 10 liternél több nincs a tankjában” – mondta el lapunknak Zs. Tamás, akinek autója mellől mára virradóra ellopták azt a Marutit, amelyet gazdája délután tankolt tele, vesztére Shell V-Powerrel.

A magát Mad Max csoportnak hívó autótolvaj banda tagjai kifigyelik, kik azok, akik a benzinkútnál teletankolják az autóikat, és hazáig követik őket.

A banda ellen nehéz védekezni. Olcsó és hatékony megoldásként tudjuk ajánlani, hogy aki teheti, tankoljon a levegőben Szlovákia fölött, vagy kockázatcsökkentés céljából járjon a városban fűnyírótraktorral.

Szintén megoldás lehet a gázüzemű vagy babaolajjal hajtott autó, bár ez utóbbinak az a veszélye, hogy bölcsöde-szagot húz maga után.

35 KOMMENT

  1. @kittrabi: A MALÉV megmentésére Nem. Egy. Működő Kormányunk ismertette a Háry János-tervet. Eszerint a nem. légitársaság gépei a jövőben nem kerozinnal fognak felemelkedni, hanem együtt az egész nemzettel, valamint ágyúgolyó-sebességgel.

    Nem. Ügy. kormányunk ugyanakkor bejelentette, hogy megvédi a nemzeti benzinárat, és arra kötelezi a multinacionális cégeket, hogy az üzemanyag ára semmiképpen ne haladja meg az alapvető élelmiszerekét.

  2. Magyarország a befizetéseinél 4,37 milliárd euróval több átutalást kapott tavaly az Európai Uniótól, jóval többet, mint eddig bármikor. A tavalyi negyedik negyedévben 1,7 milliárd euró nettó átutalás érkezett az uniótól, ez a legnagyobb negyedévi átutalás volt azóta, hogy Magyarország 2004 májusában csatlakozott az EU-hoz.

    Tavaly 1734,4 milliárd forintos hiányban zárt az államháztartás, ami GDP-arányosan 6 százalékosnál nagyobb deficitet jelent.

    Szombaton miért tüntetett a felbérelt birkamenet?
    Szidták az Uniót és az IMF-et!
    Holnap a törpediktátor főbóvlista meg könyörögni megy pénzért az Eu-ba.

    Maaargit, normális ez a banda?

    -Úgy másolnék valamit!
    – S mit, Pál?

  3. további információ a teletök, illetve a “teletank” elkövetőiről:

    az elkövető ruházata :
    – kitérdesedett gloddgatyát viselt az egyik elkövető,
    – aki feltehetően a Moszkvai-Dinamó FC játékosa is lehet

    személyleírás:
    – a másik elkövető, HA úgy csinál mint mutyócsi
    – akkor vagy össze-vissza-kuszán, vagy a kertbe néz

  4. @ d.klepto..!
    Ez bizony egy jó ötlet.
    Nehogy már holnap hír legyen belőle.
    Aztán jönnek a nyomozók.
    Elsőként az ötletgazdát keresik meg.
    Újlenyomat, fényképezés, azonosító számsor,
    házkutatás, előzetes, cellatársak, ismerkedés.
    A tartály persze sehol.
    Ugyhogy kezdjél el menekülni.

  5. @ Szomjas Gödény doktor!
    És a tartálykocsival mit csináltál?
    Az még jó lesz büfének, vagy campingezni az Adrián.
    Arra kell vigyázni állítólag,
    hogy a sötétben nem szabad arrafelé gyufával járkálni.
    Na ez aztán kész lebukás.
    A nyomozók kilesik, hol nem járnak éjjel gyufával.
    Ugyhogy mégis marad a gyufa a feltünés elkerülésére.
    Aztán igy meg ingyen van a repülőjegy az Adriára,
    részletekben persze.

  6. @Steve_Jobs: E za doktori szakterületem: Inkontipetencia. (Vagy valami ilyesmi…) A za lényege, hogy ha valamiről valakinek nincs mit mondania, akkor azt nem bírja visszatartani sokáig, és ide-oda csöppent-pottyant – na nem ezt-azt, hanem mindenhova pont ugyanazt a…

    A szakirodalom ismer és említ jobb- és baloldali inkompenitenciát. Általában bizonyos politikai időjárások idején egy-egy oldaliak járványossak lehetnek…

    Ugorgyunk!

  7. @Steve_Jobs:
    Pityúúú!
    Szerinted a fidesz fikázása véletlen?? Tudod, csak azt lehet fikázni, aki alkalmat ad rá… Szerény véleményem szerint, pontosan ugyanolyan mint bármelyik párt, a “demokráciának” csúfolt homokozóban… Szarjankó, tanulatlan, karrierista, gátlástalan bunkók gyülekezete, akik Téged/Mindenkit hülyének néznek… Ebből pedig fényesen eléldegélnek már 21 éve… Szeresd bármelyiket, ugyanazt a xart nyomják a pofádba…
    Bocsánat, ajánlatom:
    – T.kocsogmagyarválasztópolgár című interneten fellelhető iromány, alpári, de qrva nagy telitalálat… ha nem olvastad volna eddig…

  8. T. Köcsögmagyarválasztópolgár!

    Úgy érzem, hogy az elmúlt napokban nyilvánosságra került adatokkal kapcsolatban, egy-két kérdés tisztázásra szorul. Az sejlik, hogy 17 évvel a rendszerváltás után, még mindig nem vagy tisztában a demokrácia játékszabályaival!

    Igen, 299 Ft-ért ebédelek, és 18 millió a benzinpénzem.
    És?
    Egyrészt faszközöd van hozzá, másrészt meg ez nekem (legálisan) jár.
    Hallom a rikácsolásod a társadalmi igazságosságról, meg az elosztásról, meg a sok bugyuta, idealista blablád, hogy nekem miért igen, neked meg miért nem.
    Azé’ bazmeg, mert Te egy fingszita kis pöcs vagy, én meg az elit.
    Azé’ bazmeg, mert én hozom a törvényeket! Magamnak. És ha megszopod, – mert én úgy gondolom, hogy meg kell, hogy szopd – akkor így jártál. Majd négy év múlva szavazol, anyádra.
    Mit cincogsz? Visszahívás? Te kis fasz! Hát azt a telibabaszott alkotmányt is én írtam, gondolod, hogy megtettem neked azt a szívességet, hogy beleírtam, hogy visszahívhass?
    Négy év, kis köcsög! Négy év. Ez a rendszer a négyéves diktatúrák sorozata. Buktam már meg az elmúlt tizenöt évben, egyszer is? Tessék? Láttál Te már időközi választást, ebben a kurva országban? Nem figyelsz, kis fasz!
    Tényleg, kire szavaztál tavasszal? A komcsikra, vagy a Fideszre? Tudod miért kérdezem?
    Mert még azt sem vetted észre, hogy ez is kurvára mindegy. Én bazmeg, ha megyek szavazni, beviszem a fülkébe a kutyám, rászaratom a szavazólapra és azt adom be. Mert mindegy, hogy ki mellé húzod az ikszet, érvényes-e a szavazatod vagy sem. Mindenképpen rám szavazol. Mert egyedül belőlem választhatsz. Én egy vagyok. Az elit. A Z E L I T!
    Szociáldemokrata, liberális, szocialista, meg konzervatív. Ezt a szart is meg lehet veled etetni? Öcsém, hogy Te mekkora fasz vagy! Szerinted a büfében van jobbos és balos szendvics? Ugyanazt a kenyeret zabáljuk, ugyanazt a tehenet fejjük, csak a székházra teszünk ki más-más logót, hogy tudjad, éppen melyikünk szónokol, napirend előtt.
    A világ nem vízszintesen van felosztva, jobb és baloldalra, hanem függőlegesen, fentre és lentre. Ja, a fent én vagyok, a lent meg Te, Te kis paraszt. „A törvény szerződés, gazdagok és szegények között.” – azt hitted vicc, mi?

    Még pofáztol, hogy elkúrtuk, elkúrták az országot? És gondolod, hogy nem szarok bele vastagon? Engem addig érdekel a szaros hazád működőképessége, amíg az képes kitermelni a benzinpénzem, meg az illetményem. Az meg egyelőre nincs veszélyben. Zsé van, főnök és kontroll nincs. Ergo, szarunk bele!
    Tudom, neked ez most nagyon nem tetszik. Há’ nyazsgem! Vagy tudod mit? Menj le tüntetni! Azt nem szarjuk le, gondolod? Menj le és rázd a nyálad a Kossuth téren, de ha nem tud elaludni tőled a gyerek, ígérem, szétbaszatom a fejed a Gergényivel. – Mellesleg, utálom ezt a seggnyaló csókát, de hát minden házba kell valaki, aki leviszi a szemetet. –

    Visszatérve a benzinpénzemre, kurvára utálom ha a zsembe turkálnak. Igen, öt milliárdot basztunk el, majd’ négyszázan. A vizitdíj meg 10 millió emberen hoz vagy másfél milliárdot. Igen bazmeg, spórolni kell! Gondoltad, hogy majd én kuporgatok? Ne kezdje el rinyálni, hogy a nyomorult nejeddel, és a két kibaszott kölyköddel éltek 120 nettóból! Unalmas. Közölöm veled, hogy kurvára beleszarok. A két szaros gyereked is csak annyira érdekel, hogy ne dögöljön éhen. Hogy legyen majd, akivel tíz év múlva is magamra tudok szavaztatni. Egyébként meg mit ugatsz? Nem tetszik a proliélet? Neked is áll a zászló, lehetsz Te is politikus! Ha nem, akkor meg kuss! Te választottad, szavad nem lehet.

    Négyszázan. Igen, ennyien vagyok. Emlékszel még, hogy ezt a kampányt is (mint mindegyiket) úgy kezdtük, hogy most aztán kisebb parlament lesz? Lett? Na látod! Hogy a saját munkahelyemen csináljak létszámleépítést? Kekeke…
    Miért, szerinted mi a faszt kezdenék a Laci fiammal, ha nem tudnám betolni képviselőnek? Legyen prolimunkásköcsög, mint Te? Viccelsz, ugye?

    Szóval, Kedves Köcsögmagyarválasztópolgár!
    Sajnálom, hogy ilyen módon és ilyen stílusban kellett tudomásodra hoznom, amire magadtól is rájöhettél volna. Mivel nem csak birka, hanem barom is vagy, erre a megoldásra miattad kényszerültem. Nem akartalak megbántani, és az önérzeted sem akartam agyonbaszni, de minekután Te akkora pöcs vagy, hogy képtelen voltál a tények segítségével a valóságos helyzeted meghatározni liberális demokráciánkban, így ez a levél nem más, mint a Te nyelvedre lefordított helyzetelemzés. Most, hogy tudod már, hogy hová sorold magad, szeretnélek megkérni, hogy a fentiek figyelembevételével a pofádat evésre használd, és most húzzál vissza dolgozni, köcsög!

    2007 Budapest, Európa

    Tisztelettel:

    A politikai elit. itt az aktuális parlamenti képviselők nevei ABC sorrendben áll az eredetiben

  9. @ Szomjas Gödény doktor!

    Hol az a kúrva benzin?
    Szomjas vagyok, és piromániásan depressziós.
    Diktatúrát akarok! Diktatúrát akarok!
    Nyugodt, békés, szemét, elnyomó diktatúrát akarok.
    Bölcs vezetőt akarok, aki megmondja mi, hol, merre, meddig.
    Hiányzól Jani, hiányzol, Matyi, hiányzol Imre, hiányzol édes Mikikém.

  10. @nincs_itt: Szerintem @Steve_Jobs: a zilyen politikai spammelőkre gondolt, mint pl. mostan a Miért titkosak az 1 %-os egyházi pénzek? nicknéven pnafleteket ide-oda pottyantókról (egyes számban?) beszél… Korábban valami Schmitt Pál szerdán lemond, és az így van jól! nicknéven ment a hasa, meg valami Selmeczi Gabi szőkeségére utaló nickneve is volt, de hát változik állandójan.

    Javasolnám, hogy ezeket a hüjenickneveket örökíccsük meg, ne enyéssze el a zidő őket egy eccerű felülírással… Tehát ma (d.sz.) hasmenő politikiai spammelő olvársunk nickneve:

    Miért titkosak az 1 %-os egyházi pénzek?

    Kíváncsi leszek a holnapira…

  11. Tele tankkal mi?
    Hát hol élsz?
    Persze öcsi! Tele tankkal? Na ne etess má na! Még hogy tele tankkal meg a VIII. kerületből?
    Neked elment az eszed! Wazze mi az V.be már vagy fél éve nem találtunk olyat aminek legalább negyedig lett volna a tankja!!!!
    …ez meg jön hogy tele tankkal a VIII-ból!
    De marhára leverem a Sumák derekát a böszméjének amikor itt van előttünk a tele mi meg az V.-be megyünk negyedért! Hát ember az ilyen?
    …de már hányszor mondtam ne a Mercit bámulja mert annak csak autóra van pénze de naftára már nincs, helyette ott a Suzuki a mi autónk a 10 éves már nincs rajt hitel, az öregnek csak van pénze teletankolni!
    …okosságot keresni az V.-be, amikor itt van a szemünk előtt!
    Sumák leverem a derekadat ezért!