"Húzzál le színpadról anyádba, vagy gyere ide ugassá!" – kelt ki az államfői-miniszterelnöki páholyban Lázár János az alkotmányt ünneplő egyik zenei előadás karmesteri produkcióját kritizálva. 

"A Jani mindig is érzékeny volt ha egy hang hamisra sikerül" – védte meg a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjét Szijjártó Péter.

18 KOMMENT

  1. Megértem elragadtatását, hiszen Orbán “Mózes” Viktor napokig faragta a kőtáblákat, ezek meg hazavágják egy hamis C-vel. Szomorú.
    Ezért volt kint is feszült a hangulat, csak elhalgatják.

  2. Ez a hír kacsa . Fideszes kormánypolitikusoktól tudom, hogy dajcstompika mondta ezeket a mondatokat a lézer mellett állva. Viszont ügyesen kitakartatta magát az mtv-nél szokásos módon, ezzel akarta kompromittálni a jóskát, aki mostanában kritizálja őt a stílusa miatt.

  3. @regress: A zamúgy is a Lomniczi volt, parókában. Egy magára valamit is adó hölgy tolvaj útonállókkal és félkegyelmű bólogatóikkal még szeparéba sem megy a Zoperába, nemhogy nyilvánosan mutatkozzon velük tettestársként…

    (Természetesen e zegy általános megállapítás volt, semmi köze a páholyban ülő Orbán Viktorhoz és Schmitt Pálhoz a tolvaj útonálló és a félkegyelmű bólogató jelző, e zugye világos? Csak általánosságban jegyeztem meg, hogy általában igazi hölgyek úgy általában ilyen elemekkel nem mutatkoznának. Általában. De Ne Orbán Viktor a tolvaj útonálló, és nem Schmitt Pál a félkegyelmű bólogató, ők aztán nem. Ezért sem értem, miért kellett a Lomniczit szőke parókában ráadásul még egy ilyen randa Lázárral is még kitakarni…)