A Magyar Nemzeti Bankról szóló törvény Unió elé kerülő legújabb szövegtervezete már Magyar Nemzeti Sperma- és Jegybankot említ.

„A folyószámlát eztán szó szerint kell érteni” – említi a törvényjavaslat preambuluma, egyúttal leporolva a régi viccet is: „milliók ütik a markát.”

Az összevonás célja az, hogy eztán a Jegybank őrizze azt, ami a legnagyobb értékünk: a szittya ősmagyar vérvonalat, az Aranycsapat, Rubik Ernő és Benkő Dániel nemzetének hamisítatlan génállományát.

A kormány várja az IMF és az Európai Unió véleményét is, de ahogy azt Szijjártó Péter megjegyezte: „Reméljük, borítékban küldik el, nem pedig tégelyben.”

A hivatalos sajtóközlemény szerint a törvényjavaslatot kidolgozó szakértői csapat bízik abban, hogy „ha a szöveg pozitív fogadtatásra talál, akkor idővel talán felállíthatnak (…) egy Európai Központi Sperma- és Jegybankot is, és talán a Nemzetközi Valutaalap sem csak bajba jutott országokon tudna segíteni, de gyermekre vágyó nők százezrein is, Magyarországot pedig a bóvli kategóriából felsorolnák tenyészcsődör kategóriába."

43 KOMMENT

  1. Ez már megint egy hímsoviniszta intézmény lesz.
    Remélem, az élére egy nőnek látszó szőke izé kerül.
    Ehhez legalább valamelyest ért is – talán.
    A Magyar Nemzeti Asszony, Lány, és Tranny Szövetség
    helyében tiltakoznék.
    A végén még az lesz, hogy üldözni fogják a nőket,
    és egyéb felhasználókat, mert eltékozoltatják a drága nemzeti vagyont.
    Csak egyet hasznosítanak, azt is csak néha, a több milliárdból.
    Viszont már kora serdülők is hozzá tudnak járulni annak gyarapításához, megfelelő segédletek alkalmazásával.
    Ez az egyik olyan termékünk, amelyhez nem kell import.
    (Van még kettő, de arról most hagyjuk)

  2. Ezután nem csak az alapkamattal, de az alapkamattyal is, befolyásolni tudják a befektetői hangulatot.
    A harmadik alelnöknek egyébként, várhatóan Geronazzo Máriát nevezi ki a miniszterelnök, úgyhogy felállhatna a teljes testület, ha csak, az EU és az IMF korábban már nem verte volna ki többször is a balhét.

  3. Az ott fönt nem a Szijjártó P. egészen gyermekkori szobra?
    Ha igen, akkor hozzáteszem, hogy nemigen változott (bár, kicsit mintha most vékonyabb lenne).
    Egyébkén meg kiállíthatták volna ezt is a Nemzeti Galéria egyik különtermében.
    Cím: Egy politikus régen és ma. (Azért a nyílás a fején!)

  4. A kormány, és a parlament kétharmada éjjel-nappal dolgozott azon, hogy megtalálja azokat a módozatokat,amelyek az egyesülés sikerességét biztosítják.Végül megszületett a törvény, amely kimondja:Csak felállítás után lehet egyesíteni a két bankot.Ebben nagy segítséget nyújtott a nemzet Jobbkeze.

  5. “Magyarországot pedig a bóvli kategóriából felsorolnák tenyészcsődör kategóriába.””

    Szerintem egyesek már a csődör kategóriába sorolták (magukat), csak a látvány a következő: a palota pincsi akarja meghágni a dogot, az meg röhög.

  6. @Sün‼: kémcső csak a csajoknak kell. a pasik a helyszínen üríthetnek, zacsiból. ezentúl tényleg apu fogja osztani a konyhapénzt!

    hányszor fog elhangzani: te tróger! elverted az összes pénzünket!

  7. Jól fizet a közmédia, legalábbis a legfelsőbb szinteken
    Közmédia – A feladatok növekedésével indokolták az MTI vezetőinek szerződésmódosítását
    Fizetés- és prémiumemelést kapott Belénessy Csaba, a Magyar Távirati Iroda (MTI) vezérigazgatója és két helyettese.

    A közmédiumokat felügyelő Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumának nyilvános jegyzőkönyveiből kiderül, hogy Belénessy korábbi 1,7 millió forintos havi bruttó fizetését 1,9 millió forintra, az adható prémiumát pedig az éves személyi alapbérének 25 százalékáról 33-ra emelték. Így ha teljes egészében teljesíti a prémiumcélokat, jövedelme összességében meghaladhatja a havi két és félmillió forintot. (Az Orbán Viktor miniszterelnök által meghatározott, a közszférában adható kétmilliós bérplafon nem vonatkozik az állami cégekre és a közmédiára, ahol a vezetők jövedelme több esetben jócskán meghaladja a kormányfő másfélmilliós bérét.)
    A teljes prémium feltétele azonban nemcsak az MTI új struktúrájának, hírcentrumának kiépítése és az üzleti terv tartása, hanem az is, hogy a hírügynökséget ne marasztalja el a médiahatóság, ne veszítsen sajtóhelyreigazítási pert, ugyanakkor növelje a látogatottságát/nézettségét. Hasonló feltételek mellett kaphat csak prémiumot a Magyar Televízió, a Duna TV és a Magyar Rádió vezérigazgatója is, ők egységesen 1,7 millió

  8. Azé’, szilárd +győződésem, h. tekintetve véve a csapásszámot, valamint a reá szánt időt, kisebbség tán előnyben van, de hagyjuk!

    Végül is: hajrá magyarok, vagy FTC, vagy amit akartok…

  9. @vencsont: küggyétek ide a palyát, porzik a vesém!

    ..ha elfogyott már a bor a padsorokban, akkor is küggyétek .. küggyétek el borér’!

    De “ipar”kodjon, mert seggbeharapja a kutyám!

    (zokon vette a kutyaadót, fogra gyúr)

  10. @Sün‼: Erre szegény Boncz Gézát tudom idézni, aki egy előadás közben teljesen spontán a következő poént lőtte be, percekre fuldokló röhögésre kárhoztatva a Markos-Nádas-Boncz trió kétharmadát (már akkor is a kétharmad!): “hát én itt úgy hallottam a szünetben, hogy a rejsztág az a férfi toalett”.