Schmitt Pál botránya után újabb plágium-ügy: Orbán Viktor vélhetően egy német szerzőtől lopta a dakota közmondásokat.

Orbán Viktor a szerző és az idézett mű megjelölése nélkül használta azokat a dakota közmondásokat, amelyeket most találtak meg egy német szerző, bizonyos Karl May műveiben.

A miniszterelnök elismerte ugyan a plágiumot, de hozzátette, hogy tudomása szerint Karl May sem maga találta ki ezeket a bölcsességeket, hanem az apacsoktól lopta, akik távolabbi rokonaiktól, a ripacs indiánoktól hallották, akik Old Shatterhandtól, aki a dakotáktól, akik viszont Victor Hugonál olvasták a legtöbbjét.

233 KOMMENT

  1. idézném Custer ezredest: “Csak a halott indián a jó indián”

    később persze ő is másként látta a dolgokat amikor az őslakók teletűzdelték nyilakkal a valagát. akkor azt mondta: “ÁÁÁÁÁÁÁ”, de nem jelölte meg a forrást. a forrást Őrölt Ló törzsfőnök találta meg, amikor itatni vitte a lovát.

  2. @Szabad Gábor: Viszont Kósa diploma nélkül is kiváló “szagértője” a görög válságnak. Debreceni források szerint -IMF források híján- ebből fogja megírni a diplomáját, majd később a doktoriját is. Az új adórendszer pedig segítségére lesz, hogy elegendő pénze legyen a tandíj kifizetésére.Legalább neki bejött….

  3. @Lencsés István:

    Kedves Lencsés istván!

    Hol itt a hazugság? Talán bizony a Viktor tőzsgyökeres dakota? Te kis fajdisznó! Hogy mondhatsz ilyet?
    Ha viszont nem dakota akkor lopta a közmondást. Esetleg “biztonságba helyezte”, mint a MANYUP pénzeket.
    Lényeg az, hogy elfelejtette feltüntetni a törzsanyagot. Törzsanyag, érted? Indián törzs. dakota. Nem cigány, dakota!

  4. @Lencsés István: lencséspisti!

    tanulj már meg szöveget értelmezni baszom az anyád! olvasd el amit írtam, lassan, rágj meg minden szót, ha nem megy kérj telefonos segítséget!
    éppen azt írtam, hogy az orbán nem dakota (legyen magyar). vagyis akkor lopta a dakota közmondást. teccikérteni?

    te a szijjártó vagy az oroján vagy ennyi ésszel?

  5. @Lencsés István: Te idióta, már hogy a faszba (copyright Deutsch Tamás) csökkenne az államadósság. Olvass már utána!
    Ráadásul éppen most vesznek majd fel (ezt onnan tudni, hogy azt mondják, nem veszik fel, csak készenlétben lesz) 20 milliárd EUR-t, éppen most b.sszák meg a saját anyukájukat érte, ha nem tűnt volna fel a nagy menetelésben!!!

  6. @Lencsés István: Schmitt Pál Dr-lopási ügye után azt gondoltam, ezek után minden hülye magyarnak (cca. 9 millió ember) alanyi jogon kellene, hogy járjon a doktori cím, de téged olvasva rájöttem, mekkorát tévedtem! Te akkora hülye vagy, hogy már azt sem érdemled meg, hogy nagybetűvel írhasd a neved. Bazmeg.

  7. @Dr. Adofizeto: engem hívtak a haverok, de aztán belátták, hogy mindenkinek jobb ha maradok a seggemen. végül is nem jutottak el a menetre, mert valahol Budaörs táján bebasztak valami kocsmában, mint a ló, és úgy döntöttek hogy hideg van.elvesztették a címeres lobógót, az egyik meg leesett a vonatról amikor hazaértek. az egészből annyira emlékezett, hogy fáj a lába, meg a pofája, a mai napig nem hiszi el, hogy nem volt lovasrendőr-roham.

  8. @Lendvai Ildi néni: :)))
    “de aztán belátták, hogy mindenkinek jobb ha maradok a seggemen.”
    Pedig történelmi pillanat lett volna, amikor a békemenetelők körbevesznek és leköpködnek/megrugdosnak.
    Haverod pedig lehetett volna a 2/3-os szabadságharc első hősi halottja, ha legalább a vonat kerekei alá esik be.

  9. Én azt hiszem, az összes hírcsárdás írót el lehet küldeni, nem lesz rájuk többé szükség. Az ő álhíreik helyett csak be kell másolni minden nap párat lencséssanyi blog.hu-s kommentjeiből, és máris meglesz a napi vidító. Beleolvastam, élményszámba ment 🙂 Emberek, ez komolyan is gondolja amit ír!! 😀

  10. @Dr. Adofizeto: á, megvédtek volna a cimborák. a kocsmában sem köpködjük egymást, az asztal körül csupa vehemens politikai csökevény, a thürmer gyula rajongótól finom átmenetekkel a legszélsőbb jobbosig, aki szerint hitler liberális buzi volt csak. mi ott kicsiny miliőnkben olyan szinten valósítjuk meg a magyarság egységét, hogy abból shitpali doktorátust írhatna.
    (én elvtelen anarchistának számítok, szerintük a “dögöljön meg minden politikus” jelszó nem jelent politikai hovatartozást)

  11. A Suszter Tábornok Kft ajánlata!

    Őrült jó az örölt ló por.
    Vegye vigye most jön jókor.

    Garantáltan rúgásmentes.
    Aromatartó kiszerelésben, tartós finom lószaggal.
    Ajándékba kap egy zacskó ízfokozó
    szárított lószart is hozzá.

    Erededi made in Indiana, Dakotából.

  12. @Liverbird: Elírtad a nevét, de azért ráismertünk!
    (Tulajdonképpen érdekes figura, mert az idiotizmusa nyomán a “mozgósító ereje” simán (nagyságrendekkel) túlmutat a képességein. Ilyenkor szoktam arra gyanakodni, hogy turpisság van a dologban.)

  13. @Lencsés István: Az nem fájna,ha csökkenne az államadósság, akkor még a dakotádat is megtapsolnám. De minden híresztelés ellenére addig nem csökkenhet az államadósság, amíg a ktgvetési hiány negatív. A hitel és annak megfizetése ugyanis nem költség. Tehát a hitel visszafizetését, addig amíg nem lesz pozitív a költségvetés, nem tudjuk csak hitelből visszafizetni. A másik rossz hír, hogy a mnyp-i vagyon 3000 milliárd eltüntetése ellenére is 3%-os hiányt hozott az orbán-matolcsi tandem, amúgy 6% lett volna a hiány.Bírtad -e venni az adást, mint pataki az ufók rezgését, vagy teljesen reménytelen vagy? Erős a gyanúm, hogy ez utóbbi.

  14. Hogy írhattok ilyeneket?? :O Ha Dr. Lencsés István mond valamit, az úgy is van. :O Az államadósság tényleg CSÖKKENT, és igenis BÉKEMENET volt, nem tüntetés :O (bár ha belegondolok, a pénztárcámat tényleg eltüntették… biztos liberálbolsevik provokátorok voltak) :O

    És SMHICHT PALLnak nem kell lemondania, semmi sincs bizonyítva!! :O

    ORBÁN A KIRÁLY!!!! :O

    Hajrá Lencsés István!!!! Hajrá Lencsés István!!! :O

  15. Doktorok és Mások! Lencsésnek mostantól nem kell válaszolni, mert ő egy köcsög más nevével visszaélő provokátor. Amúgy azt hiszem, hogy az eredeti lencsés is elég idióta, ha nem akkor majd megkövezzük, bocs megkövetjük.

  16. @Lendvai Ildi néni:
    Az a nagy baj, hogy a “dögöljön meg minden politikus” végkövetkeztetésig legalább 2-féleképpen is el lehet jutni:
    1.) Okosan, józanul, minden tényt, érvet és ellenérvet gondosan mérlegelve, szinte patikamérlegre téve, az ország (nem csak utóbbi 20 éves) történelmét pontosan ismerve és értve, maximális megalapozottsággal, tájékozottsággal és intelligenciával.
    2.) Szarházi, műveletlen, irigy proliként.

    És a két út kurvára nem ugyanaz, csak a végerdmény…

  17. @Lendvai Ildi néni:
    Hogy melyik lehet az igazi Lencsés István? Hát a második képen szereplő,
    a “Fontos Fehér Főnök”-kel összebújó, “Fényes Nyelvű Walla Walla” !
    A Walla Walla igazi dakota név! A gúgliból kerestem ki.
    Továbbolvasva a szöveget, rájöttem, hogy a “Fontos Fehér Főnök” miért idézgetett dakota (sziú) közmondásokat. Egy magyar kutató szerint a dakoták régi őseink…….
    Csesszétek meg, majdnem hülyén haltam meg!
    http://www.kiskegyed.hu/kikapcsolodas/szines-hirek/magyarul-beszelo-indianokat-talaltak-.

  18. Dakota nagyfater szokta volt mondani, hogy kisonokám jól jegyezd meg, hogy…: “jobb ma egy csöcs a marokban, mint holnap két pina a háztetőn”

    Nagyon bölcs ember volt…

  19. @Lencsés lstván: Komolyan ennek ez a mániája, hogy mindenki nick-et használ. Érdekes, hogy mindig az ilyen zavart elméjűek kapnak fan club-ot. VV Alekosz, Cristofel, orbánviktor, most meg éppen Lencsés István. 🙂

    Egyébként Kovács Ferenc vagyok, Sátoraljaújhelyen lakom a Rákóczi Ferenc utcában. Máris nem vagyok anonim, mégis a hajadra kenheted.

    Hülyegyerek.

  20. @Lencsés lstván: Én meg az anyád vagyok,úgyhogy gyorsan szakadj le a zinternetről és vedd be a gyógyszereidet büdös kölyök!
    Ha apád hazajön kipicsáz meglásd, már megint összerecskáztad az Alaptörvény díszkiadását! Elvisz majd a sátán! Megmondta a semijen főrabbi is!

  21. fényképről az jutott eszembe, hogy rezervátumban a helye.
    Hétvégenként meg majd kimegyek a gyerekkel, veszünk zoo-csemegét, azt gyerek majd boldogan megeteti. De simogatni nem engedem a gyereknek – vadállat.

  22. @dr. hErpEsz: “Én kifejezetten bírom Lencsés István polgártársunk/elvtársunk kommentjeit, szórakoztat. Lencsés Istvánt mindenkinek!” Dehát mikor fog már olyat mondani, hogy mi kilincsorrú büdös kaftánok és lapraszerelt keresztényüldözők vagyunk, akiknek az IQ-ja a bús bodobács bajuszáig sem ér?

  23. @Dour ®: De hiszen az sem jobb, amit tesz@Dr. Adofizeto: Mondjál olyat, amit eddig profin csináltak. Legalábbis azoknak akik egy kicsit is kételkedőek a fidesszel szemben és megvizsgálják, hogy amire azt mondták,hogy piros az valóban piros-e. Szerintem azt képzelik a fidesz kormányban és a fideszben hogy selmecigabikának köszönhetik a 3000 milliárd mnyp-i vagyont. Pedig mindenkinél,aki visszalépett kusza szem zsarolása volt a döntő “érv”

  24. @tobias2:
    Kihagytad a nyüszítést az akolmeleg , szarszagú szellemi gettóban, egymás ánuszának megnyugtató szagfelhőjében.
    Ja, meg Magyarország testének egy évszázada történő folyamatos rágcsálását.

  25. Ma délután megtanultam dakotáúl.
    Olvastam pár alapművet tőlük.
    Meglepődve láttam, hogy kamu dr-ocska Schmitt Paul
    _’társasági elnök doktori disszertációjának maradék része,
    Dr. Nagy Medve lakáskérvény beadványával
    szó szerint megegyezik.
    Nagy Medve lánya, Kicsi Pally nem tud róla, hogy apja együtt
    dolgozott az elnökkel.
    A indilány nem találkozott Paullal, mert születése előtt
    0,75% évvel volt a vendégük.

  26. @Lencsés lstván: Pityu!!
    A porrá tört medvehere, csak akkor tesz igazán gyorssá, ha a medve még él!!
    Na szóval esztet minden bizonnyal a dolomiticus orbanicus mondhatta, cserepedő utóggyának, amikor az serdületlen sziúként randalírozott a koleszban. A kolbászt meg a Szájer ette meg…
    Mond, Kedves Fidesz István, neked ez van, vagy töltik beléd?? (kópia rájt: Hofi)

  27. Kérném a Hírcsárdát, hogy idézzék mán a Zorbánt a másik, hazafijasabb gyerekkori olvasmányából is, amin Strassbourgban már túllépett! Szeretném látni Vezérünket nem csak Nagy Indiánként, de A Tenkes Kapitányaként is, ebben a csárdában!

  28. Na, akkor Pityuknak(is), itten van az amit a Zorbán a kisdoktorimból smittpálozott ki, nagy ügybüzgalommal(ezek, csakis szemlevényekok, a teljes törzs(i)anyag nállam, don Hídlakónál)

    # A nemzeti hősök többet ártottak az emberiségnek, mint az orvostudomány.
    # Addig kell ütni a lovat, amíg még meleg.
    # Lassan mondom, hogy mások is megértsék: le kell szállni arról a lóról, amelyik megdöglött.
    # Jobb ma egy lófej, mint holnap a túszok.
    # Vannak dakoták, és még dakotábbak.
    # Egy dakota nyomolvasó nem téved el, csak nem tudja, hol van.
    # Segíts magadon, és a Bankod is megsegít.
    # A pénz beszél, a kutya rágós.
    # Aki másnak vermet ás, az a négyes metrón dolgozik.
    # Kutyából nem lesz szalonna, de pörkölt simán.
    # Ha ló nincs, szamár is jó.
    # Egyik 19, a másik 15,833+ÁFA.
    # Szükség törvényt bont.
    # Nem zörög a paraszt, ha nem fúj a szél.
    # Vér nem válik vízzé, maximum vérplazmává.
    # Nem hazudunk, csak nem bontjuk ki a tények minden apró részletét.
    # Ha kisebbségi csimoták potyognak az égből, a tornádó nagyon közel jár.
    # Az étel ízét a nátrium-glutamát adja meg.
    # A forradalom után csak forradalmárok maradnak.

  29. @Dr. Táskás Tóni: “Mondjál olyat, amit eddig profin csináltak.”
    Megtévesztéssel, csalással, alkotmány- és jogellenesen kizsaroltak 3 millió emberből 3000milliárd forintot. Decemberben pedig még újra meg is alázták őket. És senki nem lógott a lámpavason!
    Ezt senki nem tudná utánuk csinálni! Szerintem ez maga a profizmus.

  30. @Dr. Táskás Tóni: “Mondjál olyat, amit eddig profin csináltak.”
    Csalással, megtévesztéssel, alkotmány- és jogellenesen kizsaroltak 3millió emberből 3000milliárd forintot, most decemberben pedig újra megalázták őket és senki nem lógott a lámpavason. Ezt meg tudták csinálni, ez maga a profizmus, szerintem!

  31. @Dour ®:
    Mindent lehet. Csak ahhoz fidesz -közelinek kell lenned, hogy ezt a tendert Te nyerd meg….
    Várjál, most gondolkodtam el mélyebben a tender tárgyán (kisebbségi csimoták)! hááát, már nem vagyok biztos benne….

  32. @Dr. Nyuggervadász dr.:
    Most olvastam, hogy a vezér megköszönte a szombati kiállást.
    Akik kiálltak, most nem állítják ki azért, mert megint az ellenkezőjét teszi, mint amiért kiálltak mellette?
    Hú de szépen fogalmaztam ……
    A tornádó ügyben egy limitált kiadás is biztosan népszerű lenne.
    A takarító közmunkásoknak pedig több munka.

  33. @Dour ®: NA EZ A PROFIZMUS!!! Megköszöni a mellette való kiállást, úgy, hogy OTT SEM volt a Zorrbán!! Csáknorrisz a fasorba sincs!! Mert úgy volt OTT, hogy nem is…
    Különben is a zember csak a 10%-át használják az agykapacitásuknak!! A többit O.V. használja…

  34. @Dour ®:
    Valóban, szépen fogalmaztál. A retorikád (gyanúsan!) hasonló a fideszéhez.
    Csak nem?….
    A tornádó ügyben a végső konklúziódat -“A takarító közmunkásoknak pedig több munka”- meg azonnal védesd le (mielőtt valaki plagizálná!), hiszen ez a
    Széll Kálmán tervbe illő, a munkanélküliséget csökkentő “törzsanyag” lehetne.

  35. @nincs_itt:
    Azért nem volt semmi beszéde(?), mert tudta, hogy onnantól számolva a harmadik napon (tegnap), már megy “gyarmatosíttatni” az országot.
    Mindent megváltoztattat, csak legyen mégis az az ájemef háló.
    Figyusz.
    A szócsővek “sikeresnek” fogják feltüntetni.

  36. @nincs_itt:
    Nagyon találóak.Gratula!
    Ezek szerint sok igazság van a -fentebb megjelölt- gúgliból kiollózott
    anyagban, mely szerint közös őseink voltak a dakotákkal, és ezért ömlik
    belőletek ez a sok (és frappáns) dakota közmondás.

    A köteles kérdésre a válasz: csak nem a fődakota ?
    (esetleg a “köteles” Laci?) Szabad a gazda!

  37. @Lendvai Ildi néni: Lencsés István – nak hívnak te anonim nőnek kiadott ” férfi ” …. Az hogy anyámat a szádra vetted , aztért még kapsz . Te beszélsz szövegértelmezésről mikor írni sem tudsz ? :O 😀 Vicces , és érdekes . 😀 🙂 😉 Az iróniád nagyon gyenge . 🙂 😉 ORBÁN VIKTOR MAGYAR ! ! ! + ! Teccikérteni ? :O Azaz , tanulj meg írni ! 🙂 😉 Az észt meg szerintem pont te ne akard osztani te írástudatlan . 🙂 😉 😀

  38. @Dour ®: motor hibás gyorsnaszád XD !!! remek! nem sokkal rosszabb, mint a Pannon Puma… de inkább most úgy érzem magam, mintha az “üvegtigrisbéli” Lali lenne a “főnök”, már jó hosszú ideje…

  39. @Dr. Adofizeto: Miért sértegetsz ok nélkül anoniman ? :O Fáj az igaz ? :O Az államadósság csökkent aki mást állít az hazudik . Nem vesznek fel hitelt . Csúnya beszéd megint mutatja a ” kultúrád ” ….
    SCHMITT PÁL nem loptt semmit , lásd dékán ! 🙂 😉 Az hogy magadból indulsz ki attól még nem minden MAGYAR hülye mint te ! 🙂 😉 A sértegetésed lepereg ! 🙂 😉 Az hogy te ilyen anonim blognak hiszel ismét mutat 1 képet rólad ! 🙂 😉

  40. @Dr. Táskás Tóni: Az államadósság csökken , és ORBÁN VIKTOR pedig MAGYAR , tényeken nem lehet vitatkozni …. Nem tüntettek el semmilyen pénzt , hazudni sem kell ha már az írás nem megy …. ( lásd nagy kezdőbetű a név ! 🙂 😉 ) I , y – al sem vagy tisztában …. A sértegetésed pedig lepereg , majd ha elém állsz és ott leszel ” kemény ” akkor tán ér valamit , de ddig pláne név nélkül , 0 🙂 😉

  41. @Dour ®: Most én is felhozhatnék sok mindenkitől mondatokat , erre bárki képes …. Ha olyan sokan figyelmen kívül hagynák akkor már nem a FIDESZ vezetne , de még így is körökkel vezet ! 🙂 😉

  42. @Lencsés István: Pityúúúú! Na végre, egy üde színfolt!!
    Az államadósság úgy csökken, hogy nő, mert ugye a HITEL, az HITEL, mindegy milyen “előnevet” kap! Pl. készenléti/biztonsági stb… Vagyis, ezzel nem csökken, hanem NŐ(nem biológiai értelemben) az amúgy is hatalmas adósság. A gazdasági kilátások recessziót jeleznek előre, vagyis a termelés – ez még a MAGYAR DAKOTÁKNÁL is így van!! – amiből a pénz lesz, amivel/amiből fizethető az adósság, nem lesz! Senki nem kért meg, hogy NE SZERESD a Fideszt, de könyörgöm, ekkora rakás hazudozó, képzetlen és különösen bármiféle értékteremtésben tökéletesen járatlan, nagyképű fajankót, NE KELLJEN már szeretnem!!

  43. @nincs_itt:
    “de ami késik…
    az nem ér oda!”
    A valamelyik szócső mondá, süllyedés előtt.
    “Figyelem, figyelem! A gyorsnaszád késik, lassan eveznek a matrózok.”
    @Lencsés István:
    “de még így is körökkel vezet”
    Jaaa.
    A saját körében.
    Azt a Flinstone családban Ökörköri Kőrnek nevezték.

  44. @Lencsés István:
    Tényleg, te nagyon jó vagy matekból, ezt bizonyítja az adósságról szóló, nem lopott és itt közzétett kisdoktorid is! Szóval, Pityu, elárulod nekem, hogy ha 8 millióból 5 millió megy el szavazni, abból is csak alig több mint a fele szavaz a Fideszre, az miként is lesz a 8 milliónak a kétharmada???
    Példa:
    – 8 millió kétharmada = 5.333.333,34
    Ezt is csak halkan merem megjegyezni!!

  45. @Lencsés István: nem vettem a számra anyádat. pfuj. anyád vette a szájára a dakota lovat. film is van róla. több is. a zinterneten árulják kedvezményes végörlesztéssel. szerintem te nem is lencsés vagy hanem golyós, vagy bolondgombás.

    csókol Ildi néni.

    (kiverted ma már a Zalaptörvényre? csunyafijú)

  46. @Lencsés István:
    Drága, zakkant gyermekem!
    Te ne támadj le másokat (@Lendvai Ildi néni), hogy szövegértésből nullák, mivel te nem tudsz értelmezni három sornyi szöveget!
    1. Ildi néni nem az édes jó anyádat emlegette, hanem – minő botorság!-
    felvállalt téged gyermekeként.
    2. Én, a helyedben (aki több, mint tíz hibát vétett négysornyi irományában ), nem vádolnám Ildi nénit azzal, hogy nem tud írni. Ő csak
    karakirozva próbált téged tanítani, mint anya a buggyant gyermekét. Láthatóan feleslegesen.
    3. Máskor, ha dühös vagy, ne a vicc jelével ( : ) ) zárd le a mondatodat, mert így, ellenkező hatást érsz el. Nem veszünk komolyan. A fideszes főnökeid meg bepipulnak, arra gondolván, hogy őket gúnyolod!
    4. ” Az észt meg szerintem pont te ne akard osztani te írástudatlan . 🙂 😉 :D” Ezzel a mondattal maximálisan egyetértek!
    Csak én nem Ildi nénire gondolok, hanem rád. Főképpen azért, mert ezt
    te is megerősíted azzal, hogy a mondat végén ismét kitetted a “vicc” jelét,
    ami ellentétes értelmezését adja az írott szövegednek!
    Tanulj fiam, sohasem késő!

  47. @Lendvai Ildi néni: Néni kérem!! Nekünk pont elég 1 db Lentschésch István, amúgy gyorsnaszád parancsnokoschan írva… Aki éppen hatalmas csatát vív, aminek egyetlen szépséghibája, hogy nincs ki ellen vívni, mert épp azoknak tartscha oda az vallagát az fődakota, teljesen magyar, akik ellen “vív”…

  48. @Lencsés István: Éppenséggel van egy elég színvonalas helyről egy egyetemi diplomám, úgyhogy az ilyen “lásd dékán!” szlogenekkel a saját szinteden próbálkozzál.
    A magyar tudósok egyébiránt úgy fosnak a bolsevik (neked: “komcsi” 🙂 Fidesztől, hogy hanyatt-homlok menekülnek a bírálóbizottsági tagság elől, ezen agyaljál.

  49. @Dr. Adofizeto: a gondolatomat is kitalálod XD
    De a főméltóságú, vitéz Alsófelsőcsuti gyorsnaszád kapitányról ilyet írni…
    Meg lesz ennek a böjtje, eftársak!! Még a végén feladja nekünk a szabaccságharcokat és akkor mi lesz velünk??? Mi még hagyján, csökött agyúak, de a Lentschésch Istvánok tömege fog búskomorságba zuhanni. Ezért is csak MI lehetünk a hibásak. Nem és nem!! Én ezt nem vállalom…
    O.V. MAGYAR és CSÖKKEN AZ ÁLLAMADÓSSÁG!!!

  50. Jut eszembe, gondoljatok csak bele, a 2/3 (Pityu kedvéért) kétharmad, az mind olyan mint Lentschésch Pityu???? Húúú, nagy a baj!! akkor rossz országba hozott a gólya!!

  51. @nincs_itt: Én is a Fideszre szavaztam, már töredelmesen bevallottam ehelyütt és többször meg is gyóntam volna, ha nem lennék ateista.
    Szóval, talán fejlődőképes vagyok és talán más is, úgyhogy még ne csomagolj!

  52. Dakoták!
    Egy nagyon fontos dakota bölcsesség:
    Ne hányd a mazochista lencsét a falra, mert a fal nem élvezi.

    Egy perc néma csendet kérek, mert O.V. Kenobi éppen
    most vívja harcát a szuszogó gonosszal, érettünk.

    A biztonság kedvéért keltről kapunk egy kis támogatást.
    Az Orosz békefenntartó csapatok már az ukrán határon vannak,
    ugrásra készen megvédeni demokráciánkat a gaz UNIO-tól.
    Hátha behívja valaki őket megint vakai egy hosszú hétvégére.

  53. @Lendvai Ildi néni:
    Volt egyszer egy – pszichésen kissé zavart- ismerősöm. Ő mondogatta,
    hogy az agyilag zokni illetőket kétféleképpen lehet kikészíteni:
    – ha őrültnek nevezed őket, vagy ha
    – fennkölt stílusban (mint egy hétköznapi, “normális” emberrel) beszélsz velük. A végeredmény persze, ugyanaz….

  54. Úgy látom nem sikerült az ápolóknak rendesen leszedálni ezt az őrültet, megint magához tért és itt brekeg valamit….

    (A szokásos anonim elméletét. Mert ő maga egyébként annyira bátor, hogy névvel, címmel nyomatja a kormánypárti szöveget.)

  55. @Lendvai Ildi néni: De vetted , még hazudsz is te szerencsétlen …. Mivel másodszor sértegeted anyámat következményei lesznek …. Te vagy anonim nem én …. Az alaptörvén meg jó MAGYARORSZÁGnak , tudom a kétnemüeknek mint neked nem , de az kutyát sem érdekel ….

  56. @nincs_itt: Ne bezégess , nincs jogod hozzá . Az államadosság csökken , aki mást állít az hazudik , utojára írtam ezt le mert ténnyel nem lehet vitatkozni , és harmadszorra már az általános iskolában sem mondanak el dolgokat …. Azt szeretsz akit akarsz , jogod van hozzá , de a hazudozáshoz nincs ! ! ! + !

  57. @Lencsés István: Pityúúúú, úgy látom kipofozom a lakást!!! Veled kezdem!!! Rád fér már egy plasztikai verés!!

    Na akkor most komolyan:
    Kedves István!
    Szeretném megkérdezni, hol is írtam én olyat, hogy nem mentem el szavazni?? (Csak halkan jegyzem meg, tényleg nem járultam az urnákhoz, lassan 18 éve, ugyanis ebből a “felhozatalból” nem voltam képes választani)
    Csak még egy kérdés, ha megengedi, miért nem a fidesz.hu-n húzogatja??? Ott van a bonyolult tekintetű Selmecziről is fotó, de Deutsch is fenn van, ha olyan gusztusa támad…
    Végezetül, meg szabad kérnem, hogy mélyen tisztelt felmenőit szólítsa meg legközelebb??!!
    Pá, Te kis Porcelán Unicornis!

  58. @Dr. Nyuggervadász dr.: Nem vagyok zakkant , és a gyermeked sem vagyok te anonim . Azt támadok le akit akarok , kezdjük otthogy nem én kezdtem , szóval erről ennyit . Engem egy anonim ne nevezzen gyermekének , még 1 élő személynek sem engedném a saját anyámon kívül …. Én nem hibáztam az írásomban , szóval ne hazudj . Ki a dühös? :O Halál nyugodt vagyok és jókat szórakozom rajtatok ! 🙂 😉 Szerinted érdekel hogy 1 rakás anonim hogy vesz engem ? :O Mert leszarom nagy ívben …. Nekem nem fideszesek a főnökeim ,nem kell hülyeséget állítani . Nem vagyok a fiad te anonim , és okosabb vagyok nálad ( lásd nevem van ! 🙂 😉 )

  59. @Dr. Adofizeto: Miért a dékán is megmondta, , meg a német pali is hogy SCHMITT nem csalt akkor ? :O Eygetemi diplomád van neked anoniman ? :O Azért van baj itt , és ez a baj , nem amiről hazudoznak rólunk külföldön …. A te szintedre nem megyek le , mert legyőzöl a rutinoddal ….

  60. @Lencsés István: Pityúúú!! Tudod ez (is) egy olyan hely, ahol becézgethetlek, mint az ápolók, mielőtt rád adják a muszáj-kabátot…
    a klaviatúrát is rövidesen elszedik tőled, megint… Majd jön a naaagy fehér és adja a jól megérdemelt szurit…
    Pá,

  61. “már az általános iskolában sem mondanak el dolgokat”
    Ezt hol olvastad a Fidesz kormányprogramjában az oktatáspolitika fejezetben? Mert kb. olyan színvonalú.

  62. @Lencsés István: Pityúúú, lécci, lécci fejtsd ki, hogy a “dékán” az micsoda!!! Csak mert itten nem merjük ám tudni, azt csak a nagyon Snitt Plagi bá’kok tudják ám! Ja, és hogy a SOTE dékánjának mi fax, köze van a TF-en kiadott littledoktorihoz… röpke 20 év múltán… ja és az ASTORIA igazgató helyettese is csak az érdemei és képességei miatt volt a mindenki Plagi bá’ja, még abban ayz átkosban, amikor O.V. Kenobi is padavan volt csak a KISZ-ben…

  63. @nincs_itt: Mivel becézgetsz , így utoljára válaszolok Neked , mert nem teljesíted a kérésem te anonim paraszt . Ha verekedni akarsz , találkozzunk . Nem mondta senki hog ynem mentél el szavazni , de aki nem ment el szavazni annak síri csend és hullaszag . Ha nem mész el akkor meg mit akarsz megmagyarázni hogy a döglött ló alszik ? :O A sértéed meg lepereg , mint már írtam ! 🙂 😉

  64. Mr. Dr. Adófizető, Mr. Dour!
    Köszönöm! Éppen pelenkát cseréltem egy kis dakotán.
    Azt hiszem fogyott két kilót.
    El kellett rontanom a mérleget, megelőzve a
    tortúrát ami rám vár.

  65. @Lencsés István: “Akkor itt miért nem vállalod a neved ? :O Félsz ? :O Mondjuk van miért amiket írsz…”

    Látod, te faszkalap, mégis van értelme -a szellemi épségünket kockáztatva- beszélgetnünk veled. Talán most először életedben, beletrafáltál!

  66. @Lencsés István:

    ja lemaradt: anyád szégyell téged, mondta a piacon. elolvasta tegnap éjjel, hogy miket kommentelsz a blog.hu-n és most csak zsákkal a fején mert az utcán mászkálni, nehogy megszólják a szomszédok. én is csak a karikalábairól ismertem fel. a nagynénéd meg azt üzeni, hogy többet nem kapsz kiflit. ha zabálni akarsz kérj a selmecigabitól.

  67. @Lencsés István:

    Ne gyere ezzel a gyermeteg anonimitással! Ki a franc tudja, hogy te ki vagy? Vagy: én ki vagyok, ha azt a nevet írom ide, hogy Nagy Pista…
    Minden baromságodat lenyelem, de többet ne írj ilyeneket, hogy:
    ” okosabb vagyok nálad ( lásd nevem van ! 🙂 😉 )”
    Ezzel még a kisegítős tanítónénijeidet is zavarba hozod ! Engem meg kicsinálsz, mert a röhögőgörcstől szívinfarktust kapok!
    Ne erőlködj, kevés vagy te , mint vöröshagymában a proletáröntudat!

  68. @Dour ®: Értem 1 anonim ne aggódjon , meg nincs is miért …. Nincs mit megbeszélnem magammal …. Igen én alapból NORMÁLIS vagyok , te meg alapból szerencsétlen ….Nem vagyok szerény , de van mire nagyképünek lennem lásd név és tények ! 🙂 😉 Én nem hiszek az Indexnek hisz egyértelműen baloldali oldal , pláne én linknek sem hioszek , szóval erről ennyit ! 🙂 😉 Különben is ORBÁN VIKTOR azt mondta hogy örült hogy ennyien kiállnak mellette szóval nem kell hazudozni ! 🙂 😉

    @Dr. Adofizeto: Mit sértegetsz anoniman ok nélkül ? :O

    @Lendvai Ildi néni: Majd megtudod mi lesz a következménye te kétnemű , de örökre emlegetni fogod ezt tudd …. Gusztustalan vagy , szerencsétlenség ráadásul tömeg mert ennyire fáj az igaz .

  69. @Dr. Nyuggervadász dr.: Miért gyeremeteg ? :O Azért mert igaz ? :O Én tudom ki vagyok , és azt is tudom te ki vagy . ÉN LENCSÉS ISTVÁN vagyok , te meg 1 anonim . Hát igen ez a baj , hogy nem tudtok bízni semmiben , csak a saját hülyeségetekben . Azt írok amit akarok , te is írhatsz anoniman hazugságokat akkor én igazat , sőt pontosítok tényt miért ne írhatnék névvel ? :O Mert én csak akkor írok mikor tényem van , remélem azt meg tudod hogy ténnyel nem lehet vitatkozni …. Én röhögök a legnagyobbat rajtatok hogy anoniman próbáltok meg ” keménykedni ” élőben meg fostok . Sok embert kértem találkozzunk , de senki se hajlandó mert fél a szájuk , mert nethuszárok és trollok . Aki kevés azok az anonimok .

  70. Jesszusom! Most hallottam a Híradóban Viktorunk szent szavait:
    ” …sokan vannak Magyarországon EU-ellenesek, de ÉN azon dolgozom,
    hogy meggyőzzem őket “
    Háááát, a pofám leszakad ekkora hazugságtól!

  71. Pityúúú! Ne tegezzé wazze, mert mingyá kihílak hóra!! Oszt megütlek, mint figyelmetlen villanyszerelőt a háromfázis!!
    Komolyan mondom, névadód(nálam) Besenyő M.I.V (Mindig Igazam Van) István, közismertebb nevén Pityu(de csak Margit szólítja így, na meg Kancácska). Na hirtelen ennyi…

  72. @Dour ®: Igen NORMÁLIS vagyok , bármennyire fáj ez neked , és rengetegen mondták .

    @Lendvai Ildi néni: Te beszélsz szövegértésről mikor a magyar mondatot nem érted ? :O 😀 Na ennyit rólad is ! 🙂 😉

    @Dr. Nyuggervadász dr.: Akkor írok másról , ha olyanom van . Nekem tényeim vannak és csak akkor írok , ja és névvel ami igen fontos dolog . Az meg hogy mit csinálsz az a te dolgod ! 🙂 😉

  73. @Lencsés István: Csodálkozunk, hogy itt tart az ország??? Ilyen “káderekkel” mint Lencsés, ez már önmagában is csoda, hogy nem dőlt eddig össze!
    Bár, ahogy Matolcsit elnézem, van lejjebb Pityunál is, de Szíjjártó az igazi alapköve annak a mondásnak, miszerint:
    Mindenki jó valamire! Ha másra nem, akkor elrettentő példának!

  74. @Dr. Adofizeto: nana!! ne sértegessük a zegyik legfőbb közjogi méltóságot!! Őszentsége megközelíthetetlen, utolérhetetlen, plagizálhatatlan. Én “csak” egy alsegédhelyettes kisdoktorit merek elképzelni Lencsés István 1/2dr. -nak/-ba/-hoz/-hez/-höz.
    de semmi sallang, ami nem MAGYAR, NEMZETI, azaz holmi latinos Stefanus Lens culinaris Medicus megszólítás nem szerepelhet benne!! Kizárólag viertigli, ungarische sportmeccs szinten szabad kiadni a dokumentumot. Amelyet előtte Snitt Paligráffal vizsgáltatunk be, és NARANCS szín, kutyabőr kötésben adjuk által fele…

  75. @nincs_itt:
    “Stefanus Lens culinaris Medicus” :)))
    Ezen én is gondolkoztam, hogy vajon a tál lencséről, vagy az optikai lencséről nevezhették el a csávót. Látom, te az ehető lencsére jutottál.
    Ha mégis az optikáról, akkor a culinaris helyett inkább az obiectivus-t használhatja:
    Stefanus Lens Obiectivus Medicus !

    Az obiectivus kifejezés mindazonáltal az esetében mérhetetlenül megtévesztő.

  76. @Dr. Adofizeto: Megint komcsi éles látásomnak köszönhetem, hogy nem az “obiectivus” formulát mertem választani. Mivel Bonsai Duce rajongó, ezért a fent említett képesség és látásmód hiányzik belőle. Emiatt voltam kénytelen az ehető, avagy “étkezési” lencsére apercipiálni, mivel bármit, ismétlem, bármit megeszik amit a fődakota mond, ír, gondol!! Illetőleg az 1 tál lencse hasonlatot, csak a hozzá hasonlóan kerszténynemzetiszabaccságharcosok tudják megfelelően értelmezni, Semjén* kifogást el nem fogadva!
    *elírás, mea culpa, mea maxima culpa!!! semjén hasonlóság, szándékosan nincs a nagy és erősödő koalíciós partner KDNP vezetőjével!!

  77. Lencsés “balsors akit régen tép” István
    Lencsés “miafasztkeresekahírcsárdán” István
    Lencsés “normálisvagyokadoktorúris mondta” István
    Lencsés “balfasz” István
    Optikai Lencsés István
    Egytál Lencsés István
    Szijjártó Péter
    Oroján Sándor

  78. @Dr. Adofizeto:
    Én hozzájárulok az 1/2-ed részarányú ( sajnos, @nincs_itt már megelőzött ebben a témában!) “alsegédhelyettes kisdoktori”-hoz, az alábbi feltételekkel:
    – csak snitt Plagi bá’ dolgozatát használhatja ” törzsanyagként”,
    – a disszertációt felső -Altáji, a Pecsora folyó menti nyelvjárásban kell megírnia,
    – bírálói az Országos Pszichiátria Gyógyintézet két takarítónője, Bözsi
    néni és Katóka lehetnek ( ez utóbbi a szellemi fogyatékosok paraolimpiáján aranyérmes lett tolókocsi-hajigálásban)

  79. @Lendvai Ildi néni: “a balsors már nem tépi”, hiszen eljött a Kánaán!! Mint láthattyúk, csökken, minden csökken, de legalább magyar… ez TÉNY és az IGAZ! A többi csak csak gyenge torpedó támadás a gyorsnaszád ellen, amelynek kolosszális parancsnoka, egyetlen ujjpercével háríccsa elfele ezeket a gonosz, igaztalan ejus mrégezett torpedónyilakat, ahogy azt az igazi fődakotához illendő!
    Ja, kimaradt, az IQ-és retikülnidzsa István

  80. @Dr. Adofizeto: Lencsés István nem túl bonyolult… De azért egy keresztkérdéssel, jól megbombázom:
    – Aszonta, az ő szállyával a fődakotta, hogy “sok az EU ellenes Magyarországon, de ő majd meggyőzi azokat…”
    Na, akkor mostan, kéremszépem, stande pityere, kérdezem, hogy aki ellen szabccságharcot vív a gyorsnaszád, azt miért is kell szeretnie azoknak akik, nem szeretik a gaz elnyomókat(EU) aki ellen eddig harcoltunk??? Vagy már nem is… Vagy ha mégis, akkor esetleg… Szóval megzavarodtam, mint lufiárus a nyílzáporban!

  81. @nincs_itt: “Lencsés István nem túl bonyolult…” :)))

    Basszus, Orbán a saját gyorsnaszádjának a Búvár Kundja, csak hogy segítsek Lencsés Istvánnak!!!

    Csendben kérdezem, ez nem büntetendő, amit Lencsés Istvánnal csinálunk? Mert tegyük fel, hogy nem közszereplő (bár képességei mindenképpen komoly kormányzati szerepvállalásra predesztinálják).

  82. @Dr. Adofizeto: Yesssss!!!”Basszus, Orbán a saját gyorsnaszádjának a Búvár Kundja, csak hogy segítsek Lencsés Istvánnak!!!”
    Le a kalappal!!
    Szóval, Lens culinaris Medicus saját akaratából és megfontolt döntése alapján, terül el ezen a blogon. Mondjuk, ha szerénységem küzdené le magát, Lencsés úr szintjére, akkor valszeg megkapnám ugyanezt! Tehát, a büntethetőséget kizárja, ha az “elkövető” nem ép elméjű. Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy nem vagyok elájulva a gyorsnaszád Búvár Kundjától, és akkor még finoman fogalmaztam…

  83. Mivel a pszichiátria láthatóan nem tudott segíteni Lencsés Istvánon, ezért ma beszéltem etológussal és állatorvossal is, de ők sem tudták megmondani mi baja lehet Lencsés Istvánnak.

  84. Hogy egy 10 éves, (jelen esetben) rettenetesen találó mondással éljek:

    Lencsés István legyen SZIMBÓLUM!

    ez ellen neki sem lehet kifogása, így egyből a bölcs dakota törzsfőnök nyomdokain lépdelhet hasított patájával.

  85. @Dr. Adofizeto:
    Szavazatom adtam a Lencsés fasz doktorijához.
    Magam előtt látom Dr.Torz Okuláriusz (el)von(t) Lencsést, amint górcső alá veszi a gyorsnaszádon keletkezett léket.
    Pedig a Nasa is műholdról fotózza a likat az áttekinthetőség miatt, mert akkora a terjedelme.
    @Dr. Nyuggervadász dr.:
    Cseke kódolt dakota füstjelekkel válaszol egy régi dakota mondással., hogy az új, de közelebbi vasfüggöny ne zavarja.
    “A zászlórúd mindig szélirányba áll, hogy ne csípje a tűzoltók szemét a füst”

  86. @Lendvai Ildi néni: Persze hogy, beszéltem bolgárkertésszel is.
    Ő azt mondta, hogy melegágyba fektetné és Xanaxos, meg Seduxenes oldattal locsolgatná, de mondtam, hogy ezzel már próbálkoztak.
    Beszéltem autószerelővel is, mivel,hogy állandóan durrog, meg puffog itt, azt hittem, hogy csak a gyújtásán kell állítani.
    De a szerelő szerint itt “nagygenerálra” lenne szükség.

    Egyébként a mi Istvánunk, valóban szimbólum lett, és a schmittelés (vagy schmittezés) után, egy újabb kifejezéssel is gazdagodtunk, a lencsésistvánozás-sal.

  87. Én Gyurcsány Ferenc 2006-os újraválasztása óta tudtam, hogy léteznek ebben az országban Lencsés Istvánok, ráadásul nem is kis számban. De így face to face csak most akadtam össze eggyel. Nem is akármekkorával, ekkorát -azt hiszem- csak a Fidesz bolsevik rezsimje képes kitermelni. Ezeknek már nem is csőlátásuk van, nem hisznek a saját szemüknek, fülüknek, a bankszámlakivonatuknak, a fizetési cetlijüknek, a villanyszámlájuknak, kizárólag a hőn szeretett elvtársaiknak.
    Erre lassan ki kellene találni egy teljesen új betegségkódot. Egyébként el nem tudom képzelni, hogy ezen a szar-szemét országon kívül létezik-e ilyen szélsőséges formája ennek az elmebetegségnek.

    Átfutottam az IMF kívánságlistát. Hála istennek, nincsenek taxatíve felsorolva az új adónemek, így Orbán nem fogja tudni lobogtatni, hogy “Én sosem tettem volna ezt veletek emberek, látjátok, ezt zsarolta ki belőlem az IMF!” 🙂 😉

  88. Ja igen, csak hogy ma jól záruljon a napom:

    Mélységes jóérzéssel és kéjes örömmel tölt el, hogy ma felállt a Schmitt Pál plagizálási ügyét vizsgáló bizottság és feltehetően élete legrosszabb napjait éli most az a geci szemétláda, aki aláírt visszamenőleges hatályú adótörvényeket…

  89. Éljen, visszatért a Pisti!
    Mindennapi Lencsés Istvánunkat add meg nekünk Uram!
    Vigyél minket a kísértésbe de ne szabadíts meg ettől a paraszttól!
    Ámmenn

  90. @Lencsés István:
    1. Nem vagyok anonim.
    2. Nyugodtan tegezhetsz.
    3. Nem fáj az igaz.
    De a hazugságokat viszont átlátom.
    Ritkán szólok be.
    Érdekel, hogy akkor hogyan?
    Szerintem már fogalmad sincs miről vitatkozol, csak úgy adod elő a “dolgokat”, mintha tudnád.
    A szíved hogy visel el téged?
    Mint írtad, már nehezen ketyeg. Aggódtam érted, de még azt sem viselted el.
    Sajnálatos, hogy sajnálatos vagy.

  91. @Dour ®: De anonim vagy lásd a személyi igazolványodban nem dour van . Tehát hazudsz . De fáj azért séretgetsz , ez mindenkire jellemző . Amikor fáj az igazság , jön a sértegetés , meg a hazudozás . Nem látod át , mert akkor te magad sem csinálnád … Én nem vitatkozom . Én csak akkor írok amikor TÉNY – em van , azzal meg vitatkozni nem lehet . A viccelődésed gyenge . Aki sajnálatos az te vagy , lásd amiket írtam .

  92. bazzz… “Schmitt Pál botránya után újabb plágium-ügy: Orbán Viktor vélhetően egy német szerzőtől lopta a dakota közmondásokat”
    – éppen filóztam hogy lehet egy némettől lopni egy dakota közmondást, aztán látom hogy hírcsárda. :-))

  93. @belekotty: bakker, nem voltál gyerek??? Karl May, az meg inuit mi??? Óvasta a duce-bonsai, a zindiános könyveit, és onnan schnitt plagibá segíccségével “átemelte” a saját hangzó anyagába, ami természetesen csak MP3-4-5 formátumú lehet, hogy kiláccon mögüle a Viktor ඨ…