32-szer pusztulhat el a Föld 2012-ben és ebből háromszor már el is pusztult. Ghánai és Seychelle-szigeteki tudósok szerint még ez is optimista jóslat.

Egy bulgár szupervulkán és egy szibériai földalatti ózonlyuk bármely pillanatban végezhet a Földdel, ha nem fordul meg annyira a mágneses mező, hogy csak a műanyag járművek tudjanak közlekedni. Ezzel párhuzamosan közeledik felénk az a kisbolygó is, amelynek a becsapódása véget vethet annak a rektális vérzést okozó járványnak, amely Gabonból indult pusztító útjára, az áldozatok tudta nélkül.

Az a számítógépes vírus, amely minden olyan berendezést megsemmisít, aminek a nevében van szám vagy r-betű már javában pusztít, és a jóslatok szerint a Stuxnet nevű vírus hamarosan a gyümölcscentrifugákra és a mosógépekre is lesújt.

Sokaknak okozhat fejfájást, az a cseresznyepálinkában oldódó méreg, amely törli az áldozatok rövidtávú memóriját, hosszú távú memóriáját pedig rövidtávúvá alakítja. A méheket összezavaró hülye wifi nevek miatt a növények beporzása is veszélybe került.

A sarki jégsapkák olvadása és a hollywoodi katasztrófafilmek okozta környezeti károk is jelentősen befolyásolhatják bolygónk túlélési esélyeit, de 2012 lesz az első olyan év, amelynek a végén a kártyanaptár-gyártók jelentős visszaesésre számíthatnak.

16 KOMMENT

  1. A bepálinkázott kormány- és ellenzék-közeli tanácsadók szövetsége megbízott egy tisztán fiatalkorúakból álló hétszemélyes hackercsapatot, akik egy szupervírussal eltérítik a föld megsemmisítésére törő idegeneket. Ha sikerül a marsi (szia Anikó!) bázisukban feltölteni a vírust, az ellenséges flotta repülési pályája módosul, eltéríti a föld felé tartó kisbolygót, ami így a napba esik. Az ekkor keletkező napkitörés visszabillenti a föld ingadozó mágneses mezejét, és a vulkánkitörések is elmaradnak. Járulékos hatásként a parkolóautomaták négyszeres díjat (3 a magyar igazság+1) fognak felszámítani, az így keletkező pánikban a kormány az ebadóból befolyt összegre pályázatot ír ki budai kutyavásár témájában.

  2. Jó hír viszont, hogy ezek után mind a két és fél túlélőnek 200 évre elegendő lófasz áll majd rendelkezésére tormával. Szaporodjatok, de már ne nagyon sokasodjatok – mondá az Úr, és a földgolyóhoz vágta csorbaszélű kistányérját.

  3. 3 pusztulást megerősített Tom Cruise anyaszervezete, a Magyarországgal is tárgyaló IMF. Viszont az Impossible Mission Force mindhármat megakadályozta – szólt a híradás.

    Véber István meteorológus megerősítette, hogy a következő hónapokban kissé felszakadozik az űrpajzs, és földönkívüliek átvonulása is várható. Az alacsony nyomású antianyag örvények egyeseknél fejfájást is okozhatnak, de az allergiát okozó jódizotópok koncentrációja alacsony lesz.

  4. Orsós-Olstein Viktor, a Bölcs Vezér, a jóslatok beteljesítésén munkálkodik, miközben a hálatlan nép kineveti a felcsúti fajkeverék messiást! Nem érzitek át a kiválasztott -ha keverék is- küldetéstudatát!
    Matolcsy volt az első , Kerényi a második, Simicska-csicska 1976-ban Végeztem Egy Tanfolyamot Lászlóné pediglen a harmadik csapás! Már nincs sok hátra! A felcsúti kancigány a Föld pusztulásának és újjászületésének a beteljesítője!

  5. @Lrdx: whirlpool, de ha máshol nem, hát a termékleírásokban a centrifugálásnál van r betű….sajnos eljött a mosógépek armageddonjának az ideje! És ennek itt az ideje! Látni akarom, ahogy a nők hosszú tömött sorokban mennek a dunára mosni, cipelik a szennyest és a mángoRlót…ja, azt nem, az elpusztul. Az eleink mosógépe. 🙂