„Nem hiányzik nekünk, hogy a magyarok összepörköltözzék az országunkat, miközben zsákszám menekítik hozzánk a pénzüket. Inkább idejövünk érte.” – mondta el a Svjáci Nemzeti Bank igazgatója.

Bár egy ideig a hongkongiak érdeklődtek a Csepel-sziget iránt, most mégis úgy néz ki, Svájc fogja megvenni. Az egész szigetből egy nagy bankot hoznak létre, aminek bejárata a Gubacsi hídnál lesz, sorszámot pedig Pesterzsébeten lehet húzni.

„Már most is naponta több tucat magyar jelenik meg a bankjainkban, és csak a baj van velük. Már az sem igaz, hogy ha egy magyar a forgóajtón utánad megy be, akkor előtted ér be, mert valójában az van, hogy közben ellopják az egész bejáratot, a, biztonsági őrt pedig összegrafitizzák. Aztán bent a bankban sem képesek rendesen sorba állni, többen pedig még köhécseltek is. Hát ilyen körülmények között nem lehet bankot működtetni!” – fakadt ki a Lombard, Odier, Darier, Hentsch & Cie igazgatója, majd újabb lapát gyémántot dobott a hamvadóban lévő tűzre irodája kandallójában.

„A magyarok pénzeitől ments meg minket uram” – kiáltják egyre gyakrabban a svájci bankárok, s ezért összefogtak, hogy inkább Magyarországon nyitnak egy bankfiókot, ahol befogadhatják a pénzüket menekíteni szándékozók vagyonát. A jelenlegi csepeli lakosok vagy felvehetik a svájci állampolgárságot, vagy nem, de az nagy baromság lenne.

15 KOMMENT

  1. Nem. Egy. Működő kormányunk megvédi Magyarország függetlenségét, és megtette a szükséges lépéseket Csepel megszállásának megakadályozására.

    Budapest egyetlen kerülete sem válhat puccsszerűen, titokban Svájc 26. kantonjává, mert Magyarország már a 33. kantonja a Kínai Népköztársaságnak!

  2. Csak halkan jegyzem meg, hogy ez még csak egy rózsaszin ábránd, mert a versenytárgyaláson fej-fej mellet harcolnak a Csepel-szigetért a Kajmánszigeti Bank Szövetkezettel és a Ciprusi Off-shore Bankokkal. A kormány pedig már tervezi a sziget adó bevezetését, amit minden szigetre ki fog vetni és már tárgyal a szomáliai kalózokkal, hogy átvenné őket a nemzeti adó vám és pénzbehajtó hivatalba, létszám feletti státuszba.

  3. Minden kommunista diktatúrát, elvi alapon, mélységesen, és egyértelműen elítélünk, ha nem támogatja Magyarország Nem. Egy. Működő rendszerét, beleértve Magyarországot is!

    Khmm…

  4. mér’ pont az a szaros homokbucka? elég messze van tőlem. derék svejci barátaim, húzódjatok közelébb hozzám!

    legyen hát mindenünk kanton
    játszok néktek fűzfalanton
    ha beüt az armageddon
    elélek majd svejci frankon

  5. Hírlapi kacsa. Csak el akarják fedni a valóságot mely szerint a zorbánviktor aláirta a góbi sivatag egy része <> Tihanyi félsziget cserét és azonmód kiemelt beruházásnak nyilvánította, mivel a félszigeten ópiumbányát nyitnak a mongol befektetők a nép érdekibe.

  6. @Lendvai Ildi néni: @empatikus pszichopata: @Harcimaci:

    „A NEMZET A KORMÁNY MELLETT!”
    fn.hir24.hu/itthon/2012/01/10/imaval-harcol-orbanert-a-csepeli-polgarmester/

    A képen egyértelműen látható az Opera előtt a 15 milliós nemzet 10%-át kitevő nemzeti össznyugdíjas tömegtüntetés. Ezzel egyértelműen bebizonyítottuk, hogy Martonyi János Kül. miniszter alulbecsülte mozgósítási képességünket: A másfél milliós tömeg jóval több, mint tízszerese a január 2.-án az Operánál felvonult 5-8 ezres hazaáruló csűrhe.